- 21 Nis 2012
- 455
- 481
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Şimdi konuya girmeden önce kime sorsam söyler heralde. Aslan, kaplan, ejderha… Bu tabirler kime ait???
- Evet Doğru. @AylinAylin ta kendisi…
Başlıktanda anlaşıldığı gibi herkesin yazdıklarına tamamen katılıyorum. O bir kızıl ejderha, kızıl kaplan ve kızıl boğa…
Yeterki kırmızı ateşin bi yakın boğa gibi atlar üzerinize
Belki kendisiyle 10-11 deneme yapıp, programa bi türlü uyduramadık… En sonunda doğal afet, deprem felan olmadan sonunda buluştuk.
Aylocuğumun ekonomi tecrübesi ve bakış açısını konuşurken ne oldu bir türlü anlamadım. Güzel güzel konuşuyorduk bir anda gözü döndü boğa kırmızıyı gördü atladı üstüme…
O herkesin dediği hol var ya orayı nası geçtik anlamadım. Bu nasıl bir blowjob, bu nası istekli sevişme, bu nası bi enerji…
Karşısında resmen eridim kaldım…
Notlarıma geçiyorum
- Sevişme / Yıldızlı Pek Pek İyi
- Muhabbet/ Yıldızlı Pek Pek İyi
- Evin Konumu-Ortam/ Pek İyi
- İçtenlik/ Yıldızlı Pek Pek İyi
(Bir daha gidermiyim? - Peşini bırakmam )
Çook keyif aldım… Ama bu performansı gördükten sonra bütün gücümü, libidomu toplayıp karşı taarruza geçeceğim…
Bekle beni
Herşey için teşekkür ederim. Bundan sonra benim için kızıl boğasın
- Evet Doğru. @AylinAylin ta kendisi…
Başlıktanda anlaşıldığı gibi herkesin yazdıklarına tamamen katılıyorum. O bir kızıl ejderha, kızıl kaplan ve kızıl boğa…
Yeterki kırmızı ateşin bi yakın boğa gibi atlar üzerinize
Belki kendisiyle 10-11 deneme yapıp, programa bi türlü uyduramadık… En sonunda doğal afet, deprem felan olmadan sonunda buluştuk.
Aylocuğumun ekonomi tecrübesi ve bakış açısını konuşurken ne oldu bir türlü anlamadım. Güzel güzel konuşuyorduk bir anda gözü döndü boğa kırmızıyı gördü atladı üstüme…
O herkesin dediği hol var ya orayı nası geçtik anlamadım. Bu nasıl bir blowjob, bu nası istekli sevişme, bu nası bi enerji…
Karşısında resmen eridim kaldım…
Notlarıma geçiyorum
- Sevişme / Yıldızlı Pek Pek İyi
- Muhabbet/ Yıldızlı Pek Pek İyi
- Evin Konumu-Ortam/ Pek İyi
- İçtenlik/ Yıldızlı Pek Pek İyi
(Bir daha gidermiyim? - Peşini bırakmam )
Çook keyif aldım… Ama bu performansı gördükten sonra bütün gücümü, libidomu toplayıp karşı taarruza geçeceğim…
Bekle beni
Herşey için teşekkür ederim. Bundan sonra benim için kızıl boğasın