- 20 Tem 2017
- 71
- 104
Foruma 4 senedir üyeyim. Bursa’da yaşıyorum ve istanbula yolum senede 1-2 kere düşüyor.İlk görüşmelerimi geçen sene yazın yapabilmiştim. Bunlardan biri Ebru diğeri bir dönem forumda ilanı da olan sevgili @SILA . Başka birileriyle görüşebilme fırsatı bulamamıştım. Ama foruma üye olduğundan beri kendisini hayranlıkla takip ettiğim bir diğer isim de sevgili @MELTEM ‘ di. Sıla ile keyifli bir görüşme yaptığımdan ve Meltem’in de Sıla’nın kankisi olmasından mütevellit ve forumda bazı referanslarda bir araya geldiklerini de bildiğimden dolayı ben neden bu iki güzel hatunla bir araya gelmiyim dedim ve randevuyu ayarladım. Sıla’yı bilen bilir çok alımlı hatundur evinde de Meltem ile beni kusursuz ağırladı ve o seksi twerk’ü nü de bizden esirgemedi.
Meltem’e gelicek olursak. Çok ama çok seksi kusursuz kıvrımlı bir vücut, güzel bir yüz, yatakta memnun edebilmek için çok istekli ve gayretli. Ve şunu da söylemeliyim konuşması, samimiyeti, ses tonu, mizacı aşırı sıcak ve tatlı. Bir yandan seksiliği dolayısıyla tahrik ediyor bir yandan da sempatikliği dolasıyla bağrınıza basasınız geliyor. Bir hatun hem seksi hem tatlı ancak bu kadar olur.
Bu iki güzellik duo nun da hakkını sonuna kadar verdiler ve beni bulutların üzerinde uçurdular. İkisine de tekrar çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum bana yaşattıkları her şey için. Ve kalpli gözlerle selamlıyorum onları.
To be contunied… (2. Durak)
Meltem’e gelicek olursak. Çok ama çok seksi kusursuz kıvrımlı bir vücut, güzel bir yüz, yatakta memnun edebilmek için çok istekli ve gayretli. Ve şunu da söylemeliyim konuşması, samimiyeti, ses tonu, mizacı aşırı sıcak ve tatlı. Bir yandan seksiliği dolayısıyla tahrik ediyor bir yandan da sempatikliği dolasıyla bağrınıza basasınız geliyor. Bir hatun hem seksi hem tatlı ancak bu kadar olur.
Bu iki güzellik duo nun da hakkını sonuna kadar verdiler ve beni bulutların üzerinde uçurdular. İkisine de tekrar çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum bana yaşattıkları her şey için. Ve kalpli gözlerle selamlıyorum onları.
To be contunied… (2. Durak)