Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pazar günü Daisy hanım ile görüştüm. Hepimizin bildiği gibi Daisy mükemmel bir hanım. Kendisi ile sohbet esnasında bugün doğum günü olduğunu öğrendim. Tekrar iyiki doğdun diyor sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirmeni diliyorum.
Pazar günü Daisy hanım ile görüştüm. Hepimizin bildiği gibi Daisy mükemmel bir hanım. Kendisi ile sohbet esnasında bugün doğum günü olduğunu öğrendim. Tekrar iyiki doğdun diyor sevdiklerinle beraber mutlu günler geçirmeni diliyorum.
Sevgili Ylcn; seninle tekrar görüşebildik, keyifliydi. Senin için kapıyı açtığımda elinde çok hoş bir papatya aralarına 3 güzel kırmızı gül demeti ile karşılaştım, hoşuma gitti, çok incesin, teşekkürler. Sohbetimize eşlik eden getirdiğin kavala kurabiyesi ve badem ezmesi kahveyle harika gitmişti. Bunlar için deayrıca teşekkürler. Daha önceki görüşmemizden burcumu hatırlaman ayrı birşeydi. Güzel hafıza ... Burçlarla ilgili olduğunu, Nisan ayı içerisinde doğumgünün var sorusuyla anlamıştım. Sen sorduğun için söylemiştim. Tabi fikrimi bile almadan buradan paylaşabileceğini hiç düşünmemiştim ... Neyse ... Sevgiler
Doğum gününüz olduğunu sizden izinsiz buradan paylaştığım için özür dilerim. Sevinçli haberlerin paylaştıkça çoğaldığı, üzücü haberlerin paylaştıkça azaldığı düşüncesiyle bu paylaşımı yapmış idim. Sizi istemeden kırdıysam özür dilerim.