- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aman Allahım
porshe de istemeyin sonra sakın Aylin hanımdan@AylinAylin Magnum reklamı olmuş
Aman Allahım
afiyet olsun
whaaaa bana bunlarla gel.
Burnunuzda estetik var mi
@AylinAylin Magnum reklamı olmuş
İzlerken dondurmayla beraber bende eridim
porshe de istemeyin sonra sakın Aylin hanımdan
o ne kızz burun deliklerine soksaydın dondurmayı Yalnız alışın her zamanki gibi kuvetli
Birak allah askina diger pembislere
ilham kaynagi oluyorsun, verdigin pozlarla.
Afiyet olsun; biran önce serinlemeni dilerim.
İzlerken dondurmayla beraber bende eridim
Ama rejimdeyim ben yaaaa
Afiyetin olsun,
Ağzını seyretmekten burnunu göremedim bile
Çikolata sosu ile muhteşem oluyormuşTamam sen yemezsin, ben yerim. Sana da izlemek düşer.
harika sınız aylin hanım
Çok başarılı hareket
Teşekkür ederim @NAT45 ciğim. Burnuma çirkin demişler ya, tamamen açının suçu.
Ateş gibi sıcakta, dondurma ile serinlemiş dudaklarda serinlemek... Ne ister ki bir insan başka? @AylinAylin
Bir dondurma bu şekilde yeniyorsa, gerisini sen düşün artık.
Dondurmamı alıp geliyorum..
Böyle şiddete can kurban..Ahahah, iyi ki şiddete karşıyız.
Bilmem, ne ister sevgili @Bunny?
Böyle bi yeme şekli yok bu ne ya yapma böyle şeyler, zaten zor duruyorum evde
yalnız havanın sıcaklığı bi 10-15 derece daha yükselse böyle mi olcak şimdi? bilelim ona göre gelelim.
Çikolata sosu ile muhteşem oluyormuş
Boş ver diyenleri,demeyenlere bak
Bakıyorum ve hepsini bol öpücük yolluyorum.
Diyetisyenim diyor ki ne istersen ye ama hareket et.Ahahah, o da olabilir ama diyetin ne olacak?
birden o seksi bakışlarını özlediğimi farkettim.
Aylin ile bu sıcakta ateşli anlar ister bence
Ya buzdolabını açtım su almak için,birde ne göreyim kuzu gibi bir şişe Baileys duruyor,birisiyle içecekim ama kimdi unuttum arzu edersen sana vereyim
Hasta olcskssin amaan. Boğazların şişer o kadar soğuk şeyler sokulmaz öyle
Yapılacaklar listesinin en üstüne alıyorum konuyuO halde ye gitsin sevgili @Celikhanyus
Asla, ben çok mülayim biriyimdir. Şiddet var, şiddet var. Senden gelecek böyle bir şiddet bana ancak dondurmaya uyguladığın şiddet gibi gelir..Şiddet sever bir @Soydaga gördüm sanki... ☺
şahane güzellik
Ben bi gittim geldim yaniÖyle bir şeyler oldu
Vardır bunda da bir hayırEyvahh, eyvahh! Yerinde dur ne olur, zaten denk gelemedik de ...
Yapılacaklar listesinin en üstüne alıyorum konuyu
Asla, ben çok mülayim biriyimdir. Şiddet var, şiddet var. Senden gelecek böyle bir şiddet bana ancak dondurmaya uyguladığın şiddet gibi gelir..
Vardır bunda da bir hayır☺
Denize düşen yılana sarılır gibi, minareyi çalan kılıfını hazırlar misali, Aylin’e düşen de........ gerisi sendePeki peki. ☺☺ Ooo amenna dedin bile daha dereyi görmeden, emin misin?
Denize düşen yılana sarılır gibi, minareyi çalan kılıfını hazırlar misali, Aylin’e düşen de........ gerisi sende
Bilemiyorum artık koridora mı sarılır yoksa başka sarılacak bir şey mi bulur. Şoklamadan olmaz diyorsun.Ahahah, o zaman Aylin'in düşen koridora sarılır. Buzlanır.
Bilemiyorum artık koridora mı sarılır yoksa başka sarılacak bir şey mi bulur. Şoklamadan olmaz diyorsun.
Aylin hanım bu küçük magnum mu yoksa büyük olan magnumlardan mı
Hayyyy kurbanın olayım ben senin süt kadın.. Ama biraz beslenmem lazım benden az et çıkar.Sarılma önerilerine açığız. Tabii olmaz, etkisiz hale getirme yöntemlerinden biri o. Kurban etme ritüelinin bir parçası.
Bunu yeni gördüm cevap vermiyorum ben kendimdeyim bana bişey olmaz hakem maçı bırakıp kaçtı hazırlık maçı önemli değil şampiyonluk için en kısa zamanda gelecem@Yardimci3434 , ne yazacaktın da yazamadın neşeli insan? Hala kendinde değil misin yoksa? Ejderya
Hayyyy kurbanın olayım ben senin süt kadın.. Ama biraz beslenmem lazım benden az et çıkar.
Öyle dondurma yiyişi varki dondurma taş olsa erirdi
Kurban işi kolay canım. Uysal bir kurbanımdır.Aahaaha, etin miktarı değil bizi bağlayan taraf; kurbanlaştırma süreci bizim için önemli.
Bunu yeni gördüm cevap vermiyorum ben kendimdeyim bana bişey olmaz hakem maçı bırakıp kaçtı hazırlık maçı önemli değil şampiyonluk için en kısa zamanda gelecem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!