- 4 Şub 2019
- 368
- 691
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle tamamen benden kaynaklı olarak bu gecikmiş olan bu referansı yazarken @Irmak Köse hanimefendiden özür diliyorum.
Kendisiyle foruma üye olmadan evvel bir ortak dostumuz sayesinde tanıştık .
Bu güzelliği foruma esasen kazandıran bir kişi olan bendeniz tombikin bu referansı bu kadar geç yazması kendi adıma çok ayıp oldu
Tanışmamız sohbetimiz muhteşemdi.kendisinin minnak dostlarına da ayrıca hayranım. Hayatımda gördüğüm en sevimli canlılar onlar
Irmak hoş endamlı fit vücudu etkileyici bakışları olan çok özel bir hatun.
Ben vücuduna sevismesine satılmasına dokunuslarina açıkçası doyamadım.
Her anı mukkemel bir gece geçirdik.
Şöyle daha açıklayıcı olsun,bir yere tatile gitsek enerjim yetene kadar üç gün yataktan çıkmak istemem o derece sexi ve arzu edilesi bir kadın.
Referans biraz geç oldu ama sebepleri benden kaynaklıydi,kendisiyle alakalı deil tabiki.
Yaşadığımız harika geceyi bir daha geçirmek ümidiyle diyip coook öpüyorum kendisini. Kaçırmayın derim bu güzel kadını, forumun mavisleri siz dinleyin beni
Köyün delisi @Tombik
Kendisiyle foruma üye olmadan evvel bir ortak dostumuz sayesinde tanıştık .
Bu güzelliği foruma esasen kazandıran bir kişi olan bendeniz tombikin bu referansı bu kadar geç yazması kendi adıma çok ayıp oldu
Tanışmamız sohbetimiz muhteşemdi.kendisinin minnak dostlarına da ayrıca hayranım. Hayatımda gördüğüm en sevimli canlılar onlar
Irmak hoş endamlı fit vücudu etkileyici bakışları olan çok özel bir hatun.
Ben vücuduna sevismesine satılmasına dokunuslarina açıkçası doyamadım.
Her anı mukkemel bir gece geçirdik.
Şöyle daha açıklayıcı olsun,bir yere tatile gitsek enerjim yetene kadar üç gün yataktan çıkmak istemem o derece sexi ve arzu edilesi bir kadın.
Referans biraz geç oldu ama sebepleri benden kaynaklıydi,kendisiyle alakalı deil tabiki.
Yaşadığımız harika geceyi bir daha geçirmek ümidiyle diyip coook öpüyorum kendisini. Kaçırmayın derim bu güzel kadını, forumun mavisleri siz dinleyin beni
Köyün delisi @Tombik