Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kadıköy'de Meltem hanımla olan görüşmem

Snowcone Çevrimdışı

Snowcone

Normal Üye
10 Ara 2018
29
63
Meltem hanımla alakalı olumlu referansları görünce, konum da yakın olunca bir ziyaret edeyim dedim. Beni karşıladıktan sonra çay, kahve ikram etti. İlk görüşmem olmasından kaynaklı stresimi farkedince içki ikramında bulundu. Biraz kendime gelince yatak faslına geçtik. Fiziğine hayran kaldım. Kendisi beni memnun etmek için elinden geleni yaptı. Benim isteklerime kulak verip ona göre davrandı. Aceleci olmadı. Hasılı bende güzel bir anı bıraktı. Teşekkürlerimi iletiyorum kendisine

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,028
Meltem hanımla alakalı olumlu referansları görünce, konum da yakın olunca bir ziyaret edeyim dedim. Beni karşıladıktan sonra çay, kahve ikram etti. İlk görüşmem olmasından kaynaklı stresimi farkedince içki ikramında bulundu. Biraz kendime gelince yatak faslına geçtik. Fiziğine hayran kaldım. Kendisi beni memnun etmek için elinden geleni yaptı. Benim isteklerime kulak verip ona göre davrandı. Aceleci olmadı. Hasılı bende güzel bir anı bıraktı. Teşekkürlerimi iletiyorum kendisine

Bende çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar