Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İsmi ile Müsemma "Nur" Adalı

8 Kas 2020
260
447
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm FZ ailesine selamlar... Yine bir iş gezisi ve yeni bir zamparalık macerası.
Bugün daha da doğrusu bir kaç saat önce başlıkta da belirttiğim gibi ismi ile müsemma olan bir güzelle tanıştım, sevgili Nur Adalı ile 1 saatlik bir görüşmemiz oldu.
Randevu talebi için attığım msja anında dönüş yaparak hızlı bir iletişim ve samimî yaklaşımı ile randevu saatini belirledik. Kendisini gerçekten uzun zamandır takip ediyor ve çok merak ediyordum. Bu yüzden görüşme anı gelene kadar heyecanla ve sabırsızlıkla dakikaları saydım diyebilirim. Görüşme vakti geldiğinde evine doğru yola koyuldum, bence kolay bir lokasyonda bulması ve ulaşımı gayet basit bir konumda bulunuyor evi.
Kapıyı açtığında karşımda minyon, sempatik, bıcır bıcır bir esmer güzeli vardı. İçeri geçip çaylarımızı yudumlarken birazcık sohbet ettik kendisi gerçekten çok pozitif enerjik güler yüzlü samimî içten birisi. Sohbeti muhabbeti hiç sıkmıyor hatta keşke böyle bir arkadaşım olsaydı hayatımda dedirtiyor inanın.
Özel anlara gelecek olursak detay vermeden kısaca şöyle söyleyim kendisi ne istediysem hepsine her şeye tamam dedi. Hayatımda belki de ilk kez bu kadar uyumlu bir partner ile seviştim diyebilirim.
Heyecan ve merakla girdiğim evinden mutlu ve memnun şekilde ayrıldım. İlk andan son ana kadar yaşattığın tüm güzel ve özel anlar için çok teşekkür ederim sevgili @Nur ADALI seni tanımak benim için inanılmaz keyifliydi umarım sen de keyif almışsındır. Tekrar görüşebilmek dileğiyle iyiki tanıdım seni 🌼💐🌹

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,117
1,370
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için iki tarafada teşekkür ederiz

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,378
4,066
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm FZ ailesine selamlar... Yine bir iş gezisi ve yeni bir zamparalık macerası.
Bugün daha da doğrusu bir kaç saat önce başlıkta da belirttiğim gibi ismi ile müsemma olan bir güzelle tanıştım, sevgili Nur Adalı ile 1 saatlik bir görüşmemiz oldu.
Randevu talebi için attığım msja anında dönüş yaparak hızlı bir iletişim ve samimî yaklaşımı ile randevu saatini belirledik. Kendisini gerçekten uzun zamandır takip ediyor ve çok merak ediyordum. Bu yüzden görüşme anı gelene kadar heyecanla ve sabırsızlıkla dakikaları saydım diyebilirim. Görüşme vakti geldiğinde evine doğru yola koyuldum, bence kolay bir lokasyonda bulması ve ulaşımı gayet basit bir konumda bulunuyor evi.
Kapıyı açtığında karşımda minyon, sempatik, bıcır bıcır bir esmer güzeli vardı. İçeri geçip çaylarımızı yudumlarken birazcık sohbet ettik kendisi gerçekten çok pozitif enerjik güler yüzlü samimî içten birisi. Sohbeti muhabbeti hiç sıkmıyor hatta keşke böyle bir arkadaşım olsaydı hayatımda dedirtiyor inanın.
Özel anlara gelecek olursak detay vermeden kısaca şöyle söyleyim kendisi ne istediysem hepsine her şeye tamam dedi. Hayatımda belki de ilk kez bu kadar uyumlu bir partner ile seviştim diyebilirim.
Heyecan ve merakla girdiğim evinden mutlu ve memnun şekilde ayrıldım. İlk andan son ana kadar yaşattığın tüm güzel ve özel anlar için çok teşekkür ederim sevgili @Nur ADALI seni tanımak benim için inanılmaz keyifliydi umarım sen de keyif almışsındır. Tekrar görüşebilmek dileğiyle iyiki tanıdım seni 🌼💐🌹
Canısı çok mersi referansım için🤩 ben kendimi mesajlarda çok sert sanıyordum ama değilmişim bunu öğrenmem güzel oldu. Ben sana teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere 🤩😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar