Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme ilgisizlik ve kendince ilkeler

aneksenamun

Normal Üye
11 Eyl 2020
7
5
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli vaktinizi ayırıp zaman kaybetmeyin... görüntü çekici lakin geçirilen zaman kalitesiz..

maviay Çevrimdışı
9 Şub 2021
299
466
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli vaktinizi ayırıp zaman kaybetmeyin... görüntü çekici lakin geçirilen zaman kalitesiz..
Ne gibi döküntü yaşadınız paylaşabilir misiniz?

Malum dediğiniz gibi görseller çekici, önceki referanslarda da acemilik dışında bir olumsuzluktan bahsedilmemiş.

İlkeler kısmı nedir özellikle?

aneksenamun

Normal Üye
11 Eyl 2020
7
5
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne gibi döküntü yaşadınız paylaşabilir misiniz?

Malum dediğiniz gibi görseller çekici, önceki referanslarda da acemilik dışında bir olumsuzluktan bahsedilmemiş.

İlkeler kısmı nedir özellikle?
sadece uzanıp bekliyor ,acemi ... , kendince yasakları var ..öpme dokunma vb g.b.

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
259
475
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oncelikle gecmis olsun.

Keske cok daha detayli yazsaydiniz.

Kendisi ile gorusmedim fakat Aisy hanim ile ilgili bu tarz opusmeme, dokunmama vb notr/negatif birkac yorum daha olmustu diye hatirliyorum.

Kendisinin tanitiminda GFE, opusme standart servis olarak gozukuyor. Opusmeden, sevismesen, dokunmadan havaya girebilen, zevk alan varsa saygi duyarim fakat gerekli hijyen calismalari sonrasi bunlar olmadan sahsen benim icin mumkun degil.

Skymp06

Normal Üye
1 Kas 2022
16
5
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun umarım tekrar denk gelmez

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
629
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Umarım genel tarzı bu değildir, bir yerden sonra gençlik, güzellik de dikkate alınmaz çünkü

Atomic Çevrimdışı
12 Ağu 2022
69
93
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun üzücü bir durum

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
346
460
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar iyi giderken böyle bir Referans gelmesi biraz düşündürücü oldu.. Geçmiş olsun

HookahMan Çevrimdışı

HookahMan

HookahMan 💨
7 Ara 2020
201
332
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun pembişin bir cevabı olacaktır umarım

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,695
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu biraz daha açsanız ...!!!

Aisy Çevrimdışı
27 Eyl 2022
652
2,761
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Olumlu referanslarıma gelen mesajlardan daha çok mesaj gelmis nötr referansa. Şaşırdım😂
Wp konuşmalarına baktım, 14-15 gün önceki görüşme. Burada hizmetlerimiz yazssda onların gerçekleşmesi içinde belirli koşullar gerekli. Ben beyfendiyi hatırladım. Her görüşme herkes ile aynı olmuyor diyeyim kalpler kırılmasın. Beyfendiye de saygı düyuyorum herkesede. Herkesi öpüyorum😘😘😘😘

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
229
418
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumlu referanslarıma gelen mesajlardan daha çok mesaj gelmis nötr referansa. Şaşırdım😂
Wp konuşmalarına baktım, 14-15 gün önceki görüşme. Burada hizmetlerimiz yazssda onların gerçekleşmesi içinde belirli koşullar gerekli. Ben beyfendiyi hatırladım. Her görüşme herkes ile aynı olmuyor diyeyim kalpler kırılmasın. Beyfendiye de saygı düyuyorum herkesede. Herkesi öpüyorum😘😘😘😘
Sadece bilgi almak için soruyorum Yani standart hizmetlerinizde yazan şeyleri yapmanız için de bazı koşullar gerekli öyle mi Anlamalıyız. Orada öpüşme yazsada bunu yapacağınız anlamına gelmiyor... Eğer öyleyse ben şahsen görüşmenin hemen başında teşekkür edip sonlandırmanızı tercih ederdim böylesi daha az kırıcı olurdu.

ikizaman

Normal Üye
6 Tem 2017
5
7
Cinsiyetiniz nedir?
Sadece bilgi almak için soruyorum Yani standart hizmetlerinizde yazan şeyleri yapmanız için de bazı koşullar gerekli öyle mi Anlamalıyız. Orada öpüşme yazsada bunu yapacağınız anlamına gelmiyor... Eğer öyleyse ben şahsen görüşmenin hemen başında teşekkür edip sonlandırmanızı tercih ederdim böylesi daha az kırıcı olurdu.
👏👏👏

Aisy Çevrimdışı
27 Eyl 2022
652
2,761
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyfendi robot değiliz. Çok basitçe siz erkek olarak her kadın aynı uyum oluyomusunuz?bizimde olmamış demek ki. Varsa kusur benimdir diyeyim kapansın konu. Ben uzatmak istemiyorum. Beyfendi de kusura bakmasın kıymetli vaktini kötü yapmak istemezdim. Kendisine de herkesinde görüsüne saygı duyuyorum ama konuyu uzatmak istemiyorum. Önümüzde ki görüsmelere bakalım. Güzel görüsmeleri referans alalım. Herkesi öpüyorum😘😘😘

Last_Lecherous Çevrimdışı
25 Nis 2022
46
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşın canı çok sıkılmış belli oluyor

terbiyesizadam Çevrimdışı
28 Eyl 2022
44
56
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her görüşme herkes ile aynı olmuyor ise neden adamı içeri aldınız? Sonuçta bizim olduğu kadar sizin de iptal hakkınız var. Böyle olunca siz haksız oluyorsunuz.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Bende aynı şeyleri yaşadım.Bizim kültürde öpüşme yok dedi.Acemi bunu bilerek gidin.Amatör olaarak görüşme arayan ya da bu tarz hoşlanan varsa gidebilir

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
229
418
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyfendi robot değiliz. Çok basitçe siz erkek olarak her kadın aynı uyum oluyomusunuz?bizimde olmamış demek ki. Varsa kusur benimdir diyeyim kapansın konu. Ben uzatmak istemiyorum. Beyfendi de kusura bakmasın kıymetli vaktini kötü yapmak istemezdim. Kendisine de herkesinde görüsüne saygı duyuyorum ama konuyu uzatmak istemiyorum. Önümüzde ki görüsmelere bakalım. Güzel görüsmeleri referans alalım. Herkesi öpüyorum😘😘😘
Evet efendim. Amacım polemik değildi zaten. Bu görüşmeden bağımsız olarak sizinle görüşmeyi düşünen biri olarak yazmıştım ben. Çünkü her bilgi önemli bizim için. O tanıtım yazısındaki Standart hizmetleri. Yasakları falan tek tek okuyarak geldiğimiz için sormuştum sadece. Sonuçta hiç kimse para vererek mutsuzluk satın almak istemez. Şimdi siz standart hizmetleri bazı kişilerle yapar bazı kişilerle yapmazsanız. Yapmadığınız kişiler kendisini hem para verip hem kötü hissedecektir. Onun yerine beğeni yoksa daha en başta kusura bakmayın görüşmek istemiyorum derseniz en azından parası cebinde kalır başka biri ile görüşebilir. Kimsede sizi bunun için eleştirmez.
Herkese sevgiler ❤️❤️❤️

sairinelinde Çevrimdışı
15 May 2019
97
121
Cinsiyetiniz nedir?
Evet efendim. Amacım polemik değildi zaten. Bu görüşmeden bağımsız olarak sizinle görüşmeyi düşünen biri olarak yazmıştım ben. Çünkü her bilgi önemli bizim için. O tanıtım yazısındaki Standart hizmetleri. Yasakları falan tek tek okuyarak geldiğimiz için sormuştum sadece. Sonuçta hiç kimse para vererek mutsuzluk satın almak istemez. Şimdi siz standart hizmetleri bazı kişilerle yapar bazı kişilerle yapmazsanız. Yapmadığınız kişiler kendisini hem para verip hem kötü hissedecektir. Onun yerine beğeni yoksa daha en başta kusura bakmayın görüşmek istemiyorum derseniz en azından parası cebinde kalır başka biri ile görüşebilir. Kimsede sizi bunun için eleştirmez.
Herkese sevgiler ❤️❤️❤️
Haklı, haklı, haklı (y)

Aisy Çevrimdışı
27 Eyl 2022
652
2,761
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese sevgiler ❤️❤️❤️
Son defa cevap veriyorum; konu kişisel beğeni kesinlikle değil. Kişisel bakım ile alakalı. O safhadan sonrada görüşme iptali pek mümkün olmuyor. Eleştirilcek bile olsam konuyu bu şekilde yazmiyim diyorum ama bi şekilde yazdıklarınızdan cevap vermem gerekiyür. Ben bunu yazarken bile rahatsız oluyorum ama birde bunu yaşıyorum böyle değerlendirin ve konuyu kapatmış olalım.
Daha ne cevap verilirse verilsin bu kknuya son cevabımdı. Bu referanstan ötürü gelme düşünmeyende gelmese de olur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar