Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İstanbuldaki Doyasıya yaşadığım en büyük Maceram:)

Abdullahyilmaz5854

Normal Üye
15 Eyl 2021
2
8
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahar hanımla az önce görüşmeden çıktık telefondaki ses tonuyla ve saygısıyla beni zaten en başta büyüledi
Güzel ferah salonunda ağırladı hemen enerji bombası Türk Kahvesiyle güzel bir tanışma faslı oldu sonrasında büyülü yatak odasına geçtik gerçekten Esmerlerin olduğu yerde söz her zaman onlarındır derlerdi Bahar hanım bunu ispat etti. Gerek el bakımı gerek cilt bakımı vücudunun her yerinden bakımlıyım diye bağırıyordu. İlişki esnasındaki aldığı zevk ve verdiği zevk ile çok başka bir kadındı kendisine mütevazi karşılaması ve gösterdiği hoşgörü için çok teşekkür ederim . İyi ki tanımışım sizi Bahar hanım :)

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,674
4,290
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahar hanımla az önce görüşmeden çıktık telefondaki ses tonuyla ve saygısıyla beni zaten en başta büyüledi
Güzel ferah salonunda ağırladı hemen enerji bombası Türk Kahvesiyle güzel bir tanışma faslı oldu sonrasında büyülü yatak odasına geçtik gerçekten Esmerlerin olduğu yerde söz her zaman onlarındır derlerdi Bahar hanım bunu ispat etti. Gerek el bakımı gerek cilt bakımı vücudunun her yerinden bakımlıyım diye bağırıyordu. İlişki esnasındaki aldığı zevk ve verdiği zevk ile çok başka bir kadındı kendisine mütevazi karşılaması ve gösterdiği hoşgörü için çok teşekkür ederim . İyi ki tanımışım sizi Bahar hanım :)
paylaşım icin teşekkürler

324ewdsfdsf

Ben tşk ederim iyi ki geldin iyi ki tanıdım senş tekrar görüşmek üzere emanetini de gözüm gibi saklıyorum aklın kalmasın 🤍💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar