Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ıslak, ıslak Rüyalar :)

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
792
694
Selamlar saygılar herkese;
Aşağıda yazdıklarım benim ve Rüya hanım arasında gelişen , yakaladığımız uyuma, hoşsohbete bağlı yaşadıklarım.
Sonra vay Piyade yazdıklarını ben yaşayamadım diyip kulaklarımı çınlatmayın Lütfen. :)

Eğer herhangi bir şeyin teknik servisi iseniz, tatilde de ararlar, hasta olsanızda ararlar, sevişiyorsanızda ararlar.
Pazar pazar arandım iş için Beylikdüzü'ne davet edildim. Moral oldu sıfır sıfır sıfır sıfır. :)

Kendi kendime madem beylikdüzüne gidicen, Neden sevişmiyorsun? didim :)
Eee tabi sevişmek için iki kişi olmak lazım :) Bende Rüya hanımdan bir saatini bana ayırmasını rica ettim.
Kırmadı sağolsun, ineceğim durağı söyledi, konum attı yoluda tarif etti hoppp Rüya hanımın yanındayım. :)
Az daha burnu ile haşir neşir, işgüzar bir abinin yüzünden Rüya hanım ile sevişemeyecektim oda komik bir anı olarak kaldı :) aramızda :)

Duşumu aldım malum odaya geçtim, @Rüyam hanımı izliyorum mini minicik, minnoş biri .Sexy incecikte giyinmiş,
Küçük Piyade beyne giden kan akışını kesti ve biz Rüya hanımla yatakta altlı üstlü, bol öpüşmeli sevişmeli şekilde aktiviteler yaptık.
Dolma gibi parmaklarımla Rüya hanımın minnoş bedeninde gezinmek , ıslandığını hissetmek harika bir duyguydu.
Uzunca bir süre yek vücut olduk, öpüştük, seviştik. Zaten minnoş biri öpmediğim bir yer kalmasın diye ikikere üzerinden geçtim :)

Küçük Piyade ye diyorum oğlum hadi işimiz gücümüz var. Rüya hanımı çok yorduk. Hadi gidelim.
Beyefendiden gelen yanıt:
-Ben ne gelicem, sen git. Ben Rüya'yı çok sevdim.
-Tamam oğlum diyorum bende sevdim Rüya hanımı, 1-2 hafta sonra tekrar geliriz.
-Sen git , ben sonra gelirim. Bu arası sıcacık, serin, ıslak tam benim sevdiğim ortam diyor.
Şap, şap, şap sesleri arasında git gelli yaramazlık yapıyor ufaklık. :)
-Ben, bir utandım Rüya hanımdam . Çocuk işte yabancı birini gördümü hep böyle yaramazlık yapıyor işte. :)

Neyse ki Rüya hanım küçük piyadeyi uzun uzun öptü sakinleştirdi, beraber elim sende oynadılar. :)
Sonunda küçük piyadeye bir rahatlama geldi.
-En sonunda tamam abi Rüya'yı çok ama çok sevdim hep onu ziyarete gelilim dedi.
-Bende tamam abisi bundan sonra her beylikdüzüne gelişimizde Rüyayı ziyarete gelicez dedim.

Kan ter içinde odadan çıktım, duşumu aldım. Üzerimi değiştim.
@Rüyam hanımın tatlı ikramindan yedim ve minnak dudaklardan payıma düşen öpücüğü kaptım ve metrobüsün yolunu tuttdum.

işte dostlar benim yaşadıklarımın özeti bunlar :) Ben @Rüyam ile tanıştığıma seviştiğime çok memnun oldum.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,062
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başımıza ne geliyorsa zaten hep bu minikler yüzünden geliyor :LOL: Güzel ve akıcı paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler (y)

azzka Çevrimdışı
16 Ağu 2019
45
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ahh bu küçük piyadelerden çektiğimiz bizim...

Güzel sevişilmiş, sefanız olsun.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar saygılar herkese;
Aşağıda yazdıklarım benim ve Rüya hanım arasında gelişen , yakaladığımız uyuma, hoşsohbete bağlı yaşadıklarım.
Sonra vay Piyade yazdıklarını ben yaşayamadım diyip kulaklarımı çınlatmayın Lütfen. :)

Eğer herhangi bir şeyin teknik servisi iseniz, tatilde de ararlar, hasta olsanızda ararlar, sevişiyorsanızda ararlar.
Pazar pazar arandım iş için Beylikdüzü'ne davet edildim. Moral oldu sıfır sıfır sıfır sıfır. :)

Kendi kendime madem beylikdüzüne gidicen, Neden sevişmiyorsun? didim :)
Eee tabi sevişmek için iki kişi olmak lazım :) Bende Rüya hanımdan bir saatini bana ayırmasını rica ettim.
Kırmadı sağolsun, ineceğim durağı söyledi, konum attı yoluda tarif etti hoppp Rüya hanımın yanındayım. :)
Az daha burnu ile haşir neşir, işgüzar bir abinin yüzünden Rüya hanım ile sevişemeyecektim oda komik bir anı olarak kaldı :) aramızda :)

Duşumu aldım malum odaya geçtim, @Rüyam hanımı izliyorum mini minicik, minnoş biri .Sexy incecikte giyinmiş,
Küçük Piyade beyne giden kan akışını kesti ve biz Rüya hanımla yatakta altlı üstlü, bol öpüşmeli sevişmeli şekilde aktiviteler yaptık.
Dolma gibi parmaklarımla Rüya hanımın minnoş bedeninde gezinmek , ıslandığını hissetmek harika bir duyguydu.
Uzunca bir süre yek vücut olduk, öpüştük, seviştik. Zaten minnoş biri öpmediğim bir yer kalmasın diye ikikere üzerinden geçtim :)

Küçük Piyade ye diyorum oğlum hadi işimiz gücümüz var. Rüya hanımı çok yorduk. Hadi gidelim.
Beyefendiden gelen yanıt:
-Ben ne gelicem, sen git. Ben Rüya'yı çok sevdim.
-Tamam oğlum diyorum bende sevdim Rüya hanımı, 1-2 hafta sonra tekrar geliriz.
-Sen git , ben sonra gelirim. Bu arası sıcacık, serin, ıslak tam benim sevdiğim ortam diyor.
Şap, şap, şap sesleri arasında git gelli yaramazlık yapıyor ufaklık. :)
-Ben, bir utandım Rüya hanımdam . Çocuk işte yabancı birini gördümü hep böyle yaramazlık yapıyor işte. :)

Neyse ki Rüya hanım küçük piyadeyi uzun uzun öptü sakinleştirdi, beraber elim sende oynadılar. :)
Sonunda küçük piyadeye bir rahatlama geldi.
-En sonunda tamam abi Rüya'yı çok ama çok sevdim hep onu ziyarete gelilim dedi.
-Bende tamam abisi bundan sonra her beylikdüzüne gelişimizde Rüyayı ziyarete gelicez dedim.

Kan ter içinde odadan çıktım, duşumu aldım. Üzerimi değiştim.
@Rüyam hanımın tatlı ikramindan yedim ve minnak dudaklardan payıma düşen öpücüğü kaptım ve metrobüsün yolunu tuttdum.

işte dostlar benim yaşadıklarımın özeti bunlar :) Ben @Rüyam ile tanıştığıma seviştiğime çok memnun oldum.
Ahhh ya tatlı şey seni nede güzel geçti birakacaktin bana küçük oğlanı nasılda mutlu olmuştu yanimda :) tatlı yorumun için teşekkür ederim ;))

darrenmet Çevrimdışı
2 Şub 2010
142
143
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
küçük piyade talimde :) enteresan benzetme, terinize sağlık :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar