Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İstanbul Cansu ile daha güzelmiş.

Havuz

Normal Üye
31 Mar 2022
22
23
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm forum üyesi arkadaşlara selamlar. Dün Cansu hanımla 3 saatlik görüşme yaptım. Ulaşım olarak İstanbul'u hiç bilmediğim halde çok kolay buldum. Evi gayet temiz ve düzenliydi.

Cansu hanım yüzü bence çok güzel Fizik zaten foto larda olduğu gibi muhteşem. Sohbet gerçekten çok iyiydi. Bir çok konuda konuştuk. Bilgisiz ve ilgisi çok hoşuma gitti . Yatak kısmında ben çok keyif aldım. Kendisine , gofret ve Bihter e misafirperverligi için tşk ediyorum :)

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,673
4,290
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm forum üyesi arkadaşlara selamlar. Dün Cansu hanımla 3 saatlik görüşme yaptım. Ulaşım olarak İstanbul'u hiç bilmediğim halde çok kolay buldum. Evi gayet temiz ve düzenliydi.

Cansu hanım yüzü bence çok güzel Fizik zaten foto larda olduğu gibi muhteşem. Sohbet gerçekten çok iyiydi. Bir çok konuda konuştuk. Bilgisiz ve ilgisi çok hoşuma gitti . Yatak kısmında ben çok keyif aldım. Kendisine , gofret ve Bihter e misafirperverligi için tşk ediyorum :)
sewişmenize sağlik

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hocam klavye azizliği ile “bilgisiz” demişsiniz “bilgili” olarak düzeltelimde,Cansu hanım kırılmasın…
Paylaşım için teşekkürler….
Eheheh olur böyle klavye azizliği, anladım ben🙏🏻😘

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Beni avrupa yakasına geçmekten kurtarıp kendin misafir olarak geldiğin için ayrıca teşekkür ederim 🙏🏻 Güzel düşüncelerin beni çok onure etti. Keyifli bir 3 saatti, sohbetine doyum olmadı 😊😊 kendine cici bak,💋💋💋
Dipnot: görüşme sonrası mesajını geç gördüğüm için dönmedim. Yanlış anlaşılma olmasın💋

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
55
103
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, kedileri es geçmemen de ayrı bir zerafet olmuş.:cool:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar