- 14 Eki 2019
- 773
- 1,527
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hava ısınmadı gitti.Aynı İngiltere,İrlanda hergün puslu tek fark yağış yok o da olur.Biraz fırtına da olsa tam benim havalarım..Havanın etkisiyle aklım başıma geldi Serelle neden tanışmadık?Kısa net yazışmadan sonra yola koyuldum.Merkezi konumu toplu taşıma vs rahat ulaşılıyor.Muhit bildiğim dolaştığım popüler bir semt.Tarif ediyor hemen evdesiniz..Kapı açılır muazzam bir fizik,güzellik karşıladı beni.Gülümseyen sempatik yüzü,gamzeleri,parıldayan gözleri çok hoş..Samimi karşılamadan sonra geçtim oturdum..Evi ferah,temiz düzenli özenli..Masada ikramlıklar hazır vs kahve eşliğinde başladık sohbete,birçok konuda anlatıyoruz gülümsüyoruz,birbirimizi süzüyoruz..Uzun süredir bu tarz bir görüşmede bu kadar konuşmuşumdur..Uyum oldu,sohbet sardı iyi geldi sanırımArtık duş time sonrası gelelim özel anlaraFiziği zaten harika,heyecan basıyor ister istemez..Kahverengimsi kestane saçlar harika,gözler beyaz ten ve dudaklarımız buluşuyordu.Sevişmesi çok iyi,ilişkiden keyif alıyor,oralı tam kıvamında,etkili..Kalçaları,göğüsleri çok hoş..Sanki bana uyan pozisyonu biliyormuşçasına uyum içinde öf pöf demeden devam edip hazza ulaştırması yaşamaya değer ve unutulmazlarımdan olacaktı artık..Bence çok uyuştuğum ve yatakta iyi anlaştığım,uyumu yakaladığım,etkileyici saatleri yaşadım..Kapıda giderkenki uğurlama,sarılma,öpme,gülümsemede iyi izlenimlere işarettiSohbeti,arkadaşça oluşu,misafirperverliği,pozitif oluşu,düzgün kişiliği ve bana yaşattıkları için Sevgili Serele çok teşekkür ederimiyi ki tanıştık