- 1 Eki 2019
- 654
- 5,468
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
mutlu akşamlar serel hanım cım
Teşekkürlermutlu akşamlar serel hanım cım
En az sizin kadar güzel akşam geçirmeniz dileğiyle
döktürmüş yine..
ahaha su iç geçerÖhö öhö öhö, pardon öksürük tuttu yazamadım
Tamam daha iyi gelir çok kaçırmaYok bir duble viski aldım şimdi
Afiyet olsun diyeceğim bilmem bensiz oldumu
Olmazzzz özleminden öldüm bittimAfiyet olsun diyeceğim bilmem bensiz oldumu
Az kaldı kuzum cuma günü dönüyorum pazartesi kollarındayımOlmazzzz özleminden öldüm bittim
Duvarlara çentik atarak gün sayıyorumAz kaldı kuzum cuma günü dönüyorum pazartesi kollarındayım
❤❤❤Duvarlara çentik atarak gün sayıyorum ❤❤
Kıskandınmi yavrumAllah muhabbetinizi arttırsın ne diyim Bu ne büük sevdadır böyle
Kıskanılmayacak gibi mi beni biri bu kadar sevse gider evlenirimKıskandınmi yavrum
Öp,öp,öp...Doyamam ki..
En son kaçırıcam Seda’yı. Diyorum zaten bak kızım böyle olmuyor adını koyalım diye nazlı birazKıskanılmayacak gibi mi beni biri bu kadar sevse gider evlenirim
Bizle görüşmeye devam edebilecek mi peki @Seda ATES i alma bizden @Serel Besra ElesEn son kaçırıcam Seda’yı. Diyorum zaten bak kızım böyle olmuyor adını koyalım diye nazlı biraz
Ahahah hayırBizle görüşmeye devam edebilecek mi peki @Seda ATES i alma bizden @Serel Besra Eles
Kaçırarak olmaz gidelim birgün Allah'ın emri Peygamberin kavliyle isteyelim Kahvesini de içeriz.En son kaçırıcam Seda’yı. Diyorum zaten bak kızım böyle olmuyor adını koyalım diye nazlı biraz
İstanbul'un harika manzarasını muhteşem bir kadının siluetinden seyretmek...
Kaçırarak olmaz gidelim birgün Allah'ın emri Peygamberin kavliyle isteyelim Kahvesini de içeriz.
Bence onun da gönlü var sende, çantalardan çeyiz düzüyor da senden bekliyordur.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!