Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İstanbul Zamparalık Turu: 1. Durak: Meltem & Sıla!

tayfuntoroslar Çevrimdışı
20 Tem 2017
71
104
Foruma 4 senedir üyeyim. Bursa’da yaşıyorum ve istanbula yolum senede 1-2 kere düşüyor.İlk görüşmelerimi geçen sene yazın yapabilmiştim. Bunlardan biri Ebru diğeri bir dönem forumda ilanı da olan sevgili @SILA . Başka birileriyle görüşebilme fırsatı bulamamıştım. Ama foruma üye olduğundan beri kendisini hayranlıkla takip ettiğim bir diğer isim de sevgili @MELTEM ‘ di. Sıla ile keyifli bir görüşme yaptığımdan ve Meltem’in de Sıla’nın kankisi olmasından mütevellit ve forumda bazı referanslarda bir araya geldiklerini de bildiğimden dolayı ben neden bu iki güzel hatunla bir araya gelmiyim dedim :devilish: ve randevuyu ayarladım. Sıla’yı bilen bilir çok alımlı hatundur evinde de Meltem ile beni kusursuz ağırladı ve o seksi twerk’ü nü de bizden esirgemedi.

Meltem’e gelicek olursak. Çok ama çok seksi kusursuz kıvrımlı bir vücut, güzel bir yüz, yatakta memnun edebilmek için çok istekli ve gayretli. Ve şunu da söylemeliyim konuşması, samimiyeti, ses tonu, mizacı aşırı sıcak ve tatlı. Bir yandan seksiliği dolayısıyla tahrik ediyor bir yandan da sempatikliği dolasıyla bağrınıza basasınız geliyor. 🥰 Bir hatun hem seksi hem tatlı ancak bu kadar olur.:love:

Bu iki güzellik duo nun da hakkını sonuna kadar verdiler ve beni bulutların üzerinde uçurdular. İkisine de tekrar çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum bana yaşattıkları her şey için. Ve kalpli gözlerle selamlıyorum onları.:love::love:😘

To be contunied… (2. Durak)

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
790
939
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Meltem suan listemde ilk sirada 1 2 kez denedik ama müsait an yakalayamadık paylaşım için teşekkürler

Donkarlos Çevrimdışı
18 Mar 2021
63
33
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
gazanız mübarek ola.

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa süreli İstanbul zamparalık turunda müthiş açılışı @MELTEM Hanım ve @SILA Hanım ile yapmanız gerçekten yerinde ve güzel karar olmuş.
1. Tur okundu şimdi sıra 2.de.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,005
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler üstad

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler, iyi bir tur olmus adınıza:)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım güzel olmuş, sevişmenize sağlık..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İkisi ile de görüşmüş ama duo yapmamış biri olarak, yaşanmış olan güzel anları tahmin edebiliyorum, paylaşım için teşekkürler... (y)

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
313
442
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@tayfuntoroslar senin bu üçlemeye ortadan yorum yapmıştım sabah ama bu giriş bölümüne de değinmek lazım. Benim gibi İstanbul'un diğer ucuna radarı, sonarı, uyduyu neyi varsa kitlemiş biri olarak oturdurduğum ilçede olup da göremediklerim için Bursa'dan gelip farkındalık yarattın, teşekkür ederim.

Sabahta dediğim gibi güzel organizasyon, güzel üçleme olmuş ellerine sağlık.

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Foruma 4 senedir üyeyim. Bursa’da yaşıyorum ve istanbula yolum senede 1-2 kere düşüyor.İlk görüşmelerimi geçen sene yazın yapabilmiştim. Bunlardan biri Ebru diğeri bir dönem forumda ilanı da olan sevgili @SILA . Başka birileriyle görüşebilme fırsatı bulamamıştım. Ama foruma üye olduğundan beri kendisini hayranlıkla takip ettiğim bir diğer isim de sevgili @MELTEM ‘ di. Sıla ile keyifli bir görüşme yaptığımdan ve Meltem’in de Sıla’nın kankisi olmasından mütevellit ve forumda bazı referanslarda bir araya geldiklerini de bildiğimden dolayı ben neden bu iki güzel hatunla bir araya gelmiyim dedim :devilish: ve randevuyu ayarladım. Sıla’yı bilen bilir çok alımlı hatundur evinde de Meltem ile beni kusursuz ağırladı ve o seksi twerk’ü nü de bizden esirgemedi.

Meltem’e gelicek olursak. Çok ama çok seksi kusursuz kıvrımlı bir vücut, güzel bir yüz, yatakta memnun edebilmek için çok istekli ve gayretli. Ve şunu da söylemeliyim konuşması, samimiyeti, ses tonu, mizacı aşırı sıcak ve tatlı. Bir yandan seksiliği dolayısıyla tahrik ediyor bir yandan da sempatikliği dolasıyla bağrınıza basasınız geliyor. 🥰 Bir hatun hem seksi hem tatlı ancak bu kadar olur.:love:

Bu iki güzellik duo nun da hakkını sonuna kadar verdiler ve beni bulutların üzerinde uçurdular. İkisine de tekrar çok teşekkür ediyorum ve öpüyorum bana yaşattıkları her şey için. Ve kalpli gözlerle selamlıyorum onları.:love::love:😘

Paylaşımın ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim 🥰 Benim için de keyifli güzel bir görüşme oldu sayende Sıla'nın muhteşem twerk "ni bir kez daha izledim 😇😇 tekrardan keyifli güzel anlarda görüşmek dileğiyle..Kalpli gözlerden öpüyorum 😘 öpüyoruz 😍 öperler de...🤣🙈🤗

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
455
481
Vaay bu iki güzeli bir arada yakalamak 👏🏻👏🏻 Gerçekten şanslısınız.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
94
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar