Yüzsüz
Normal Üye
- 2 Eki 2021
- 2
- 9
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese iyi forumlar dilerim. @Cansu kaya hanımla yaklaşık iki hafta önce 4 saatlik bir program yaptık kendisi yol yorgunu olmasına rağmen benim seyehatten dönmemi de dikkate alarak kırmadı beni ve görüşmeyi kabul etti. Evini bulmakta hiç zorlanmadım fakat toplu taşıma kullanacak arkadaşlar için görüşmenizi planlarken mutlaka semt trafiğini dikkate almanızı öneririm. Cansu çok güzel bir kadın bunu kapıda uzun ve güzel bacaklarını sergileyen bir etekle de görünce anlamanız zor olmuyor çok güzel ve düzenli bir evi var ve kendisi de çok misafirperver kendi elleriyle hazırladığı ikramlıklar ile yorgunluğunuzu hissetmiyorsunuz bunların dışında esas konuya gelirsek ortam ısınmaya başladığında bir odun da kendisi atıyor, öyle bir kadın, dokunmayı öpüşmeyi sevişmeyi seven ve sıkılmayan cinsten pozisyonlar konusunda da çok bilgili ve zevki dibine kadar yaşamayı istiyor ve size bunu hissettiriyor bu da insanı gaza getiriyor açıkçası mirrorbj doggy ve flatiron da beni mest etti 🫠 günün sonunda da onun elinden masajla yolun yorgunluğunu da attım kendisine görüşme için tekrardan teşekkür ediyorum ve referans geç geldiği içinde tekrardan özür diliyorum.