- 10 Kas 2020
- 956
- 806
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun zamandır radarıma takılan ve ne hikmetse bir türlü zamanlamamı denk düşüremediğim @DEMET hanımdan sonunda randevuyu kopardım. Hem de saat gecenin (ya da sabahın) 03:00 ü demeden . Sağolsun kendisi bir melek olduğu için bu zamansız girişimime son derece anlayışla yaklaştı ve randevuyu kopardık
Adres gayet kolay ulaşılabilecek bir konumda ve park sıkıntısı çekmedim.
@DEMET hanımın güzelliğini, hoşsohbetini, özel anlardaki maharetlerini anlatmaya zaten gerek görmüyorum. Malum referanslarda bolca bahsedilmiş, tekrara düşmeyelim. Ne yapın edin mutlaka tanışın der, susarım
Ayrıca daha da önemlisi kalbi güzel, ruhu güzel bir kadın tanırsınız. Malum içinde bulunduğumuz devirde mumla aradığımız özellikler bunlar. Zamansız davetimi hızlı kabulü ve geçirdiğimiz güzel anlar için kendisine bir kez daha buradan teşekkur etmiş olayım.
Sevgi ve selamlarımla…
Adres gayet kolay ulaşılabilecek bir konumda ve park sıkıntısı çekmedim.
@DEMET hanımın güzelliğini, hoşsohbetini, özel anlardaki maharetlerini anlatmaya zaten gerek görmüyorum. Malum referanslarda bolca bahsedilmiş, tekrara düşmeyelim. Ne yapın edin mutlaka tanışın der, susarım
Ayrıca daha da önemlisi kalbi güzel, ruhu güzel bir kadın tanırsınız. Malum içinde bulunduğumuz devirde mumla aradığımız özellikler bunlar. Zamansız davetimi hızlı kabulü ve geçirdiğimiz güzel anlar için kendisine bir kez daha buradan teşekkur etmiş olayım.
Sevgi ve selamlarımla…