- 3 Eyl 2013
- 409
- 166
- Cinsiyetiniz nedir?
12 senedir forumdayım ve kaç senedir Fridayı tanıyorum unuttum bile. Ama kendisini tanıdığım için çok şanslıyım. Ne zaman görüşmek istesem müsaitse red etmedi. Hatta bazen benim için çıktı geldi. Verdiği değeri asla kenara atamam. Yine günlerden bir gün tatlı krizim gibi Frida krizim tuttu. Bir umut mesaj attım ve beklemeye geçtim. Kendisi dönüş yaptı ve ikimiz içinde uygun olan bir saat için sözleştik. Dediği vakitte vardım. Sonuçta Frida krizim tutmuştu ve bekletemezdim. Kapıyı açtığı anda kendisine bir kere daĥa vuruldum. Her gördüğümde bana daha güzel görünüyor. Yaş ilerledikçe insan sadece görüşmek değil konuşmak sohbet etmekte istiyor. Frida ise bu konuda da başarılıö sohbeti güzel, güler yüzü paha biçilemez. Ellerinden kahve içmek ise tarif edilemez. Dakikalar ilerledikçe benim ona olan hayranlığım artıyor. Tabi hiç bir şey demesem de özel olarak hazırlanmıştı kıyafet olarak. Ve o soruyu sordu bana. Karşı koyamadım. Usul usul ilerledim ve onun oldum. Karşılıklı mutluluk yaşamak daha da mutlu ediyor insanı. Olanlar oldu yaşananlar yaşandı. Kapıdan çıkma vaktivise en zor olanı arkamda bıraktıklarım engel oluyordu bana. Ama avutuyordum kendimi "bir daha gelirsin" dedim kendime. Her şey için teşekkürler Frida. İyi ki varsın. Dostluğun bakidir bende. Ve bir kere daha görüşmek dileğiyle.