Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk Referans Arzu Hanım

baha4169

Normal Üye
21 Haz 2023
4
27
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma yeni üye olmama rağmen iki haftadır takip ettiğim Arzu hanımla görüşmek için can atıyordum çok rahat ve seviyeli bir iletişim ile incall görüşmeyi kararlaştırdık sağolsun.Evinin konumu kolay bir yerde kendisi de çok güzel yönlendirdi.Evi gayet temiz ve hoştu.Özel kısımlara değinmeyeceğim ama sizi gayet güzel karşılıyo,rahatlatıyo klişe lafı bende söyliyim fotoğraflardaki hislerinizi düşüncelerinizi beşe ona katlayın fotoğraflar buzdağının görünen yüzü :)
Bana bu hoş saatleri yaşattığı için Arzu hanıma ayrıca teşekkür ederim görüşmek üzere

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
436
536
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu da Arzu yani... Güzel görüşmeni paylaştığın için teşekkürler.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Foruma yeni üye olmama rağmen iki haftadır takip ettiğim Arzu hanımla görüşmek için can atıyordum çok rahat ve seviyeli bir iletişim ile incall görüşmeyi kararlaştırdık sağolsun.Evinin konumu kolay bir yerde kendisi de çok güzel yönlendirdi.Evi gayet temiz ve hoştu.Özel kısımlara değinmeyeceğim ama sizi gayet güzel karşılıyo,rahatlatıyo klişe lafı bende söyliyim fotoğraflardaki hislerinizi düşüncelerinizi beşe ona katlayın fotoğraflar buzdağının görünen yüzü :)
Bana bu hoş saatleri yaşattığı için Arzu hanıma ayrıca teşekkür ederim görüşmek üzere
Tatlım bu güzel referansın için çok ama çok teşekkür ederim beni çok onure ettin tanıştığıma çok ama çok memnun oldum Forum ailesine hoş geldin ilk referansın ben oldum yine yeniden görüşmek umuduyla Kendine çok iyi bak Seni öpüyorum😘😘😘

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
436
536
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar