Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ilk görüsmem Aylin Hanim'la oldu

uAragorn

Normal Üye
10 Nis 2021
5
28
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Görüsmemizin üzerinden biraz zaman gecti. Cogunlukla yurtidisinda yasadigim icin ancak simdi yorum yapma firsati bulabildim. Ödemeyi döviz ile yapmistim belki hatirlar :)

Öncelikle bu kadin gercekten bir kaplan. Cok güzel sicak bir sohbetle karsiladi. Inanilmaz keyifli bir sohbeti var ve bu sohbet bastan sona hic bitmiyor. Tabi güzel sohbeti bölerek bir anda salonda icraata girismesi ilk beni sasirtti ama sonradan yavas yavas ben de ayak uydurmaya basladim. Detaylari aramizda tabiki.

Benim icin cok stresli ve yorucu bir dönemde inanilmaz rahatlatici bir görüsme oldu. Bir sonraki randevuyu sabirsizlikla bekliyorum.

Kesinlikle herkese tavsiyemdir.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylasim icin iki tarafada teşekkürler

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
577
1,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık 😀 bakalım dövizden hatırlayacak mı kaplan 🐅 😂 o gün kurun kaç olduğunu söyleseydiniz bari hatırlamaya yardımcı olsun diye 😂

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin iki tarafa tebrikler & teşekkürler

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
84
134
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Görüsmemizin üzerinden biraz zaman gecti. Cogunlukla yurtidisinda yasadigim icin ancak simdi yorum yapma firsati bulabildim. Ödemeyi döviz ile yapmistim belki hatirlar :)

Öncelikle bu kadin gercekten bir kaplan. Cok güzel sicak bir sohbetle karsiladi. Inanilmaz keyifli bir sohbeti var ve bu sohbet bastan sona hic bitmiyor. Tabi güzel sohbeti bölerek bir anda salonda icraata girismesi ilk beni sasirtti ama sonradan yavas yavas ben de ayak uydurmaya basladim. Detaylari aramizda tabiki.

Benim icin cok stresli ve yorucu bir dönemde inanilmaz rahatlatici bir görüsme oldu. Bir sonraki randevuyu sabirsizlikla bekliyorum.

Aylin candır ❤️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Merhabalar,

Sevgili @uAragorn , ben de geç teşekkür edebildim; affola diyelim.
Vakit geçirdiğim herkesi hatırlarım, seni de elbet hatırlıyorum sevgili komşum.🥰 ( Buradayken bana yakın bir yerlerde oluyorsun.)

Hayatın geneli zaten stres artık ama arada kendimize nefes aldıracak şeyler yapmak iyi geliyor, sana iyi gelmişim; ne mutlu! 🥰

Bu hoş yazı için teşekkür ediyor ve tekrar denk denk gelebilmek dileğiyle diyorum. 🙏🤗

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar