Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Incilay Güzelliği

hdenizliak

Normal Üye
19 Haz 2021
38
192
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun bir süredir kendisi ile görüşme plânları yapan ben ne yazık ki mesafe uzaklığı sebebiyle düne kadar görüşememiştik. Sonunda bir fırsat bulup kendimi İncilay ın yerine attım.

Eve giriş bie miktar alengirli olsa da ben sorunsuz girdim. Sorun yok ama farklı opsiyonları zaten kendisi paylaşıyor.

Gelelim İncilay a. Rüya gibi bir kadın. Yüz güzelliği bir kere tartışılmaz. Sarışın ve dolun hatlara sahip. Fiziğine hayran kaldım.

Peki bu kadar mı? Tabi ki hayır. Diş güzelliğinin yanında ne kadar kültürlü ve dolu bir insan olduğunu sohbetinizde anlayacaksınız. Bir ara yurtdışı sehayat tecrübelerimizi paylaşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

Herşeyin yanında İncilay yatakta da cezbedici. Böyle güzel bir kadınla aynı yatakta olmak oldukça hoş. Sizin isteklerinizi ve arzularınızı dinliyor ve mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Rica ettiğim profilinden örnek olarak paylaştığım bütün kıyafetleri giydi.

3 saatlik görüşmem gayet keyifli bir.şekilde geçti. Kendisi kesinlikle tekrar görüşeceğim pembişlerden.

Herşey için teşekkür ediyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

6 Ocak 2022
336
329
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun bir süredir kendisi ile görüşme plânları yapan ben ne yazık ki mesafe uzaklığı sebebiyle düne kadar görüşememiştik. Sonunda bir fırsat bulup kendimi İncilay ın yerine attım.

Eve giriş bie miktar alengirli olsa da ben sorunsuz girdim. Sorun yok ama farklı opsiyonları zaten kendisi paylaşıyor.

Gelelim İncilay a. Rüya gibi bir kadın. Yüz güzelliği bir kere tartışılmaz. Sarışın ve dolun hatlara sahip. Fiziğine hayran kaldım.

Peki bu kadar mı? Tabi ki hayır. Diş güzelliğinin yanında ne kadar kültürlü ve dolu bir insan olduğunu sohbetinizde anlayacaksınız. Bir ara yurtdışı sehayat tecrübelerimizi paylaşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

Herşeyin yanında İncilay yatakta da cezbedici. Böyle güzel bir kadınla aynı yatakta olmak oldukça hoş. Sizin isteklerinizi ve arzularınızı dinliyor ve mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Rica ettiğim profilinden örnek olarak paylaştığım bütün kıyafetleri giydi.

3 saatlik görüşmem gayet keyifli bir.şekilde geçti. Kendisi kesinlikle tekrar görüşeceğim pembişlerden.

paylaşim icin teşekkürler

24 Ağu 2020
81
47
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
şahsen kendisiyle görüşmek için 7-8 saat yol gitmişliğim var :D ama arkadaşın söylediği gibi hepsine deyiyor.

En kısa zamanda kendisiyle tekrar görüşmek istiyorum bende

17 Eki 2022
28
13
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nice keyifli buluşmalarınız olsun, referans ve bilgi için teşekkürler

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
438

Bitanem öncelikle bu güzel yazıya zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim 😘 Frekanslar uyunca, ortak vizyonlar olunca tabiiki zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz. Seni tanımak benim içinde büyük keyif bu güzel zaman dilimi hoş sohbetin sıcaklığın için teşekkür ederim seni tanıdığıma çok mutlu oldum bitanem iyiki geldin kendine çok iyi bak görüşmek üzere öpüyorum 💕😘💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar