Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Jubile Niyetine :)

dertleredeva

Normal Üye
7 Kas 2020
1
12
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Serel ile bugün beş saat görüştük, Amerika’ya temelli taşınıyor oluşumdan mütevellit sağolsun o da beni kırmadı, konuyu zirvede kendisi sonlandırdık.

Serel’i anlatmaya kelimeler yetmez, fotoğrafları ortada, siz bu şahane fiziğe ve güzelliğe, kültürlü, bilgi birikimli ve hoş sohbetli bir kız ekleyin. İşte ortaya Serel çıkacak.Yatakta memnun edemeyeceği erkek yok, ama ben yatak dışında da hoş sohbetiyle çok memnun kaldım.

Bu işlerin nirvanası Serel ile jübilemi yaptım. Türkiye’de ki jübilem diyelim. Zampara dünyanın her yerinde zamparadır, hele Amerika’da…

Sevgili forumdaşlar, kalın sağlıcakla..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
413
466
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

7 Ağu 2021
146
213
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler bol sevişmeleriniz olsun yeni yaşantınızda başarılar

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,229
2,618
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler.. Yeni hayatta bol şans🙏🏻

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
970
699
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili Serel ile bugün beş saat görüştük, Amerika’ya temelli taşınıyor oluşumdan mütevellit sağolsun o da beni kırmadı, konuyu zirvede kendisi sonlandırdık.

Serel’i anlatmaya kelimeler yetmez, fotoğrafları ortada, siz bu şahane fiziğe ve güzelliğe, kültürlü, bilgi birikimli ve hoş sohbetli bir kız ekleyin. İşte ortaya Serel çıkacak.Yatakta memnun edemeyeceği erkek yok, ama ben yatak dışında da hoş sohbetiyle çok memnun kaldım.

Bu işlerin nirvanası Serel ile jübilemi yaptım. Türkiye’de ki jübilem diyelim. Zampara dünyanın her yerinde zamparadır, hele Amerika’da…

Sewişmenize sağlık

hotcoffee

Normal Üye
1 Kas 2016
45
270
Cinsiyetiniz nedir?

Selam, ayni yolun zit seritlerindeyiz :p

fetlife.com Bir gun tesekkur edersin, hotcoffee'ye bi dua edersin artik... :)

Tadini cikar Amerikanin. Cok calisirsan misli misli karsiligini veren; cok calismazsan seni yerden yere vuran bir ulke. Umarim senin icin de benim icin oldugu kadar guzel bir macera olur. Enjoy!

hotcoffee

Normal Üye
1 Kas 2016
45
270
Cinsiyetiniz nedir?
Bu arada, Serel hanim da muhtesem guzel bir pembise benziyor; kendisiyle tanismis olan bir pembis cok iyi anlatmisti kendisini. Insallah bir gun onunla da yolum kesisir...

gagoe

Normal Üye
27 Ağu 2021
48
26
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, yolunuz açık olsun

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,520
2,780
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler, çıktığınız yeni yolda herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

erytrtr Çevrimdışı

erytrtr

Normal Üye
17 Haz 2020
30
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yolunuz açık olsun, teşekkürler paylaşım için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar