Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kadıköy'ün kızları bir başka 🙂

paintitblack Çevrimdışı

paintitblack

Normal Üye
2 Mar 2021
40
60
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba maviş dostlar,
Ben konum bilgisine nedense çok takılıyorum güzergahıma uymayan pembişlerle görüşmüyorum o yüzden Eylül Hanım konum olarak merkezi cadde üzerinde diyebileceğim noktada. Ulaşım olarak Metrobüs, Marmaray ve İSPARK Söğütlüçeşmeye yakın.

Eve vardığınızda GFE ne anlama geldiğini anlıyorsunuz. Ev derli toplu, temiz özen gösterilmiş detaylar dikkate çarpıyor. O büyülü atmosferde vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

En başta entellektüel kişiliği, naifliği ve iletişimi yüksek, hanım hanımcık bir pembişle karşılaşıyorsunuz. Benzer zevklerimiz olması da tuz biber oldu. Yatak odasında kendimi ateşten bir gömlek giymişim gibi hissettirdi çok güzeldi.

Beni etkileyen bir diğer husus ise fotoğraflarda görünenden daha fit olmasıydı.

Tekrar ziyaret eder miyim?
Tabii ki 😘

Sevgili Eylül,
Hep güzel insanlarla karşılaşman dileğiyle...

Not: Okunacaklar listeni özelden paylaşbilirsen sevinirim.

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba maviş dostlar,
Ben konum bilgisine nedense çok takılıyorum güzergahıma uymayan pembişlerle görüşmüyorum o yüzden Eylül Hanım konum olarak merkezi cadde üzerinde diyebileceğim noktada. Ulaşım olarak Metrobüs, Marmaray ve İSPARK Söğütlüçeşmeye yakın.

Eve vardığınızda GFE ne anlama geldiğini anlıyorsunuz. Ev derli toplu, temiz özen gösterilmiş detaylar dikkate çarpıyor. O büyülü atmosferde vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

En başta entellektüel kişiliği, naifliği ve iletişimi yüksek, hanım hanımcık bir pembişle karşılaşıyorsunuz. Benzer zevklerimiz olması da tuz biber oldu. Yatak odasında kendimi ateşten bir gömlek giymişim gibi hissettirdi çok güzeldi.

Tabii ki 😘

Sevgili Eylül,

Kıymetli sözlerin için çok teşekkürler. Ben de seninle tekrar görüşmek tabii ki isterim. Aynı dili konuştuğum bir insan daha kazandım çünkü. Sana özel birkaç kitaptan oluşan listeyi en yakın zamanda göndereceğim özelden. Maç skoru ne oldu o gün? 😘

Kocaman sarılıyor, öpüyorum.
Görüşmek dileğiyle. 🌿

Son düzenleme:
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
436
536
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaybedenler kulübünün efsane tiradıdır “hayatı ve kadınları öğrendiğimiz kadıköy sokakları”. Biz de kadıköyde öğrendik, Akmar’ın önünde az dikilmedik, kadifede az yürümedik…Güzel paylaşım olmuş, teşekkür ederim…

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba maviş dostlar,

Tabii ki 😘

Sevgili Eylül,

paylaşım için teşekkürler

14 Eyl 2019
156
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaybedenler kulübünün efsane tiradıdır “hayatı ve kadınları öğrendiğimiz kadıköy sokakları”. Biz de kadıköyde öğrendik, Akmar’ın önünde az dikilmedik, kadifede az yürümedik…Güzel paylaşım olmuş, teşekkür ederim…
4 Yıl Beyazıt da okumama rağmen Avrupa yakasını özellikle okulun çevresini hiç sevemedim bana çok kalabalık ve düzensiz gelmiştir. Kadıköye gelince sanki başka bir ülkeye gelmiş gibi hissederdim. Sizin yazdıklarınızı okuyunca bu durum tekrar aklıma geldi. Referans içinde ayrıca teşekkürler

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
436
536
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
4 Yıl Beyazıt da okumama rağmen Avrupa yakasını özellikle okulun çevresini hiç sevemedim bana çok kalabalık ve düzensiz gelmiştir. Kadıköye gelince sanki başka bir ülkeye gelmiş gibi hissederdim. Sizin yazdıklarınızı okuyunca bu durum tekrar aklıma geldi. Referans içinde ayrıca teşekkürler
Ben de beyazıtta okudum, her ne kadar o tarihi dokuyu sevsem de karışıklığından huzursuz olurdum.Kadıköy ayrı bir dünya…Bahariye’de manitayla elele yürümenin verdiği keyif hiç bir şeyde yok. Eskiden akmarın önünde takılan gothic hatunlar bir anda yok oldu, en çok ona üzüldüm.

14 Eyl 2019
156
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün akşam Reşat Nuri sahnesine gittim tiyatrodan çıkışta o çevrede biraz yürüdüm zaman geçirdim akşamleyin kalabalık çekilince bana daha farklı ve güzel geldi sanırım o bölgeye akşam belli bir saatten sonra gitmem benim için daha güzel olacak gibi duruyor

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Ben de beyazıtta okudum, her ne kadar o tarihi dokuyu sevsem de karışıklığından huzursuz olurdum.Kadıköy ayrı bir dünya…Bahariye’de manitayla elele yürümenin verdiği keyif hiç bir şeyde yok. Eskiden akmarın önünde takılan gothic hatunlar bir anda yok oldu, en çok ona üzüldüm.
Dediklerinizi çok iyi anlıyorum. Beyoğlu ve Kadıköy bana İstanbul'un en iyi muhitleri olarak gelirdi. Şimdi karşıda Beyoğlu'nu kaybettik maalesef. Tüm tabelalar değişti,mekanların çoğu araplar için açık. Onların damak ve müzik zevklerine karşılık bizimkini kaybettik. Kadıköy ise hala bu değindiğim konularda alternatife fazlasıyla sahip. Bana göre Akmar hala çok güzel. Yeldeğirmeni, Bahariye, Moda... Hala kültürel olarak çok kıymetli ortamlara sahip. 👌🏽

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
436
536
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dediklerinizi çok iyi anlıyorum. Beyoğlu ve Kadıköy bana İstanbul'un en iyi muhitleri olarak gelirdi. Şimdi karşıda Beyoğlu'nu kaybettik maalesef. Tüm tabelalar değişti,mekanların çoğu araplar için açık. Onların damak ve müzik zevklerine karşılık bizimkini kaybettik. Kadıköy ise hala bu değindiğim konularda alternatife fazlasıyla sahip. Bana göre Akmar hala çok güzel. Yeldeğirmeni, Bahariye, Moda... Hala kültürel olarak çok kıymetli ortamlara sahip. 👌🏽
Ben de çok iyi anladım, Moda ve Yeldeğirmeni eski tadından bir şey kaybetmese de Akmar biraz geriledi gibi.Yine de eski istanbulu hatırlatan muhitlerden.Neyse gün gelir Taksim yine eski dokusuna kavuşur.

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
O okulun çevresi fena. 🙈
Sizi bol bol Kadıköy'e bekleriz o halde. Sevgiler. 🌿🖤

paintitblack Çevrimdışı

paintitblack

Normal Üye
2 Mar 2021
40
60
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymetli sözlerin için çok teşekkürler. Ben de seninle tekrar görüşmek tabii ki isterim. Aynı dili konuştuğum bir insan daha kazandım çünkü. Sana özel birkaç kitaptan oluşan listeyi en yakın zamanda göndereceğim özelden. Maç skoru ne oldu o gün? 😘

Kocaman sarılıyor, öpüyorum.
Görüşmek dileğiyle. 🌿
O gün tekrar karşıya geçip stadta maç izledim 3 tane salladık 😉 listeyi paylaşmanızı bekliyorum o halde hanımefendi...görüşmek üzere 🙂🖐

paintitblack Çevrimdışı

paintitblack

Normal Üye
2 Mar 2021
40
60
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özlem Cafe ve Onur Mete'yi hatırlarım o yıllarda ... Güzel zamanlar geçirmişiz ☺️

hyperbeam Çevrimdışı

hyperbeam

Normal Üye
17 Mar 2019
23
22
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgilendirme için teşekkürler, yakın zamanda görüşmeyi çok istiyorum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar