Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme IV. Müthiş görüşme 🔥🔥

5 Haz 2019
410
769
Tabi yine Gamzeyle müthiş bir görüşme gerçekleştirdim. Bu aralar gamze krizlerim tutmuştu dedim böyle olmaz çare gamzeden uygun bir randevu alim gamze her zamanki gibi hızlı dönüş yaparak randevuyu kopardım. Bu 4. görüşmemizdi her seferinde bir önceki görüşmeye göre daha çok haz alıyorum. Tabi bunları güzel yapanlardan biri gamzenin hoş sohbeti. Diğer güzel tarafıda malum yatağı ve dudakları bunu sabaha kadar anlatsam bitmez en iyisi randevu alıp görüşmek. Gamzeyle sevişen şanslı insanlardan biriyim diye bilirim. Her şey için teşekkür ederim 🥰🥰Bu nakarat tam görüşmemizi anlatıyor 🔥🥰😍
@Gamze
Bir efsaneydi, efsaneydi senle beraber olmak
Gözlerinde buluşup, ellerine dokunmak
Saatlerce uzanıp, hep yanında kalmak
Bir efsane senle beraber olmak😊😊

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karşılıklı uyum yakalanınca, aynı partnerle yapılan tekrar görüşmeleri de ayrı bir zevk vermeye başlıyor; kendisiyle 10 defadan fazla görüşmüş biri olarak gayet iyi anlıyorum. Paylaşım için teşekkürler... (y)

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
171
195
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tabi yine Gamzeyle müthiş bir görüşme gerçekleştirdim. Bu aralar gamze krizlerim tutmuştu dedim böyle olmaz çare gamzeden uygun bir randevu alim gamze her zamanki gibi hızlı dönüş yaparak randevuyu kopardım. Bu 4. görüşmemizdi her seferinde bir önceki görüşmeye göre daha çok haz alıyorum. Tabi bunları güzel yapanlardan biri gamzenin hoş sohbeti. Diğer güzel tarafıda malum yatağı ve dudakları bunu sabaha kadar anlatsam bitmez en iyisi randevu alıp görüşmek. Gamzeyle sevişen şanslı insanlardan biriyim diye bilirim. Her şey için teşekkür ederim 🥰🥰Bu nakarat tam görüşmemizi anlatıyor 🔥🥰😍
@Gamze
Harika bir paylaşım gamze hanım yine güzellikler yaşatmış ben kendisini uzun zamandır tanırım gercekten her şeyi ile mükemmel biri dir paylaşım için tşk ederiz☺️🥰

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
171
195
Karşılıklı uyum yakalanınca, aynı partnerle yapılan tekrar görüşmeleri de ayrı bir zevk vermeye başlıyor; kendisiyle 10 defadan fazla görüşmüş biri olarak gayet iyi anlıyorum. Paylaşım için teşekkürler... (y)
Katılıyorum @kadikoylu kendisi bagımlılık yapıyor

324ewdsfdsf

@Gamze
Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ederim 😍😍seninle olmaktan ayrı bir keyif alıyorum 😘her görüşmemizde de bunu bana hissettiriyorsun daha nice sevişmelerimiz olur umarım iyi ki seni tanımışım 😘😘😘ayrıca çok kibar ve naziksin bir hafta öncesinden hediyenle gelerek beni duygulandırdın her şey için teşekkür ederim😘😘😘görüşmek üzere sevgiler😍😍

5 Haz 2019
410
769
Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkür ederim 😍😍seninle olmaktan ayrı bir keyif alıyorum 😘her görüşmemizde de bunu bana hissettiriyorsun daha nice sevişmelerimiz olur umarım iyi ki seni tanımışım 😘😘😘ayrıca çok kibar ve naziksin bir hafta öncesinden hediyenle gelerek beni duygulandırdın her şey için teşekkür ederim😘😘😘görüşmek üzere sevgiler😍😍
Asıl ben teşekkür ederim özellikle keyif veren sohbetin için yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Gerçekten yanında keyif alıyorum. Daha nice sevişmelere😘😘😍 @Gamze

istnbl34 Çevrimdışı
16 Ara 2019
29
34
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Gamze
O bir efsane bu alemde o bir öpüşme kraliçesi @Gamze

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar