Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilay Hanım ile muhteşem bir görüşme

14 Eki 2013
62
15
Cinsiyetiniz nedir?
Hafta içi öğlen saatlerinde kendisinden randevu kopardim. İlk defa görüşeceğimiz için õnce beni tartti ölçtü biçti.
Evi bahçeşehir taraflrinda otel konforunda bı rezidans, sorgusuz sualsiz kapalı otoparka kadar aracımla girip kata çıktım. Evin kapısı açildi Aman bide ne göreyim. Tam bi sarışın afet.
Konuşunca sonderece kültürlü kendine iyi bakan bı hanfendi olduğunu anladım.
2saatlik görüşmeden oldukça memnun ayrıldım. Yatakta sizi mutlu ediyor. Fotoğraflara göre fizik aynı, yüzü tatlı şirin güzel enfes....
Kendisine kocaman teşekkür ederim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,739
1,471
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hafta içi öğlen saatlerinde kendisinden randevu kopardim. İlk defa görüşeceğimiz için õnce beni tartti ölçtü biçti.
Evi bahçeşehir taraflrinda otel konforunda bı rezidans, sorgusuz sualsiz kapalı otoparka kadar aracımla girip kata çıktım. Evin kapısı açildi Aman bide ne göreyim. Tam bi sarışın afet.
2saatlik görüşmeden oldukça memnun ayrıldım. Yatakta sizi mutlu ediyor. Fotoğraflara göre fizik aynı, yüzü tatlı şirin güzel enfes....
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler... Sevişmenize sağlık!..

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,751
4,370
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlık
zamani geldide geciyor ❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar