Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vip Partner KADIKÖY EYLÜL UMAY

Vip Partner
Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
396
458
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Herkese selam,

Ben Kadıköy'den Eylül Umay. 🌿

34 yaş, 1.60 cm boy, 55 kg, kaslı bir fizik, kıvırcık saçlara sahip, içten mizaç, hoş sohbetim ve yatakta yapabileceklerimle buradayım. 🥂

Incall için referansınız varsa toplu ulaşıma yürüyerek 2 dk. mesafedeki evimde görüşme yapabiliriz. Oldukça merkezi bir lokasyondayım.

• Evimi paylaştığım bir tane de kedim var. 🐈

• Görüşmeye gelirken bana çiçek veya tatlı vs. yerine sokak hayvanları için mama getirmenizi tercih ederim.

Evime girerken ve bulunduğunuz sürece dikkat çekmemeye özen gösterip, yaşam alanıma saygı duymanızı bekliyorum.

• Kişisel hijyen hepimiz için önemlidir. Beraberlikten önce duş almanızı (ben de almış olarak sizi karşılıyorum) ve ayna önündeki ağız bakım suyunu kullanmanızı rica ediyorum.

• İbana ücret gòndermeyi teklif etmeyin. Sadece nakit veya Paparadan ödeme kabul ediyorum.

• Akşam 22:00'dan sonra evimde önceden planlı değilse görüşme yapmıyorum.

• Ön ödeme incall görüşmede talep etmiyorum fakat suistimal edildiğim takdirde bir daha yanıt vermiyorum.

Vaktimiz dolduğunda size bunu hatırlatmama gerek kalmadan, bilinçli hareket etmenizi rica ediyorum.

ÜCRET TALEPLERİM:

2 Saat: 6.500 ₺
3 Saat: 9.000 ₺
4 Saat: 11.500 ₺

Outcall için bana yakın oteller önceliğimdir. Otele varış için ön ödeme ve konfirme istiyorum.

Outcall ücret talebim farklıdır! Bilgi alınız.

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız Arkadaş Deneyimi), Öpüşme (Kissing), Sevişme

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid: Services): COF (Yüze Boşalma), Dominasyon - Sahibelik

Yasaklarım (My Bans): Yutma (Swallowing, Rimming (Anüs yalama), A-Level (Anal Sex), 69 Pozisyonu, Cim (Ağza Boşalma)

NOT 💌:
Lütfen kendinizden ve beklediğiniz programdan bahsederek ilk mesajı atın. Nazik, seviyeli ve net insanlarla program yapmaktan yanayım. Uzunca diyaloglar sizi ciddiye almamı engeller. Doğru iletişime dikkat edelim. Yazılı referansınız varsa link gönderebilirsiniz. Bu durum iletişim akışımızı hızlandıracaktır. 🪷

Mail: [email protected]

WHATSAPP NUMARAM +1 (672) 903-6399

Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız
.

**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**

20240U.jpg20220114_144739.jpg20231123_133322.jpg20240502_150305.jpg20240906.jpg1716964999439.jpgScreenshot_20231123_133728_Samsung Internet.jpgScreenshot_20231123_133807_Samsung Internet.jpgScreenshot_20231123_133818_Samsung Internet.jpgUmay.jpg

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,089
6,724
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam,

Ben Kadıköy'den Eylül Umay. 🌿

34 yaş, 1.60 cm boy, 55 kg, kaslı bir fizik, kıvırcık saçlara sahip, içten mizaç, hoş sohbetim ve yatakta yapabileceklerimle buradayım. 🥂

Incall için referansınız varsa toplu ulaşıma yürüyerek 2 dk. mesafedeki evimde görüşme yapabiliriz. Oldukça merkezi bir lokasyondayım.

• Evimi paylaştığım bir tane de kedim var. 🐈

• Görüşmeye gelirken bana çiçek veya tatlı vs. yerine sokak hayvanları için mama getirmenizi tercih ederim.✌🏼

Evime girerken ve bulunduğunuz sürece dikkat çekmemeye özen gösterip, yaşam alanıma saygı duymanızı bekliyorum.

• Kişisel hijyen hepimiz için önemlidir. Beraberlikten önce duş almanızı (ben de almış olarak sizi karşılıyorum) ve ayna önündeki ağız bakım suyunu kullanmanızı rica ediyorum.

• İbana ücret gòndermeyi teklif etmeyin. Sadece nakit veya Paparadan ödeme kabul ediyorum.

• Akşam 22:00'dan sonra evimde önceden planlı değilse görüşme yapmıyorum.

• Ön ödeme incall görüşmede talep etmiyorum fakat suistimal edildiğim takdirde bir daha yanıt vermiyorum.

Vaktimiz dolduğunda size bunu hatırlatmama gerek kalmadan, bilinçli hareket etmenizi rica ediyorum.

ÜCRET TALEPLERİM:

2 Saat: 6.500 ₺
3 Saat: 9.000 ₺
4 Saat: 11.500 ₺

Outcall için bana yakın oteller önceliğimdir. Otele varış için ön ödeme ve konfirme istiyorum.

Outcall ücret talebim farklıdır! Bilgi alınız.

Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız Arkadaş Deneyimi), Öpüşme (Kissing), Sevişme

Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid: Services): COF (Yüze Boşalma), Dominasyon - Sahibelik

Yasaklarım (My Bans): Yutma (Swallowing, Rimming (Anüs yalama), A-Level (Anal Sex), 69 Pozisyonu, Cim (Ağza Boşalma)

NOT 💌:
Lütfen kendinizden ve beklediğiniz programdan bahsederek ilk mesajı atın. Nazik, seviyeli ve net insanlarla program yapmaktan yanayım. Uzunca diyaloglar sizi ciddiye almamı engeller. Doğru iletişime dikkat edelim. Yazılı referansınız varsa link gönderebilirsiniz. Bu durum iletişim akışımızı hızlandıracaktır. 🪷

Mail: [email protected]

WHATSAPP NUMARAM +1 (672) 903-6399

Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız
.

**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**

Ekli dosyayı görüntüle 112263Ekli dosyayı görüntüle 112264Ekli dosyayı görüntüle 112265Ekli dosyayı görüntüle 112266Ekli dosyayı görüntüle 112267Ekli dosyayı görüntüle 112268Ekli dosyayı görüntüle 112269Ekli dosyayı görüntüle 112270Ekli dosyayı görüntüle 112271Ekli dosyayı görüntüle 112272
Foruma hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar