Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Islak buluşma

11 May 2018
69
88
Cinsiyetiniz nedir?
İki hafta oldu sanırım ikinci görüşmeye gideli. İlkinden aklımda kalanların dürtüsüyle kendimi yine onun yanına attım.
@yaprak paylaştığı fotoğraflarında göründüğü gibi gayet güzel bir fiziğe sahip. Neşeli cana yakın hoş sohbet bir hatun sağolsun kahvelerimizi içerken bol kahkalalı anılarla dolu bir muhabbet oldu aramızda. Operasyon öncesi küçük bir ricam oldu onu da geri çevirmedi

"özel anları anlatmayı sevmiyorum" kalıbını sevmiyorum zaten forumun amacı da bu konularda tecrübe paylaşmak değil mi? O zaman : pürüzsüz vücudunu seyretmekte dokunmakta çok keyifli olan bu güzel hatun oralda sevişmede ve operasyonda gayet istekli istediğiniz pozisyona ayak uyduruyor ve güzelce tatmin ediyor dolgun göğüsleri ile yakın alaka için kucakta başlayan serüvenimizi o güzel poposunu da seyredebilmek için doggy ile bitirmeyi tercih ediyorum

kendisini ziyaretlerimden hep memnun olarak ayrıldım fırsat buldukça da ziyaretine gideceğim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekürler

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
712
941
Ah Beylikdüzü yolları. Çok mu gözümde büyütüyorum diyorum bazen. 🤦🤦

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa, ama gayet detaylı paylaşım için teşekkürler...

brunette Çevrimiçi
13 Eki 2021
960
1,760
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buluşma ıslaksa o zaman harika gecmistir diyorum dostum, paylaşım için teşekkürler.

Howhigh Çevrimdışı
22 Ara 2021
101
91
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beylikdüzü yollari gözüküyor bize de. Bir türlü firsat bulamadik :(

caan Çevrimdışı

caan

Normal Üye
7 Şub 2020
36
42
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

29 Haz 2017
155
136
İki hafta oldu sanırım ikinci görüşmeye gideli. İlkinden aklımda kalanların dürtüsüyle kendimi yine onun yanına attım.
@yaprak paylaştığı fotoğraflarında göründüğü gibi gayet güzel bir fiziğe sahip. Neşeli cana yakın hoş sohbet bir hatun sağolsun kahvelerimizi içerken bol kahkalalı anılarla dolu bir muhabbet oldu aramızda. Operasyon öncesi küçük bir ricam oldu onu da geri çevirmedi

"özel anları anlatmayı sevmiyorum" kalıbını sevmiyorum zaten forumun amacı da bu konularda tecrübe paylaşmak değil mi? O zaman : pürüzsüz vücudunu seyretmekte dokunmakta çok keyifli olan bu güzel hatun oralda sevişmede ve operasyonda gayet istekli istediğiniz pozisyona ayak uyduruyor ve güzelce tatmin ediyor dolgun göğüsleri ile yakın alaka için kucakta başlayan serüvenimizi o güzel poposunu da seyredebilmek için doggy ile bitirmeyi tercih ediyorum

kendisini ziyaretlerimden hep memnun olarak ayrıldım fırsat buldukça da ziyaretine gideceğim.
darısı 3. buluşmaya diyelim 😀😊😘

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler

Miro

Normal Üye
29 Ara 2021
12
2
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşımınız için teşekürler

mc77 Çevrimdışı
20 Ara 2021
20
19
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel anlatım tşkler

Voss Çevrimdışı
11 Eki 2021
74
90
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel ve detaylı anlatım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar