Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kadınnnn

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
277
14
Kaç zamandır düşünüyorum bir vardı biri diye bugün dank etti bi baktım aman Allahım ASUDE kızımıza paylaşım yapmamışım utandım.
Kendisi ile görüşmemiz tesadüfler silsilesi ile gelişti. Hoş sohbet dobra ve o kadar içten ki hani bilmeyen görse kaç yıllık arkadaş zanneder bizi sohbet muhabbet derken yanan bedenler harman oldu bilen bilir yatak kısmını paylaşmam ama şu kısmı paylaşmam lazım hanibiiey demeden yani leb demeden leblebiyi anlayıp o kadar olumlu karşılık alıyorsunuz ki bırakın kendinizi oooo daldım yine kusura bakmayın.
Asude hanım ne zaman nereye dokunacağını iyi biliyor gerek dili gerek eli gerekse ....

Ben yanından ziyadesi ile memnun ayrıldım.

Balık etli ve ne istediğini bilenlere istediğini yaşatan biri

Öğreneceğimiz çok şey var ;)

Herşey için teşekkürler ASUDE hanım

görüşmek üzere

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gene avlanmaya çıkmış birileri galiba :) Teşekkürler bu samimi paylaşım için Donotalone ; nam-ı diğer Donatello (giggle)

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
746
610
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Donotalone hep sen mi kullanacaksın dilini :)

ASUDE iyiki varsın diyelim bu arkadaş dili ile meşhur olmuştu ohh olsun iyi olmuş eline diline sağlıkk....

Paylaşım için teşekkürler....

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Emeğinize sağlık olsun arkadaşım her zaman ilgi ve alakalıdır her iki tarafta aynı şekilde oyledir ;)))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar