Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İyilik yap @daisy bul.

Rapido Çevrimdışı
29 Eyl 2020
125
186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba sevgili forumdaşlar.

İş güç pandemi derken baktım ki epey bir vakit geçmiş gençlik iksiri içmeyeli.

Sebebini bilemediğim ama önyargıyla zor olur ulaşmak ve randevu alamam düşüncesindeydim. Sabah erken sayılabilecek bir saatte mesaj gönderdim. Telefonda görüşelim mesajını okuyunca mutluluktan uçtum. Mevzuu @Daisy olunca nasıl uçmam.

İnsanı kendine çeken ses tonu, konuşurken sizi dinleyen ve kurduğunuz cümlelerin fiilini tamamlayan dikkati ile beni açıkçası çok etkiledi. 20 gün sonrasını planlayarak telefonu kapattık. 2-3 gün kala mesaj gönderdim her şey yolundaydı. Buluşma günü gelip çattığında dakikalar bitmiyordu. Neyse yola koyuldum çok kısa bir tarifle elimle koymuş gibi asansörle kapısına çıktım.

Abartmadan söylüyorum görmeden ikna olunamaz ama fizik tam bir çıtır. Kendisiyle paylaştım forumdaki fotolarını değiştirmesi gerektiğini ve ben müsaadesi ile müjdeyi vereyim o çalışmanın içerisinde. Yakında bombayı patlatacak ve tanımayanlar için söylüyorum; forumda bir @Daisy kasırgası kopacak.

Küçük bir dezenfekte işlemiyle sohbete koyulduk. İlgi alanları çok geniş. Sohbeti çok keyifli. Dinleyiciliği ve katılımı çok etkileyici. Bilmediğini soruyor ve unutmuyor. Kahvesi kendi gibi çok lezzetli. Sohbetin bitmesini veya zamanı size asla dert ettirmiyor. Relax hali huzurunuzu artırıyor.

@Daisy aslında bilindik partner formatının çok dışında. Uzun süredir ayrı kalıp özlediğiniz bir sevgili gibi. İnanılmaz bir tekniğe ve sabıra sahip bir masör.

Herhalde birine yaptığım bir iyiliğin karşılığı olarak kader beni onunla buluşturdu.

Artık adresim belli. Özleyerek bir sonraki buluşmayı bekleyeceğim. Ve bu gerçekleştiğinde ilk defa forumdan bir partner arkadaşla ikinci defa buluşacağım.

Sonsuz teşekkürler prensiplerimi değiştiren güzel gözlü kadın.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Sebebini bilemediğim ama önyargıyla zor olur ulaşmak ve randevu alamam düşüncesindeydim. Sabah erken sayılabilecek bir saatte mesaj gönderdim. Telefonda görüşelim mesajını okuyunca mutluluktan uçtum. Mevzuu @Daisy olunca nasıl uçmam.

İnsanı kendine çeken ses tonu, konuşurken sizi dinleyen ve kurduğunuz cümlelerin fiilini tamamlayan dikkati ile beni açıkçası çok etkiledi. 20 gün sonrasını planlayarak telefonu kapattık. 2-3 gün kala mesaj gönderdim her şey yolundaydı. Buluşma günü gelip çattığında dakikalar bitmiyordu. Neyse yola koyuldum çok kısa bir tarifle elimle koymuş gibi asansörle kapısına çıktım.

Abartmadan söylüyorum görmeden ikna olunamaz ama fizik tam bir çıtır. Kendisiyle paylaştım forumdaki fotolarını değiştirmesi gerektiğini ve ben müsaadesi ile müjdeyi vereyim o çalışmanın içerisinde. Yakında bombayı patlatacak ve tanımayanlar için söylüyorum; forumda bir @Daisy kasırgası kopacak.

Küçük bir dezenfekte işlemiyle sohbete koyulduk. İlgi alanları çok geniş. Sohbeti çok keyifli. Dinleyiciliği ve katılımı çok etkileyici. Bilmediğini soruyor ve unutmuyor. Kahvesi kendi gibi çok lezzetli. Sohbetin bitmesini veya zamanı size asla dert ettirmiyor. Relax hali huzurunuzu artırıyor.

@Daisy aslında bilindik partner formatının çok dışında. Uzun süredir ayrı kalıp özlediğiniz bir sevgili gibi. İnanılmaz bir tekniğe ve sabıra sahip bir masör.

Herhalde birine yaptığım bir iyiliğin karşılığı olarak kader beni onunla buluşturdu.

Artık adresim belli. Özleyerek bir sonraki buluşmayı bekleyeceğim. Ve bu gerçekleştiğinde ilk defa forumdan bir partner arkadaşla ikinci defa buluşacağım.

Sewişmenize saglik

User_65084

Adam 20 gün önceden almış randevuyu ondan ben görüşemiyorum bi türlü görüşebilme şansım sıfıra yakın herhalde :(

Bedreinn Çevrimdışı
10 May 2021
49
112
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eh forumdaki pembişlerin hizmeti güzel olunca sıra bekleniyor doğal olarak paylaşım için teşekkürler

Rapido Çevrimdışı
29 Eyl 2020
125
186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
20 Gun Önce ??
O zaman benim isim zor, yakinda 3-4 gunluk istanbula ve illahi @Daisy Hanimla görusmek isterdim.

Daha yakin Randevu mumkunmuydu ?

Referans icin sagol(y)
20 gün bir zorunluluk elbette değil. Bu benim aceleciliğim ve en önemlisi 20 gün sonunda @Daisy nin randevuyu önemsemesi. Ama yine randevumu öyle alacağım. Neme lazım. 😉

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sevgili Rapido; İstanbul seyahatine masajımı yaşamayı eklemen beni mutlu etti. Seni tanıdığıma memnun oldum. Sohbetimiz keyifli geçti. Partnerimi içten dinlemeyi seven biri olduğumu belirtmen ruhumu okşadı.
Öyle hoş bir paylaşım yapmış ve bana o kadar güzel iltifatlarda bulunmuşsun ki, paralize oldum bir an, ben bile kendimi tanıyasım geldi. 🤣
Çok teşekkür ediyorum. İstanbul'a tekrar gelişinde görüşmek ümidiyle. Sevgiler 🌼

Rapido Çevrimdışı
29 Eyl 2020
125
186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Rapido; İstanbul seyahatine masajımı yaşamayı eklemen beni mutlu etti. Seni tanıdığıma memnun oldum. Sohbetimiz keyifli geçti. Partnerimi içten dinlemeyi seven biri olduğumu belirtmen ruhumu okşadı.
Öyle hoş bir paylaşım yapmış ve bana o kadar güzel iltifatlarda bulunmuşsun ki, paralize oldum bir an, ben bile kendimi tanıyasım geldi. 🤣
Çok teşekkür ediyorum. İstanbul'a tekrar gelişinde görüşmek ümidiyle. Sevgiler 🌼
Referans yazımda çok eksik var. Çok iyisin ve harikasın. Yaşattıkların için teşekkürler. Heyecanla aynı sohbet için gün dolduracağım. Yeni konularla. 😘 Sevgilerle. ❤️

AAİGSL

Normal Üye
17 Eyl 2021
22
66
68
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

teşekkürler paylaştığınız için....

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Referans yazımda çok eksik var. Çok iyisin ve harikasın. Yaşattıkların için teşekkürler. Heyecanla aynı sohbet için gün dolduracağım. Yeni konularla. 😘 Sevgilerle. ❤
Sevgili Rapido,
Senin fazlasıyla övgü dolu yazın çok hoştu, tekrar belirteyim ve teşekkür edeyim 😘
Yaşadığın şehre gittiğinde yazar mısın demiştim. Sağlıkla gitmişsin, yazmışsın teşekkür ederim. Ancak wsp mesajını geç gördüğüm için dönüş yapmak istemedim, seni muhtemel zor bir durumda bırakmamak için ...

Öpüldün güzel insan 🌼

Rapido Çevrimdışı
29 Eyl 2020
125
186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Rapido,
Senin fazlasıyla övgü dolu yazın çok hoştu, tekrar belirteyim ve teşekkür edeyim 😘
Yaşadığın şehre gittiğinde yazar mısın demiştim. Sağlıkla gitmişsin, yazmışsın teşekkür ederim. Ancak wsp mesajını geç gördüğüm için dönüş yapmak istemedim, seni muhtemel zor bir durumda bırakmamak için ...

Öpüldün güzel insan 🌼
Farkındayım ve duyarlılığını zaten belirtmiştim.
İşte bu yüzden “az bile yazdım” dedim.
DM kutum seninle ilgili bilgi almak için dolup taştı 🤣
Senin tarafından öpülmek güzel ama seni öpmek çok daha güzel.
Yeni projeleri konuşmak ve öpmek için sabırsızlanıyorum güzel gözlü fıstık. 😘😘

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Farkındayım ve duyarlılığını zaten belirtmiştim.
İşte bu yüzden “az bile yazdım” dedim.
DM kutum seninle ilgili bilgi almak için dolup taştı 🤣
Senin tarafından öpülmek güzel ama seni öpmek çok daha güzel.
Yeni projeleri konuşmak ve öpmek için sabırsızlanıyorum güzel gözlü fıstık. 😘😘
"güzel gözlü fıstık"?! 🤣😘 sevdim bunu ; teşekkürler Rapido
🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar