Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk görüşme

Meren

Normal Üye
30 May 2019
3
2
Cinsiyetiniz nedir?
Forumdaki ilk görüşmemi Meltem hanımla gerçekleştirdim. Gerek fiziği gerek yüz güzelliği her anlamıyla muhteşem bir kadın. İyi ki gelmişim dedirten bir karşılaması ve sohbeti var. İlk görüşmem dolayısıyla şüphelerim vardı fakat her yönüyle beni tatmin eden bir görüşme oldu. Umarım sık sık bir araya geliriz ;)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumdaki ilk görüşmemi Meltem hanımla gerçekleştirdim. Gerek fiziği gerek yüz güzelliği her anlamıyla muhteşem bir kadın. İyi ki gelmişim dedirten bir karşılaması ve sohbeti var. İlk görüşmem dolayısıyla şüphelerim vardı fakat her yönüyle beni tatmin eden bir görüşme oldu. Umarım sık sık bir araya geliriz ;)

Dirty dancing gibi paylaşım olmuş (ilk aşk, ilk dans, ilk mesaj, ilk konu :) ). Bu kadar hızlı başladığınız için teşekkür ederiz. MELTEM hanımı zaten tarif etmeye gerek yok (siyah saç yakışmış mı?)
Sevişmenize sağlık ve güzel bir forum deneyimi dilerim.

Meren

Normal Üye
30 May 2019
3
2
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederim. Saçları da kendisi gibi bakımlı ve çok güzeldi rengi de yakışmıştı ama her türlü renk bu kadına yakışır diye düşünüyorum. Zaten muhteşem fiziği yüzünden pek saçlarına odaklanamıyorsunuz :)

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026

Çok teşekkür ederim yanımdan mutlu ayrılmanıza sevindim keyifli görüşmeydi benim içinde tekrardan görüşmek dilegiyle

Zarel35 Çevrimdışı
16 May 2019
49
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Meltem hanım benim de tanışmayı istediğim bir partnerdir.inşallah bana da nasip olur,

21 May 2009
126
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bende ilk demeyeyim ama neredeyse ilk gibi olacak görüşmeyi Meltem hanımla yapmayı çok istiyorum. Kısmet artık :)

9 Haz 2019
288
296
Cinsiyetiniz nedir?
Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler. Sevişmenize sağlık. Bakalım bana kısmet olacak mı görüşebilmek.

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah Meltem ah güzel yüzünü özledim valla :) İlk olması adına iyi bir tercih olmuş.Görüşen yerlerinize sağlık :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar