Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İstanbul Masal - O Bir Masal gibi ....

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,482
2,658
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstanbul Masal hanım ile ilk görüşmeyi Ankara da yaptım... Kendisi ile belirlenen saatte evinde buluştum.... İlk görüşmem olduğu için biraz heyecan oldu elbet başta.... Beni salona davet etti. İçecek olarak ikramda bulunmak istedi. Bir bardak su iyi gelecekti. Beraber bir süre sohbetten sonra, biraz rahatladım.... Üzerinde çok seksi bir gecelik vardı. Ve konuşurken, sohbet sırasında bile kendisini arzuladığımı damarlarıma kadar hissettim. O etkileyici göğüslerinin gecelikten taşıyor olması, bacak bacak üzerinde otururken, o bacak kasları ve pürüzsüzlüğü beni mahvediyordu.... O kadar diriydiki, unutmak mümkün değil.....Bir süre sonra kendisi beni yatak odasına aldı. Önce duş, ağız gargarası vs sonrası kendimizi yatakta öpüşürken bulduk.... O güzel dudaklarının sıcaklığı ile hararet artıyordu... Uzun öpüşmelerden sonra, çölde susuz kalmış bedevinin, serap görmesi gibi masmavi okyanusun derin sularında buldum kendimi... İnlemeler artıkça, çene kaslarımı tüm gücümle çalıştırıyor ve nefes dahi almadan mis gibi bal kutusundan tatmaya devam ediyordum ve bunu zevkle yapıyordum....Kendisine de zevk vermeye çalışıyordum... Bu sırayla devam ediyordu.....O güzel ve pürüzsüz tenine dokunuyor elimi heryerinde gezdiriyor ve arada teninden öpüyor, kokluyordum. O kadar güzel bir kokusu vardı ki, sanki gül bahçesindeydim ....Ten uyumumuz çok iyidi.... Hiç yadırgamadım tenini..... Herşey çok güzeldi ve değişik pozisyonlarda seviştikten sonra, kral aslanın kükremesi gibi kükreyerek ve inleyerek zirveye beraber ulaştık..... Kesinlikle tavsiye ediyorum.... .... En kısa zamanda derin sulara tekrar dalmak istiyorum..... Sağ kalçanın üzerindeki ben de harika..... Hastası oldum onun.... Kendisinin temizliği, kalitesi, duruşu, muhabbeti süper...... Ve son söz..... İstanbul'un Masal'ı....... Seni seviyoruz ..... :love: :love: :love:

Son düzenleme:
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ankara Rüya hanım ile ilk görüşmeyi yaptım... Kendisi ile belirlenen saatte evinde buluştum.... İlk görüşmem olduğu için biraz heyecan oldu elbet başta.... Beni salona davet etti. İçecek olarak ikramda bulunmak istedi. Bir bardak su iyi gelecekti. Beraber bir süre sohbetten sonra, biraz rahatladım.... Üzerinde çok seksi bir gecelik vardı. Ve konuşurken, sohbet sırasında bile kendisini arzuladığımı damarlarıma kadar hissettim. O etkileyici göğüslerinin gecelikten taşıyor olması, bacak bacak üzerinde otururken, o bacak kasları ve pürüzsüzlüğü beni mahvediyordu.... O kadar diriydiki, unutmak mümkün değil.....Bir süre sonra kendisi beni yatak odasına aldı. Önce duş, ağız gargarası vs sonrası kendimizi yatakta öpüşürken bulduk.... O güzel dudaklarının sıcaklığı ile hararet artıyordu... Uzun öpüşmelerden sonra, çölde susuz kalmış bedevinin, serap görmesi gibi masmavi okyanusun derin sularında buldum kendimi... İnlemeler artıkça, çene kaslarımı tüm gücümle çalıştırıyor ve nefes dahi almadan mis gibi bal kutusundan tatmaya devam ediyordum ve bunu zevkle yapıyordum....Kendisine de zevk vermeye çalışıyordum... Bu sırayla devam ediyordu.....O güzel ve pürüzsüz tenine dokunuyor elimi heryerinde gezdiriyor ve arada teninden öpüyor, kokluyordum. O kadar güzel bir kokusu vardı ki, sanki gül bahçesindeydim ....Ten uyumumuz çok iyidi.... Hiç yadırgamadım tenini..... Herşey çok güzeldi ve değişik pozisyonlarda seviştikten sonra, kral aslanın kükremesi gibi kükreyerek ve inleyerek zirveye beraber ulaştık..... Kesinlikle tavsiye ediyorum.... Ankara da ve site de teksin Rüya hanım..... En kısa zamanda derin sulara tekrar dalmak istiyorum..... Sağ kalçanın üzerindeki ben de harika..... Hastası oldum onun.... Kendisinin temizliği, kalitesi, duruşu, muhabbeti süper...... Ve son söz..... Ankara nın Rüya sı Rüya hanım....... Seni seviyoruz ..... :love: :love: :love:
Paylasim icin tesekkuler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve akıcı paylaşım için teşekkürler...

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,772
20,696
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ankara Rüya hanım ile ilk görüşmeyi yaptım... Kendisi ile belirlenen saatte evinde buluştum.... İlk görüşmem olduğu için biraz heyecan oldu elbet başta.... Beni salona davet etti. İçecek olarak ikramda bulunmak istedi. Bir bardak su iyi gelecekti. Beraber bir süre sohbetten sonra, biraz rahatladım.... Üzerinde çok seksi bir gecelik vardı. Ve konuşurken, sohbet sırasında bile kendisini arzuladığımı damarlarıma kadar hissettim. O etkileyici göğüslerinin gecelikten taşıyor olması, bacak bacak üzerinde otururken, o bacak kasları ve pürüzsüzlüğü beni mahvediyordu.... O kadar diriydiki, unutmak mümkün değil.....Bir süre sonra kendisi beni yatak odasına aldı. Önce duş, ağız gargarası vs sonrası kendimizi yatakta öpüşürken bulduk.... O güzel dudaklarının sıcaklığı ile hararet artıyordu... Uzun öpüşmelerden sonra, çölde susuz kalmış bedevinin, serap görmesi gibi masmavi okyanusun derin sularında buldum kendimi... İnlemeler artıkça, çene kaslarımı tüm gücümle çalıştırıyor ve nefes dahi almadan mis gibi bal kutusundan tatmaya devam ediyordum ve bunu zevkle yapıyordum....Kendisine de zevk vermeye çalışıyordum... Bu sırayla devam ediyordu.....O güzel ve pürüzsüz tenine dokunuyor elimi heryerinde gezdiriyor ve arada teninden öpüyor, kokluyordum. O kadar güzel bir kokusu vardı ki, sanki gül bahçesindeydim ....Ten uyumumuz çok iyidi.... Hiç yadırgamadım tenini..... Herşey çok güzeldi ve değişik pozisyonlarda seviştikten sonra, kral aslanın kükremesi gibi kükreyerek ve inleyerek zirveye beraber ulaştık..... Kesinlikle tavsiye ediyorum.... Ankara da ve site de teksin Rüya hanım..... En kısa zamanda derin sulara tekrar dalmak istiyorum..... Sağ kalçanın üzerindeki ben de harika..... Hastası oldum onun.... Kendisinin temizliği, kalitesi, duruşu, muhabbeti süper...... Ve son söz..... Ankara nın Rüya sı Rüya hanım....... Seni seviyoruz ..... :love: :love: :love:
Teşekkürler güzel paylaşımınız için 🥰
Tekrardan sevişmek üzere 🤗😘

11 Şub 2015
102
119
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım, teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar