Semih_34
Normal Üye
- 20 Ara 2021
- 28
- 92
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Oğlum öyle deme, kızım böyle yapma taş olursun. @Masöz Ezgi hanım ne demiş, ne yapmış bilmiyorum ama TAŞ olmuş. Olmaz böyle sıkılık. Vücuduna dokunurken hayal mi rüya mı ayırt etmek zor. Ezgi hanımı merak etmem boşa değilmiş. Hızlı bir randevulaşma ile Salı günü öğleden sonra dört gibi buluşmaya karar verdik. Evine ulaşım ve giriş sorunsuz oldu. Biraz sohbetin ardından bir sıcak duş sonrasında yatakta buluştuk ve tantra ile başladı. Benim tercihim doğrultusunda seansı sonraya attık ama önce seans daha doğru bir tercih olurmuş, siz benim yaptığımı yapmayın. Tantra masajını çok başarılı uyguladı Ezgi hanım. Beni yükselttiği kadar kendi de yükselmiş olacak ki “bebeğim benim bir boşalmam lazım müsaadenle” diyerek yanıma uzandı. Bir kadının kendini orgazma ulaştırması bir sanat. Sanat icra edilirken saygı ile izlemek lazım. Saygıyla ve de sevgiyle izledim. Sıra seansa geldi. Seans kısmı da başarılıydı. “Evet” kelimesindeki o tonlama kulağınızdaki pası alıp götürüyor. Ufak soluklanma sonrası benim atağımla uzayan evetlerden sonraki sahne de hafızamda yerini aldı. Bence fazla bile detay verdim. GF tadı kısmen arka planda kalan özel anlar neden nasıl bitti diye adeta öfke duyduğum bir görüşme oldu. İlk görüşmemize rağmen güzeldi. Teşekkürler @Masöz Ezgi hanım.