Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 🥰💘Kadinimi buldum💘

SerCan30 Çevrimdışı
15 Ocak 2022
21
55
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ankaradan yildiz hanim icin yollara düştüm..saat 06.00 da. Büyük bir heyacan acaba nasil bir kadin acaba mutlu olurmuyum diye...off siyah elbise uzun boylu zarif bir kadin..yüzü ve fiziği cok guzel aşıķ olunacak bir kadin...doğalligina bile gidilir...ben yildiza aşik oldum..cok iyi kalpli,ince ruhlu sanmiyorum ki yildiz kimseyi kirsin..Sadede sen yildiz her hafta sonu gelmek istiyorum...yemek planlari yaptim hemen bir sonraki bulusma guzel bir mekan rakili muhabbet..umarim o guzel kalbinde beni sevmistir..seni cok begendim guzel yüzĺü kadin..😘🤩

ThE_RoCK Çevrimdışı
18 Eki 2022
170
156
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ankaradan yildiz hanim icin yollara düştüm..saat 06.00 da. Büyük bir heyacan acaba nasil bir kadin acaba mutlu olurmuyum diye...off siyah elbise uzun boylu zarif bir kadin..yüzü ve fiziği cok guzel aşıķ olunacak bir kadin...doğalligina bile gidilir...ben yildiza aşik oldum..cok iyi kalpli,ince ruhlu sanmiyorum ki yildiz kimseyi kirsin..Sadede sen yildiz her hafta sonu gelmek istiyorum...yemek planlari yaptim hemen bir sonraki bulusma guzel bir mekan rakili muhabbet..umarim o guzel kalbinde beni sevmistir..seni cok begendim guzel yüzĺü kadin..😘🤩
Paylaşım için teşekkürler.

Üye silindi 68030

Ben şimdi bu güzel referansa nasıl karşılık vereyim bilemedim..Yüreğinden yazmışsın güzel düşüncelerin dökülmüş kalbinden o güzel kalbini öpüyorum..uzak yoldan geldin benim için tabiki seni tüm kalbimle tüm ictenligimle misafir etmek isterdim...

Kawa Çevrimdışı
8 Kas 2022
82
67
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun bir mesafe katetmişsiniz dolu dolu yaşamanız güzel olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler.

SerCan30 Çevrimdışı
15 Ocak 2022
21
55
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben şimdi bu güzel referansa nasıl karşılık vereyim bilemedim..Yüreğinden yazmışsın güzel düşüncelerin dökülmüş kalbinden o güzel kalbini öpüyorum..uzak yoldan geldin benim için tabiki seni tüm kalbimle tüm ictenligimle misafir etmek isterdim...
sen bnm canımsın😘

SerCan30 Çevrimdışı
15 Ocak 2022
21
55
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben seninle nefes alıyorum 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar