Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İyi seneler musmutlu yıl diliyorum sizleri seviyorum ❤️❤️💋

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,660
15,701
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.

Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM😋😋

Ekli dosyalar

• 2022-12-31-02-36-00-663.jpg
    2022-12-31-02-36-00-663.jpg
    62.3 KB · Görüntüleme: 235
  • IMG-20221231-WA0001.jpg
    IMG-20221231-WA0001.jpg
    64.8 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleme:

turandmr

Normal Üye
15 Ara 2021
27
24
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kazanmışım, kaybetmişim veya berabere kalmışım, hiç fark etmez. Anı yaşıyorum ve kendimi keşfedilmemiş limitlere doğru zorlamak için her yeni güne, tutku ve cesaretle başlıyorum.

Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım🙂
sağlıklı ve mutlu yıllar :):)

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
496
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
teşekkürler buseciğim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,674
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

mutlu seneler

Lostparadise31 Çevrimdışı
30 Nis 2021
54
75
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanim keyifli paylaşımlarınız senemize hep renk kattı. Her nekadar daha sizinle tanisma şerefine nail olmasam da umarım yeni yılda bu da gerçekleşir . Sizin sayenizde genel bir temeniyi de buraya bırakayım

Yeni yılın; kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sivacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, colaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dirdirciya akıl, onu çekene sabır vermesini diler - mutlu yıllar dilerim....

Albiz35

Normal Üye
26 May 2021
7
5
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hatun tam bir Noel anne :) yatakta şu pozları bana verse bütün yılım mutlu geçer:) mutlu yıllar zamparalar

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,712
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

İyi seneler canım bende seni seviyorum kocaman öpüyorum 😘😘🤗🤗❤️❤️

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,660
15,701
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Buse hanim keyifli paylaşımlarınız senemize hep renk kattı. Her nekadar daha sizinle tanisma şerefine nail olmasam da umarım yeni yılda bu da gerçekleşir . Sizin sayenizde genel bir temeniyi de buraya bırakayım

Yeni yılın; kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sivacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, colaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dirdirciya akıl, onu çekene sabır vermesini diler - mutlu yıllar dilerim....
Çok çok teşekkürler umarım sizi tanıma fırsatım olucak.
2023 yılının sana tüm güzellikleri, bereketi ve iyilikleri getirmesi dileğiyle. İyi şans ve mutluluklar bu yeni yılda da hep seninle olsun. İyi yıllar dilerim.

Aurora

Normal Üye
27 Ağu 2018
33
32
Cinsiyetiniz nedir?

İyi yıllar dilerim...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar