- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Selam ahali yazmıyorum bu sefer, yazamıyorum da... ( Selamsız geldim bugün. )
Şu an kaleme alırken ben utanıyorum ama yazmak lazım geldi :
1 - Misafir olarak gittiğiniz bir evde, kişilerin özel eşyaları, çekmeceleri, kişisel bakım malzemeleri vs vs kurcalanmaz.
2 - Tuvalet kullanılınca, sifon çekilir. ( Bir insan temizliyor onu. )
3 - Kulak çubuğu , prezervatif klozete atılmaz. ( Bir insan temizliyor onu. )
4 - Yatakta dahi, günlük hayatta hakaret olarak addedilen kelimlerin sarf edilmesi halinde, programımız sonlanır.
Şu yukarıdaki şeyleri yazmak cidden zor geldi, 2021 yılındayız.
İlaveten,
5 - Henüz David Copperfield olamadım, hokus pokus yapamıyorum, o yüzden kıyafet / kostüm vs talebinizi randevu alırken iletin ki ona göre hazırlanayım. Randevuya sayılı anlar kala şunu giy, bunu sür denilince auram değişiyor vallahi. O şey, o sırada elimin altında vs değilse de mahçup hissediyorum.
( Bazen diğer evde kalabiliyor, bazen istenen şey olmayabiliyor, hoş yoksa yok diyorum zaten ama ... )
Teşekkürler.
Şu an kaleme alırken ben utanıyorum ama yazmak lazım geldi :
1 - Misafir olarak gittiğiniz bir evde, kişilerin özel eşyaları, çekmeceleri, kişisel bakım malzemeleri vs vs kurcalanmaz.
2 - Tuvalet kullanılınca, sifon çekilir. ( Bir insan temizliyor onu. )
3 - Kulak çubuğu , prezervatif klozete atılmaz. ( Bir insan temizliyor onu. )
4 - Yatakta dahi, günlük hayatta hakaret olarak addedilen kelimlerin sarf edilmesi halinde, programımız sonlanır.
Şu yukarıdaki şeyleri yazmak cidden zor geldi, 2021 yılındayız.
İlaveten,
5 - Henüz David Copperfield olamadım, hokus pokus yapamıyorum, o yüzden kıyafet / kostüm vs talebinizi randevu alırken iletin ki ona göre hazırlanayım. Randevuya sayılı anlar kala şunu giy, bunu sür denilince auram değişiyor vallahi. O şey, o sırada elimin altında vs değilse de mahçup hissediyorum.
( Bazen diğer evde kalabiliyor, bazen istenen şey olmayabiliyor, hoş yoksa yok diyorum zaten ama ... )
Teşekkürler.