- 13 Ocak 2018
- 277
- 14
Kaç zamandır düşünüyorum bir vardı biri diye bugün dank etti bi baktım aman Allahım ASUDE kızımıza paylaşım yapmamışım utandım.
Kendisi ile görüşmemiz tesadüfler silsilesi ile gelişti. Hoş sohbet dobra ve o kadar içten ki hani bilmeyen görse kaç yıllık arkadaş zanneder bizi sohbet muhabbet derken yanan bedenler harman oldu bilen bilir yatak kısmını paylaşmam ama şu kısmı paylaşmam lazım hanibiiey demeden yani leb demeden leblebiyi anlayıp o kadar olumlu karşılık alıyorsunuz ki bırakın kendinizi oooo daldım yine kusura bakmayın.
Asude hanım ne zaman nereye dokunacağını iyi biliyor gerek dili gerek eli gerekse ....
Ben yanından ziyadesi ile memnun ayrıldım.
Balık etli ve ne istediğini bilenlere istediğini yaşatan biri
Öğreneceğimiz çok şey var
Herşey için teşekkürler ASUDE hanım
görüşmek üzere
Kendisi ile görüşmemiz tesadüfler silsilesi ile gelişti. Hoş sohbet dobra ve o kadar içten ki hani bilmeyen görse kaç yıllık arkadaş zanneder bizi sohbet muhabbet derken yanan bedenler harman oldu bilen bilir yatak kısmını paylaşmam ama şu kısmı paylaşmam lazım hanibiiey demeden yani leb demeden leblebiyi anlayıp o kadar olumlu karşılık alıyorsunuz ki bırakın kendinizi oooo daldım yine kusura bakmayın.
Asude hanım ne zaman nereye dokunacağını iyi biliyor gerek dili gerek eli gerekse ....
Ben yanından ziyadesi ile memnun ayrıldım.
Balık etli ve ne istediğini bilenlere istediğini yaşatan biri
Öğreneceğimiz çok şey var
Herşey için teşekkürler ASUDE hanım
görüşmek üzere