Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk görüşme

thewtf1234

Normal Üye
6 Nis 2017
5
16
Cinsiyetiniz nedir?
Dün yıldızla ilk görüşmemi gerçekleştirdim. Kısa bir görüşme oldu maalesef benim programım uymuyordu daha uzun görüşmeye. ama keşke zaman yaratabilseydim. Yanından çok zor ayrıldım. Bir çok görüşme yapmış biri olarak kendisi standartların çok üstünde biri. Oralı deneyimlediğim en iyi ilk üçe rahat girer. Sevişirken beni benden aldı, sanki o bana gelmiş gibi neye uğradığımı şaşırdım. Ön sevişmeyi seven birisi olarak kendisini bu konuda oldukça tatmin edici buldum. Öpücükleri hala aklımda, oralı hala aklımda, seksi gerçekten seven ve isteyen biri. Şimdiden bir sonraki programda olacakların hayalini kuruyorum. Teşekkürler her şey için en kısa sürede 3-4 saatlik dolu dolu bir gün geçirmek üzere kendine iyi bak:)

t13sto

Normal Üye
30 Kas 2018
25
15
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

seksiteddy34 Çevrimdışı

seksiteddy34

Normal Üye
16 Eyl 2021
36
44
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün yıldızla ilk görüşmemi gerçekleştirdim. Kısa bir görüşme oldu maalesef benim programım uymuyordu daha uzun görüşmeye. ama keşke zaman yaratabilseydim. Yanından çok zor ayrıldım. Bir çok görüşme yapmış biri olarak kendisi standartların çok üstünde biri. Oralı deneyimlediğim en iyi ilk üçe rahat girer. Sevişirken beni benden aldı, sanki o bana gelmiş gibi neye uğradığımı şaşırdım. Ön sevişmeyi seven birisi olarak kendisini bu konuda oldukça tatmin edici buldum. Öpücükleri hala aklımda, oralı hala aklımda, seksi gerçekten seven ve isteyen biri. Şimdiden bir sonraki programda olacakların hayalini kuruyorum. Teşekkürler her şey için en kısa sürede 3-4 saatlik dolu dolu bir gün geçirmek üzere kendine iyi bak:)
Paylasim icin tessekurler.Sevismenize saglik

massimo12

Normal Üye
22 Eyl 2021
48
42
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tesekkürler aydinlatici bir paylasim

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasim icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Üye silindi 68030

Dudakların dudaklarim da kaldı.. kısa oldu mutluluk la sonuçlandı karşılıklı mutluluk bu..değişik bi havan var iskoc erkeği gibi☺🤗 çok yakışıklı kibar bi bey efendi..en kısa zamanda yine beklerim seni tatlis.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar