Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İNCİLAY & Stigmataaa (Resimli-Büyüleneceksiniz)

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
548
752
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
…B Ü Y Ü L E N E C E K S İ N İ Z…

Selam Forum Ahalisi,

Foruma hızlı bir giriş yapan İncilay Hanımla geçen iki saatlik görüşmemizi anlatacağım.

İncilay Hanım ile ilgili kafasında soru işareti olanların soru işaretlerini gideririz umarım.

Bu referansı en içten dileklerimle on numara beş yıldız geçen görüşmemden sonra uzun uzun yazmak istedim.

Kendisini ilk olarak kuşlu sitede takip etmeye başladım, birkaç yazışma da yaptık ama görüşme fırsatımız olmadı. Daha sonrasında İncilay Hanım hakkında forumda bilgi soran olmuştu. Sonrasında kendisini forumda onaylı partner olarak görünce en çok sevinenlerden biri de ben oldum 😊

Birkaç gün önce resimlerinin gerçek olmadığı hakkında yazışmalar olmuştu, İncilay hanımda bu konuya güzel bir şekilde açıklama yapmıştır. Bahsettiği gibi kuşlu sitede kullanmış olduğu ilk fotolar gerçek anlamda İncilay hanıma benzeyen birinin fotolarıdır. Ama forumda kullanmış olduğu ve bundan sonra kullanacağı tüm fotolar gerçek fotolarıdır, kimsenin aklında şüphe kalmasın 😊 Sonuçta bizim için önemli olan forumun güvenilirliği.

Hatta sizler için sizi düşünüp bugün iki foto çektik 😊 hadi yine iyisiniz..

Görüşmenin detaylarına gelecek olursak..

İLETİŞİM

İlk iletişim çok önemli arkadaşlar, nasıl başlarsanız öyle gider, doğru bir iletişim ve tatlı dilin çözemeyeceği durum yoktur, sonuçta iki tarafında istekleri bellidir. Doğru bir iletişim ve referans ile İncilay Hanıma ulaşabilirsiniz.

KONUM & ULAŞIM & EV

Bahçeşehir tarafını bilenler için söylüyorum, bilinen en büyük avm yakınlarında üst düzey güvenlikli bir site içerisinde. Benim aracımı site içerisine almadılar 😊 dışarıda bırakıp güvenlik noktasından yürüyerek geçmek zorunda kaldım.

Ve evi oldukça temiz ve düzenli, kendinizi çok çok rahat hissedeceksiniz. İkramlar sınırsız. Sohbet ederken yemekten kendinizi alamayabilirsiniz.

ÖZEL ANLAR & GÜZELLİK

Tabi ki de özel anlar İncilay Hanımla aramızda kalacak 😊 Karşılıklı olarak iki tarafta beklentilerini bildikten sonra mutsuz ayrılmanın imkanı yok.

Güzellik görecelidir dersiniz siz şimdi, bırakın bu işleri bu kız gerçekten çok çok güzel. Barbi Bebek 😊

Resimlerde ne görüyorsanız o değil, daha da fazlası var, gidip görmeniz gerekecek.

Yüz güzelliğini anlatmakta bitiremeyiz .) Konuşurken fındık burnundan alamadım gözlerimi....ne de renkli gözlerinden...

SONUÇ & TAVSİYE

Merak ettiğim bir partneri forum sayesinde güvenerek tanıma şansına sahip oldum. Her bayan ayrı güzel, benim için şu zamana kadar geçirdiğim en en güzel görüşmeydi. Referans olan pembişlere ayrıca teşekkürler, arkamda güzel izlenimler bırakmış olmama sevindim.

İnsanlar sevdiği şeyleri başkalarıyla paylaşmak istemez, ben de istemeye istemeye de olsa İncilay hanımı sizlere tavsiye ediyorum. Gidin görüşün büyülenin gelin. Ayrılmak istemeyeceksiniz. (Kulağımda Çelik şarkısı ..gitsem gidemem, kalsam kalamam, sevsem sevemem, şaştım kaldım bu işe :) )

Büyülenmenin etkisi ile uzun bir referans yazdım sanırım 😊

Seni tanımaktan dolayı çok mutlu oldum, bu kısa görüşmemizi ilerleyen günlerde daha uzun yaşamak , seni bir kez daha görmek dileğiyle 😊
Barbi Bebek @İNCİLAY :love:

20210526_184607.jpg20210526_184545.jpg

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Mükemmel paylasım ve resimler icin tesekkürler. Referans diye buna derim ben.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
335
357
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlatımlı ve bir o kadar da güzel görselli paylaşım için teşekkürler.

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
438

Selam Forum Ahalisi,

Foruma hızlı bir giriş yapan İncilay Hanımla geçen iki saatlik görüşmemizi anlatacağım.

İncilay Hanım ile ilgili kafasında soru işareti olanların soru işaretlerini gideririz umarım.

Bu referansı en içten dileklerimle on numara beş yıldız geçen görüşmemden sonra uzun uzun yazmak istedim.

Kendisini ilk olarak kuşlu sitede takip etmeye başladım, birkaç yazışma da yaptık ama görüşme fırsatımız olmadı. Daha sonrasında İncilay Hanım hakkında forumda bilgi soran olmuştu. Sonrasında kendisini forumda onaylı partner olarak görünce en çok sevinenlerden biri de ben oldum 😊

Birkaç gün önce resimlerinin gerçek olmadığı hakkında yazışmalar olmuştu, İncilay hanımda bu konuya güzel bir şekilde açıklama yapmıştır. Bahsettiği gibi kuşlu sitede kullanmış olduğu ilk fotolar gerçek anlamda İncilay hanıma benzeyen birinin fotolarıdır. Ama forumda kullanmış olduğu ve bundan sonra kullanacağı tüm fotolar gerçek fotolarıdır, kimsenin aklında şüphe kalmasın 😊 Sonuçta bizim için önemli olan forumun güvenilirliği.

İLETİŞİM

İlk iletişim çok önemli arkadaşlar, nasıl başlarsanız öyle gider, doğru bir iletişim ve tatlı dilin çözemeyeceği durum yoktur, sonuçta iki tarafında istekleri bellidir. Doğru bir iletişim ve referans ile İncilay Hanıma ulaşabilirsiniz.

KONUM & ULAŞIM & EV

Bahçeşehir tarafını bilenler için söylüyorum, bilinen en büyük avm yakınlarında üst düzey güvenlikli bir site içerisinde. Benim aracımı site içerisine almadılar 😊 dışarıda bırakıp güvenlik noktasından yürüyerek geçmek zorunda kaldım.

Ve evi oldukça temiz ve düzenli, kendinizi çok çok rahat hissedeceksiniz. İkramlar sınırsız. Sohbet ederken yemekten kendinizi alamayabilirsiniz.

ÖZEL ANLAR & GÜZELLİK

Tabi ki de özel anlar İncilay Hanımla aramızda kalacak 😊 Karşılıklı olarak iki tarafta beklentilerini bildikten sonra mutsuz ayrılmanın imkanı yok.

Güzellik görecelidir dersiniz siz şimdi, bırakın bu işleri bu kız gerçekten çok çok güzel. Barbi Bebek 😊

Resimlerde ne görüyorsanız o değil, daha da fazlası var, gidip görmeniz gerekecek.

Yüz güzelliğini anlatmakta bitiremeyiz .) Konuşurken fındık burnundan alamadım gözlerimi....ne de renkli gözlerinden...

SONUÇ & TAVSİYE

Merak ettiğim bir partneri forum sayesinde güvenerek tanıma şansına sahip oldum. Her bayan ayrı güzel, benim için şu zamana kadar geçirdiğim en en güzel görüşmeydi. Referans olan pembişlere ayrıca teşekkürler, arkamda güzel izlenimler bırakmış olmama sevindim.

İnsanlar sevdiği şeyleri başkalarıyla paylaşmak istemez, ben de istemeye istemeye de olsa İncilay hanımı sizlere tavsiye ediyorum. Gidin görüşün büyülenin gelin. Ayrılmak istemeyeceksiniz. (Kulağımda Çelik şarkısı ..gitsem gidemem, kalsam kalamam, sevsem sevemem, şaştım kaldım bu işe :) )

Seni tanımaktan dolayı çok mutlu oldum, bu kısa görüşmemizi ilerleyen günlerde daha uzun yaşamak , seni bir kez daha görmek dileğiyle 😊

Ekli dosyayı görüntüle 65631Ekli dosyayı görüntüle 65632

Bu tatlı beyfendiyle zaman nasıl geçti anlamadım.. Seninle tanışma fırsatı yakaladığım için asıl ben çok şanslıyım.. Gülen gözlerin nezaketin ve içtenliğine doyamadım desem yeridir.. Hakkımdaki güzel düşüncelerin zarftaki centilmenliğin ve meyveli içeceklerimiz için çok teşekkür ederim… Çok keyifli zaman geçirdik… İyiki geldin bal lokması iyiki tanıştık.. 🐹💕🌸

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,005
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler üstadım sen böyle yazdıysan vardır bir hikmeti tanışırız yakında kendisi ile güzel hatuna benziyor

18 May 2020
81
141
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler. İncilay Hanımı yaşayan biri olarak şu kadar demek isterim. Hani bir şeyler anlatmak istersin de kelimeler yetersiz gelir ya, bu tanım bence tam İncilay Hanım'a göre... Yaşamadan anlamak mümkün değil 🥰🌹♥️

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
683
558
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. zellikle detaylar ve güzel fotolar için teşekkürler. İncily hanım listelere hızlı giriö yaptı

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,207
1,905
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Selam Forum Ahalisi,

İLETİŞİM

KONUM & ULAŞIM & EV

ÖZEL ANLAR & GÜZELLİK

SONUÇ & TAVSİYE

Ekli dosyayı görüntüle 65631Ekli dosyayı görüntüle 65632
Detayli ve güzel paylaşim için teşekkürler.

Nitrosi Çevrimdışı
7 Eki 2020
106
37
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Urunlerin yanina users guide verilir, o tatta muhtesem bir yazi olmus elinize saglik

19 Ara 2020
136
182
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bilgilendirme için teşekkür ederiz. İstemeye istemeye verdiğin referansa isteye isteye hatta koşa koşa gidicez gibi görünüyor :) şaka bir yana bu kadar detaylı anlatımının ardında yaşamak gerekiyor o anları

8 Mar 2021
120
177
37
Bahsettiği gibi kuşlu sitede kullanmış olduğu ilk fotolar gerçek anlamda İncilay hanıma benzeyen birinin fotolarıdır. Ama forumda kullanmış olduğu ve bundan sonra kullanacağı tüm fotolar gerçek fotolarıdır, kimsenin aklında şüphe kalmasın

Bundan sonra kullanacağı tüm fotolara kefil olmuşsunuz. Olmaz da diyelim ki oldu, incilay hanım kendisine ait olmayan bir foto paylaştı. Ne yapmayı planlıyorsunuz? Mesela incilay hanım yerine özür açıklaması mı yapacaksınız? Ücret iadesi mı yapacaksınız? Yani sırf meraktan soruyorum, çok emin konuşmuşsunuz sonuçta.

beymen2000 Çevrimdışı
6 Eyl 2017
322
273
Bundan sonra kullanacağı tüm fotolara kefil olmuşsunuz. Olmaz da diyelim ki oldu, incilay hanım kendisine ait olmayan bir foto paylaştı. Ne yapmayı planlıyorsunuz? Mesela incilay hanım yerine özür açıklaması mı yapacaksınız? Ücret iadesi mı yapacaksınız? Yani sırf meraktan soruyorum, çok emin konuşmuşsunuz sonuçta.
Üstad emin olmak için incilay hanımdan randevu talep edersiniz @stigmataaa değil siz takip edersiniz mutlu haftalar dilerim keyifli forumlar

Karim

Normal Üye
4 Ağu 2021
35
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım ve harika fotoğraf için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar