- 20 Eki 2020
- 102
- 218
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar arkadaşlar hani bir söz vardır ya kadın dediğin diye başlar ve 3 madde ile anlatılır başlık da oradan geliyor konumuza dönelim uzun uzun uğraşlar sonucu sevgili @Daisy ile görüşebildim sonunda adım adım gideyim kısa bir yazışma sonrasında telefonla görüşebilirmiyiz müsaitseniz dedi aradım tabi hemen Allahım bu kadar diksiyonu düzgün bu kadar kibar ve güzel bir ses duymayalı çok uzun zaman olmuştu tam bir hanımefendi (1) ile görüşüyordum nasıl geleceğimi sordu araçla dedim sonrasında evini tarif etmeye başladı sanıyordum meğer park sorunu yaşamayayım diye otopark tarif ediyormuş bana sonrasında tabi kısa bir ev tarifi aldım ve ertesi sabah için randevulaştık ben heyecanlı heyecanlı sabahın erken saatlerinde gittim geziyorum şişlide bu sefer net bir adres tarifi geldi ama öyle bir tarif ki İstanbula yeni gelmiş olsanız yine bulursunuz adresi dükkan dükkan apartman apartman tek tek tarif etti geldim binaya başladım merdiveni çıkmaya bir yandan da mesaj geliyor ben tam ikinci kata çıkacaktım ki gelen mesajda beşinci kat yazısını görünce bittim dedim meğersem birinci kattan itibaren asansör varmış kapıyı minyon mu minyon seksi mi seksi bir hanımefendi açtı hemen hijyen faslını halledip geçtik içeri lezzetli ikramlar kahveler mutfakta da tam bir aşçı (2) biraz sohbet biraz gıybet derken meşhur mabede geçtik birlikte kendisi diğer referanslarda da anlatıldığı üzere sizi tepeden tırnağa soyuyor sonrasında duşa atıyor ve pürü pak hale getiriyor bu esnada da tabi rahat durmuyor biz bi tanışalım diyerek harika bir orala başladı ki bende uzun bir zamanın getirdiği bir birikmişlik vardı ben iyi değilim hemen biterim yapmasan mı acaba dedim o zaman kesin yapayım yoksa masaj sırasında çok rahatsız olursun dedi ve mutlu son evet efenim geçtik yatağa uzandım boylu boyunca kafam rahat tabi mutlu sondan dolayı kolay kolay ikinciye yükselmem ama bir masaj yapıyor Daisy neredeyse vücudunun her bir hücresiyle yapıyor bunu ki vücuduna parantez açmak istiyorum sıfır yağ sıfır sarkma dipdiri taptaze pürüzsüz ve pırıl pırıl mis gibi kokan bir vücudu var masaj sırasında resmen sevişiyor sizinle ki ben başladım coşmaya bende severim ön sevişme faslını ben yüzüstü yatarken bana oral yapmaya başladı hala çözemedim nasıl yaptı onu diye neyse döndüm sırt üstü baktım daisy ufak ufak cowgirle doğru gidiyor dedim dur nereye öyle hemen yatırdım bi masaj da ben yaptım tabi onun kadar başarılı olmasam da öpülecek neresi varsa öptüm kokladım bu sırada Daisy mutlu son bulmuşum pırıl pırıl kadını napıyım sonra Daisy mutlu sonunun da etkisiyle olacak ki dirty talka geciş yaptı ben şok tabi o hanımefendi gitmiş sexi bir geyşa gelmişti bir kaç pozisyon sonrası bende mutlu sona ulaştım efendim (3) ve artık süreç tamamlanmıştı kadın dediğin dışarıda hanımefendi mutfakta aşçı yatakta yine elleriyle yıkadı kuruladı giydirdi öptü ve uğurladı Daisy'e hayran olmamak elde değil bu sebeple de tekrar tekrar görüşmeyi planlıyorum kendisiyle elbette beni kabul ettiği müddetçe