Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Jubilemi Bozan Kızıl Boğa 😇

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
455
481
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şimdi konuya girmeden önce kime sorsam söyler heralde. Aslan, kaplan, ejderha… Bu tabirler kime ait???
- Evet Doğru. @AylinAylin ta kendisi…
Başlıktanda anlaşıldığı gibi herkesin yazdıklarına tamamen katılıyorum. O bir kızıl ejderha, kızıl kaplan ve kızıl boğa…
Yeterki kırmızı ateşin bi yakın boğa gibi atlar üzerinize 😜
Belki kendisiyle 10-11 deneme yapıp, programa bi türlü uyduramadık… En sonunda doğal afet, deprem felan olmadan sonunda buluştuk.
Aylocuğumun ekonomi tecrübesi ve bakış açısını konuşurken ne oldu bir türlü anlamadım. Güzel güzel konuşuyorduk bir anda gözü döndü boğa kırmızıyı gördü atladı üstüme…
O herkesin dediği hol var ya orayı nası geçtik anlamadım. Bu nasıl bir blowjob, bu nası istekli sevişme, bu nası bi enerji…
Karşısında resmen eridim kaldım…
Notlarıma geçiyorum 😀

- Sevişme / Yıldızlı Pek Pek İyi
- Muhabbet/ Yıldızlı Pek Pek İyi
- Evin Konumu-Ortam/ Pek İyi
- İçtenlik/ Yıldızlı Pek Pek İyi

(Bir daha gidermiyim? - Peşini bırakmam 🤣)
Çook keyif aldım… Ama bu performansı gördükten sonra bütün gücümü, libidomu toplayıp karşı taarruza geçeceğim…
Bekle beni 😂
Herşey için teşekkür ederim. Bundan sonra benim için kızıl boğasın 🤩

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
284
213
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biz senin jübile yapacağına inanmamıştık

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Şimdi konuya girmeden önce kime sorsam söyler heralde. Aslan, kaplan, ejderha… Bu tabirler kime ait???
Başlıktanda anlaşıldığı gibi herkesin yazdıklarına tamamen katılıyorum. O bir kızıl ejderha, kızıl kaplan ve kızıl boğa…
Belki kendisiyle 10-11 deneme yapıp, programa bi türlü uyduramadık… En sonunda doğal afet, deprem felan olmadan sonunda buluştuk.
Aylocuğumun ekonomi tecrübesi ve bakış açısını konuşurken ne oldu bir türlü anlamadım. Güzel güzel konuşuyorduk bir anda gözü döndü boğa kırmızıyı gördü atladı üstüme…
O herkesin dediği hol var ya orayı nası geçtik anlamadım. Bu nasıl bir blowjob, bu nası istekli sevişme, bu nası bi enerji…
Notlarıma geçiyorum 😀

Çook keyif aldım… Ama bu performansı gördükten sonra bütün gücümü, libidomu toplayıp karşı taarruza geçeceğim…
Bekle beni 😂

@MasterChef , Yaaaa ama çok güldüm. 😁 Kaplandan sonra bir de boğa unvanım oldu, unvanların hatunu ilan edeceğim yakında kendimi, o olacak! 😃

Bu arada, sanırım on/on bir adetten fazla girişimimiz var ama sonunda olmasına şaşırdim valla ben de. 😃🤩 Neyse, geç olsun ama güç olmasın derler. 😉

Ben çok keyifli bir akşam geçirdim, senin de o kadar denemene değmesine çok sevindim. 🥰🥰 Koridor, blowjob ve enerji mevzuları artık yakama takılan tescil rozetlerim galiba. Sen de takmışsın, çok teşekkür ederim.🙏

Notlar için de ekstra teşekkür ederim. 😇 Peşimi bırakmayacak hoş bir adamla tanışmak mutluluk verici.

TEKRAR DENK GELEBİLMEK DİLEĞİYLE...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 😘

Son düzenleme:
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Foruma girdiyseniz jübile biraz zor :D

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
455
481
@MasterChef , Yaaaa ama çok güldüm. 😁 Kaplandan sonra bir de boğa unvanım oldu, unvanların hatunu ilan edeceğim yakında kendimi, o olacak! 😃

Bu arada, sanırım on/on bir adetten fazla girişimimiz var ama sonunda olmasına şaşırdim valla ben de. 😃🤩 Neyse, geç olsun ama güç olmasın derler. 😉

Ben çok keyifli bir akşam geçirdim, senin de o kadar denemene değmesine çok sevindim. 🥰🥰 Koridor, blowjob ve enerji mevzuları artık yakama takılan tescil rozetlerim galiba. Sen de takmışsın, çok teşekkür ederim.🙏

Notlar için de ekstra teşekkür ederim. 😇 Peşimi bırakmayacak hoş bir adamla tanışmak mutluluk verici.

TEKRAR DENK GELEBİLMEK DİLEĞİYLE...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 😘
Gerçekten ve gerçekten çook çok memnun oldum… Çook çok keyif aldım 😀 Serinin devamı gelsin 😍

SalvadorBally Çevrimdışı
2 May 2021
70
69
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Notlarıma geçiyorum 😀

Bekle beni 😂
Ya hocam şu kanarya gibi mini mini minnak birine nasıl kaplan boğa gibi unvanlar takabiliyorsunuz 😜

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
455
481
Nasıl mı 😀 ilk görünüş için evet ama ortalarına doğru aslan var, kaplan var, boğa var 😀 resmen saldırıyor, parçalıyor 😀😀

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
455
481
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar