Schandon
Normal Üye
- 19 Haz 2020
- 4
- 6
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Asude hanim ile pazartesi aksam 3 saatlik bir ilk görüşmemiz oldu kendisinin referanslarda bahsedilenden eksigi yok fazlasi var iletisimi samimiyeti karsilamasi ugurlamasi herseyiyle mukemmel eksiksiz kusursuz evi merkezi yerde ulasimi kolay ben toplu tasima ile gittim arac durumlarini bilmiyorum ama gördüğüm kadariyla problem olacagini sanmıyorum ev asiri temiz derli toplu bu yaz ayina ragmen evin havası disaridan temiz ve ferahti insanin çıkası gelmiyor karsilamadaki elbise ayakkabi secimi ve hazirligi gelicek olan misafirini nekadar cidiye aldiginin gostergesiki bunlar cok onemli detaylar özel anlara cok girmek istemiyorum aradigimi ve istedigimi fazlasiyla buldum o kisimdada eksigi yok fazlasi var sayfasindaki bilgilerde yaptigini soyledigi herseyi hakkini vererek yapıyor yapmadiklarini orafa acikca belirttigi icin gittiginizde surprizle karsilasmayacaginiz gibi kendisi zaten son derece net ve mesajlariniza büyük bir sabir ve ozguvenle cevap veriyor eve girdigim anda elinde 1 kez bile telefon görmedim benim boyle bir talebim olmadi olsada insanlik hali arada kontrol edersin saate bakarsin ama asude hanimin isine verdigi ozen misafirine olan saygisi gormesini bilen arkadaslar icin detaylarda cok sey sakli bu ve bunun gibi bircok nokta var kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum harikulede bir insan tanimanin ve ne ara bittigini anlamadigim doyamadigim ilk tanisma gorusmemiz ardindan bir sonrakini sabirsizlikla bekliyorum mesaji burada bitirmeye çalışıyorum cunku yazsam sayfalar dolusu yazarimda genede eksik kalir diye düşünüyorum