- 22 Ağu 2021
- 2,482
- 2,658
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İstanbul Masal hanım ile ilk görüşmeyi Ankara da yaptım... Kendisi ile belirlenen saatte evinde buluştum.... İlk görüşmem olduğu için biraz heyecan oldu elbet başta.... Beni salona davet etti. İçecek olarak ikramda bulunmak istedi. Bir bardak su iyi gelecekti. Beraber bir süre sohbetten sonra, biraz rahatladım.... Üzerinde çok seksi bir gecelik vardı. Ve konuşurken, sohbet sırasında bile kendisini arzuladığımı damarlarıma kadar hissettim. O etkileyici göğüslerinin gecelikten taşıyor olması, bacak bacak üzerinde otururken, o bacak kasları ve pürüzsüzlüğü beni mahvediyordu.... O kadar diriydiki, unutmak mümkün değil.....Bir süre sonra kendisi beni yatak odasına aldı. Önce duş, ağız gargarası vs sonrası kendimizi yatakta öpüşürken bulduk.... O güzel dudaklarının sıcaklığı ile hararet artıyordu... Uzun öpüşmelerden sonra, çölde susuz kalmış bedevinin, serap görmesi gibi masmavi okyanusun derin sularında buldum kendimi... İnlemeler artıkça, çene kaslarımı tüm gücümle çalıştırıyor ve nefes dahi almadan mis gibi bal kutusundan tatmaya devam ediyordum ve bunu zevkle yapıyordum....Kendisine de zevk vermeye çalışıyordum... Bu sırayla devam ediyordu.....O güzel ve pürüzsüz tenine dokunuyor elimi heryerinde gezdiriyor ve arada teninden öpüyor, kokluyordum. O kadar güzel bir kokusu vardı ki, sanki gül bahçesindeydim ....Ten uyumumuz çok iyidi.... Hiç yadırgamadım tenini..... Herşey çok güzeldi ve değişik pozisyonlarda seviştikten sonra, kral aslanın kükremesi gibi kükreyerek ve inleyerek zirveye beraber ulaştık..... Kesinlikle tavsiye ediyorum.... .... En kısa zamanda derin sulara tekrar dalmak istiyorum..... Sağ kalçanın üzerindeki ben de harika..... Hastası oldum onun.... Kendisinin temizliği, kalitesi, duruşu, muhabbeti süper...... Ve son söz..... İstanbul'un Masal'ı....... Seni seviyoruz .....
Son düzenleme: