Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk Cansu Kaya Deneyimim

Mecirderi

Normal Üye
22 Kas 2020
1
20
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Forumda yeniyim. Öncelikle böyle bir ortamın olmasına çok sevindim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu forumu kullanan başka bir bayanla görüşecektim fakat hanfendi ben biraz soru sorunca kızdı ve görüşmek istemedi :)) canı sağolsun. Bende tamamen yorumların yönlendirmesiyle Cansu hanımla bugün görüştüm. 2 saat görüşmemiz boyunca çok doğru bi karar aldığımı gördüm. Kapıdan girer girmez pozitif enerjisi misafirperver kişiliği ve hizmeti harika !. Benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi oralı yaşattığı için burdan kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Bir erkeğin isteyebileceği herşey kendisinde mevcut. Herşeyi Zevkle yapıyor. Ego kapris ve bencilliği yok. Yatak performansından tutun ev temizliğine kadar dört dörtlük bi bayan. Övgüleri ve saygıyı kesinlikle hakediyor. Herkese tavsiye ederim. 2 saat ve üzeri gidin benden söylemesi ;)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle hoşgeldiniz ve paylaşım için teşekkürler...

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için teşekkürler.

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
525
724
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hoş geldiniz ve referansınız için teşekkürler.
Görüşmelerin ve referansların devamını bekliyoruz.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
4,262
13,828
Merhabalar,

Forumda yeniyim. Öncelikle böyle bir ortamın olmasına çok sevindim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu forumu kullanan başka bir bayanla görüşecektim fakat hanfendi ben biraz soru sorunca kızdı ve görüşmek istemedi :)) canı sağolsun. Bende tamamen yorumların yönlendirmesiyle Cansu hanımla bugün görüştüm. 2 saat görüşmemiz boyunca çok doğru bi karar aldığımı gördüm. Kapıdan girer girmez pozitif enerjisi misafirperver kişiliği ve hizmeti harika !. Benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi oralı yaşattığı için burdan kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Bir erkeğin isteyebileceği herşey kendisinde mevcut. Herşeyi Zevkle yapıyor. Ego kapris ve bencilliği yok. Yatak performansından tutun ev temizliğine kadar dört dörtlük bi bayan. Övgüleri ve saygıyı kesinlikle hakediyor. Herkese tavsiye ederim. 2 saat ve üzeri gidin benden söylemesi ;)
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Sende yatak da çok iyisin maşallah😜 sohbetinde keza öyle. Seni tanımak çok güzel ve üye olmana da ayrıca sevindim😘 tekrar görüşmek üzere 😉😘

5 Tem 2020
29
108
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevismenize sağlık Cansu hanım benim de çok merak ettiğim birisi. Umarım yakında görüşebiliriz kendisiyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar