Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Forumdan olduğunuzu belirtirseniz sevinirim mesajınıza dönüş yaparımKim hayır diyebilir ki whatsappdsn size ulaşmaya çalışıyorum ama yanıt alamıyorum
Var tabikiJakuzide yer var mı ?
Birlikte girelim bu jakuziye birgün
Seve seveBirlikte girelim bu jakuziye birgün
buna hayır diyenin forumdan süresiz ban edilmesi gerekiyor bence
izmirrr olmasa okey derdim de )
izmirdekiler şanslı diyelimmm
resimler için teşekkürler ....
Şimdi oltaya getirebilmek mesele olta atarsında boşa atmamak olay ben yüreğinin götürdüğü yere at derimbalığa gelicem izmire nereye olta atsam acaba öneriniz var mı?
Kim hayır der kiHele sabunlayan bensem
Su sıcak mı yoksa beraber ısıtalım mı?
balık olta ve ben ???Şimdi oltaya getirebilmek mesele olta atarsında boşa atmamak olay ben yüreğinin götürdüğü yere at derim
Kim hayır diyebilir ki
Nasıl hayır denebilir ki..?!!
☺☺balık olta ve ben ???
en son balığa milattan önce gitmiştimmm
Allah derim
Beraber ısıtmak mantıklınSu sıcak mı yoksa beraber ısıtalım mı?
Kim hayır der kiHele sabunlayan bensem
evet başka mesafevar ,izmirrr olmasa okey derdim de )
izmirdekiler şanslı diyelimmm
resimler için teşekkürler ....
bir de darısı başımıza da diyebiliriz üstad....evet başka mesafevar ,
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemekten başka bişe gelmez elimizden
düzelicez inşallah , şu olaylar bi bitsinbir de darısı başımıza da diyebiliriz üstad....
bu ülkede hep bir şeylerin gelmesini düzelmesini bekleriz... Ama hep beklerizzzzz gözümüz yollardadüzelicez inşallah , şu olaylar bi bitsin
başkan bi dokunduk bin ahh işittik , belli döviz kurundan sende zarar etmişsin benim gibibu ülkede hep bir şeylerin gelmesini düzelmesini bekleriz... Ama hep beklerizzzzz gözümüz yollarda
ben hep öyle gördüm
yıl başı gelsin ....mart ayı geçsin ... vergi ayı haziran geçici vergi geçsin ramazan geçsin kurban gelsin kurban geçsin eylül geçsin yılbaşı gelsin diye geçer gider heeee arada olaylar olaylar Altın çıktı döviz yükseldi.... dışarıdan malzeme gelmedi ....
finalde hep fermuar arka tarafta yöneticiler istediği gibi açıp kapatıyor.... bitmez bu ....
Valla plaj şemsiyesi açıldıbaşkan bi dokunduk bin ahh işittik , belli döviz kurundan sende zarar etmişsin benim gibi
ne diyosun...Valla plaj şemsiyesi açıldı
hani derler ya açılmaz diyeee ))
açılıyormuş .... gördük....
ramazan çadırı kurmadıklarına dua etmek lazım üstad beterin beteri var .....ne diyosun...
yapma yanarızramazan çadırı kurmadıklarına dua etmek lazım üstad beterin beteri var .....
ben bir şey yapmıyorum üstadddyapma yanarız
jakuziden şemsiyeye nası geldik anlamadımben bir şey yapmıyorum üstaddd
içindekini hissediyor insanjakuziden şemsiyeye nası geldik anlamadım
Offf derim of.
Denemek lazımWow jakuzi de sex gerçekten Harika olurdu
Tek engel mesafe olsun belki birgün kısmet olur tanışmakevet başka mesafevar ,
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemekten başka bişe gelmez elimizden
Haklısın ama beklediğimiz güzel günler gelicek gibi görünmüyor o yüzden düşünmeden yaşamaya calısıyoruz kim geleceğini iyi görüyor kibu ülkede hep bir şeylerin gelmesini düzelmesini bekleriz... Ama hep beklerizzzzz gözümüz yollarda
ben hep öyle gördüm
yıl başı gelsin ....mart ayı geçsin ... vergi ayı haziran geçici vergi geçsin ramazan geçsin kurban gelsin kurban geçsin eylül geçsin yılbaşı gelsin diye geçer gider heeee arada olaylar olaylar Altın çıktı döviz yükseldi.... dışarıdan malzeme gelmedi ....
finalde hep fermuar arka tarafta yöneticiler istediği gibi açıp kapatıyor.... bitmez bu ....
inşallah canımTek engel mesafe olsun belki birgün kısmet olur tanışmak
mmmmBuna hayır diyen de ne bileyim!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!