Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İNCİ mi desem AY mı? Yoksa İNCİLAY mı?

9 Haz 2021
82
105
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Sevgili Forumdaşlar;

Geçtiğimiz çarşamba günü öğleden sonrası @İNCİLAY Hanım ile 2 saatliğine program yaptık ancak programımız biraz uzadı. Akışına bıraksak sabah kahvaltıyı birlikte yapabılırdık.
Öncelikle saygınlığı, duruşu, güzel yüreği, misafirperverliği için çok teşekkür ederim.
Kadın gibi kadın. Aradığım her şey kendisinde saklıymış. İyiki görüştüm dediklerimin en tepesine yazdım.

Özel anlarımı paylaşmayı sevmem, özelim özelde kalmalı ancak forumdaşlar için şunu söyleyebilirim ki efsane kadın. (Rusya, Ukrayna gören biri olarak)
Sevgiliniz gibi ilgili ve samimi. @İNCİLAY 'a saygı gösterirseniz, karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz.

Evi gayet temiz, tek kullanımlık malzemeler ile misafirine verdiği değer takdire şayan.
Ulaşımı kolay, giriş çıkış problemsiz. (Referans dahilinde misafir kabul ettiğini özellikle belirtmek isterim)
Çok güzel bir uyum sağladık. Keyifli vakit geçirdim. En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle gözleri Deniz mavisi güzel kadın... 😘💋🌹🌹

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,751
4,370
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Geçtiğimiz çarşamba günü öğleden sonrası @İNCİLAY Hanım ile 2 saatliğine program yaptık ancak programımız biraz uzadı. Akışına bıraksak sabah kahvaltıyı birlikte yapabılırdık.
Öncelikle saygınlığı, duruşu, güzel yüreği, misafirperverliği için çok teşekkür ederim.
Kadın gibi kadın. Aradığım her şey kendisinde saklıymış. İyiki görüştüm dediklerimin en tepesine yazdım.

Özel anlarımı paylaşmayı sevmem, özelim özelde kalmalı ancak forumdaşlar için şunu söyleyebilirim ki efsane kadın. (Rusya, Ukrayna gören biri olarak)
Sevgiliniz gibi ilgili ve samimi. @İNCİLAY 'a saygı gösterirseniz, karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz.

Evi gayet temiz, tek kullanımlık malzemeler ile misafirine verdiği değer takdire şayan.
Ulaşımı kolay, giriş çıkış problemsiz. (Referans dahilinde misafir kabul ettiğini özellikle belirtmek isterim)
Çok güzel bir uyum sağladık. Keyifli vakit geçirdim. En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle gözleri Deniz mavisi güzel kadın... 😘💋🌹🌹
sewişmenize sağlık
darisi bnm başima artik❤😘

Son düzenleme:
İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
439

Bitanem benim vakit ayırıp bu güzel yazıyı hazırladığın için çok teşekkür ederim 😘💐 referans dahilinde görüşme yaptığımı belirtmen benim için çok önemli bazen geç kalınmış referans başlığı altında aslında görüşme yapmadığım arkadaşlar kendilerine referans olsun diye buraya referans açıyorlar ben hemen müdahale ediyorum referans olmadan kesinlikle kabul etmediğimi senin aracılığınla vurgulamış oldum❤️😘💐
Seninle birçok ortak yönümüz olduğunu keşfettik seninle tanıştığım için çok mutluyum her zaman güzellikler bulsun seni iyiii geldin bebeğim seni çok öpüyorum görüşmek üzere 😘❤️

9 Haz 2021
82
105
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bitanem benim vakit ayırıp bu güzel yazıyı hazırladığın için çok teşekkür ederim 😘💐 referans dahilinde görüşme yaptığımı belirtmen benim için çok önemli bazen geç kalınmış referans başlığı altında aslında görüşme yapmadığım arkadaşlar kendilerine referans olsun diye buraya referans açıyorlar ben hemen müdahale ediyorum referans olmadan kesinlikle kabul etmediğimi senin aracılığınla vurgulamış oldum❤️😘💐
Seninle birçok ortak yönümüz olduğunu keşfettik seninle tanıştığım için çok mutluyum her zaman güzellikler bulsun seni iyiii geldin bebeğim seni çok öpüyorum görüşmek üzere 😘❤️
İyiki misafir olarak kabul ettin güzellik.💋🌹🌹

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,484
1,982
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler... Sevişmenize sağlık!..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,493
2,670
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.(y) Referans önemli.(y)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar