Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İyiki doğdun Daisy

• Konbuyu başlatan Ylcn
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
791
694
@Daisy hanım şu hayatta herşey gönlünüzce olsun.
Kutlamalı paylaşım için çok teşekkür ederim. keyifli forumlar dilerim.

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
194
321
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Daisy hanım doğum gününüz kutlu olsun.☺️ Sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim. İyiki doğdunuz. İyiki sizi tanımışım❤️

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pazar günü Daisy hanım ile görüştüm. Hepimizin bildiği gibi Daisy mükemmel bir hanım. Kendisi ile sohbet esnasında bugün doğum günü olduğunu öğrendim. Tekrar iyiki doğdun diyor sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirmeni diliyorum.
paylaşim icin teşekkurler

djhamdy Çevrimdışı
31 Ağu 2010
744
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
eskiden arada bir ulasirdim simdi hic ulasamiyorum
iyi ki dogdun.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Pazar günü Daisy hanım ile görüştüm. Hepimizin bildiği gibi Daisy mükemmel bir hanım. Kendisi ile sohbet esnasında bugün doğum günü olduğunu öğrendim. Tekrar iyiki doğdun diyor sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirmeni diliyorum.
Sevgili Ylcn; seninle tekrar görüşebildik, keyifliydi. Senin için kapıyı açtığımda elinde çok hoş bir papatya aralarına 3 güzel kırmızı gül demeti ile karşılaştım, hoşuma gitti, çok incesin, teşekkürler. Sohbetimize eşlik eden getirdiğin kavala kurabiyesi ve badem ezmesi kahveyle harika gitmişti. Bunlar için deayrıca teşekkürler. Daha önceki görüşmemizden burcumu hatırlaman ayrı birşeydi. Güzel hafıza ... Burçlarla ilgili olduğunu, Nisan ayı içerisinde doğumgünün var sorusuyla anlamıştım. Sen sorduğun için söylemiştim. Tabi fikrimi bile almadan buradan paylaşabileceğini hiç düşünmemiştim 💀 ... Neyse ... 🤣 Sevgiler 😘🌼

30 Ara 2015
126
89
Cinsiyetiniz nedir?
nice seneleree dogum gunun kutlu olsun ins hersey gonlunden gectigi gibi gerceklesir.:love:🎂

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
150
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğum gününüz olduğunu sizden izinsiz buradan paylaştığım için özür dilerim. Sevinçli haberlerin paylaştıkça çoğaldığı, üzücü haberlerin paylaştıkça azaldığı düşüncesiyle bu paylaşımı yapmış idim. Sizi istemeden kırdıysam özür dilerim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar