- 2 Şub 2020
- 99
- 239
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yaklaşık 25 yıldır Fenerbahçe ve çubuklu sevdadıyla yürüdüğüm yolları bu sefer elimde Tombul Efes olmadan Meltem için aşındırım açıkçası o kadar güzel şey yazılmıştı ki insanı hayatta bitiren iki şeyden bana uygun olanını tercih edip merak unsurunu ön planda tutarak yola koyuldum. En başından başlayayım her zaman müsaittlik durumu olmadığından denk gelmek kolay değil Meltem’le, ben birkaç kez denedim sonuncusunda vuslata erdim. Evin konumunu anlatmaya gerek yok aşırı merkezi, evin içi adeta seks kokuyor diyebilirim Meltem’e gelince, ben herkesin beklentisine saygı duyarım, eminim farklı istekler farklı arzular vardır ama genel olarak söylemek gerekirse kendisi gerçekten çok güzel kadın. Vucut hatları seksi, temizlik konusunda çok hassas, çok diri ve gerçekten anlatıldığı gibi harika bir popoya sahip Ben genel olarak hem iletişimden hem de geçirdiğim zaman diliminden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye edebilirim kendisini, güzel zaman için de ayrıca teşekkür ederim. Kadıköy benim için totem demekti, artık yanına Meltem eklendi aklıma Meltem gelince arkasına da Je’taime geldi