aneksenamun
Normal Üye
- 11 Eyl 2020
- 7
- 5
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Değerli vaktinizi ayırıp zaman kaybetmeyin... görüntü çekici lakin geçirilen zaman kalitesiz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
paylaşım için teşekkürler fakat daha detaylı olmak da fayda var .Değerli vaktinizi ayırıp zaman kaybetmeyin... görüntü çekici lakin geçirilen zaman kalitesiz..
Ne gibi döküntü yaşadınız paylaşabilir misiniz?Değerli vaktinizi ayırıp zaman kaybetmeyin... görüntü çekici lakin geçirilen zaman kalitesiz..
sadece uzanıp bekliyor ,acemi ... , kendince yasakları var ..öpme dokunma vb g.b.Ne gibi döküntü yaşadınız paylaşabilir misiniz?
Malum dediğiniz gibi görseller çekici, önceki referanslarda da acemilik dışında bir olumsuzluktan bahsedilmemiş.
İlkeler kısmı nedir özellikle?
Sadece bilgi almak için soruyorum Yani standart hizmetlerinizde yazan şeyleri yapmanız için de bazı koşullar gerekli öyle mi Anlamalıyız. Orada öpüşme yazsada bunu yapacağınız anlamına gelmiyor... Eğer öyleyse ben şahsen görüşmenin hemen başında teşekkür edip sonlandırmanızı tercih ederdim böylesi daha az kırıcı olurdu.Olumlu referanslarıma gelen mesajlardan daha çok mesaj gelmis nötr referansa. Şaşırdım
Wp konuşmalarına baktım, 14-15 gün önceki görüşme. Burada hizmetlerimiz yazssda onların gerçekleşmesi içinde belirli koşullar gerekli. Ben beyfendiyi hatırladım. Her görüşme herkes ile aynı olmuyor diyeyim kalpler kırılmasın. Beyfendiye de saygı düyuyorum herkesede. Herkesi öpüyorum![]()
Sadece bilgi almak için soruyorum Yani standart hizmetlerinizde yazan şeyleri yapmanız için de bazı koşullar gerekli öyle mi Anlamalıyız. Orada öpüşme yazsada bunu yapacağınız anlamına gelmiyor... Eğer öyleyse ben şahsen görüşmenin hemen başında teşekkür edip sonlandırmanızı tercih ederdim böylesi daha az kırıcı olurdu.
Beyfendi robot değiliz. Çok basitçe siz erkek olarak her kadın aynı uyum oluyomusunuz?bizimde olmamış demek ki. Varsa kusur benimdir diyeyim kapansın konu. Ben uzatmak istemiyorum. Beyfendi de kusura bakmasın kıymetli vaktini kötü yapmak istemezdim. Kendisine de herkesinde görüsüne saygı duyuyorum ama konuyu uzatmak istemiyorum. Önümüzde ki görüsmelere bakalım. Güzel görüsmeleri referans alalım. Herkesi öpüyorumSadece bilgi almak için soruyorum Yani standart hizmetlerinizde yazan şeyleri yapmanız için de bazı koşullar gerekli öyle mi Anlamalıyız. Orada öpüşme yazsada bunu yapacağınız anlamına gelmiyor... Eğer öyleyse ben şahsen görüşmenin hemen başında teşekkür edip sonlandırmanızı tercih ederdim böylesi daha az kırıcı olurdu.
Her görüşme herkes ile aynı olmuyor ise neden adamı içeri aldınız? Sonuçta bizim olduğu kadar sizin de iptal hakkınız var. Böyle olunca siz haksız oluyorsunuz.Olumlu referanslarıma gelen mesajlardan daha çok mesaj gelmis nötr referansa. Şaşırdım
Wp konuşmalarına baktım, 14-15 gün önceki görüşme. Burada hizmetlerimiz yazssda onların gerçekleşmesi içinde belirli koşullar gerekli. Ben beyfendiyi hatırladım. Her görüşme herkes ile aynı olmuyor diyeyim kalpler kırılmasın. Beyfendiye de saygı düyuyorum herkesede. Herkesi öpüyorum![]()
Evet efendim. Amacım polemik değildi zaten. Bu görüşmeden bağımsız olarak sizinle görüşmeyi düşünen biri olarak yazmıştım ben. Çünkü her bilgi önemli bizim için. O tanıtım yazısındaki Standart hizmetleri. Yasakları falan tek tek okuyarak geldiğimiz için sormuştum sadece. Sonuçta hiç kimse para vererek mutsuzluk satın almak istemez. Şimdi siz standart hizmetleri bazı kişilerle yapar bazı kişilerle yapmazsanız. Yapmadığınız kişiler kendisini hem para verip hem kötü hissedecektir. Onun yerine beğeni yoksa daha en başta kusura bakmayın görüşmek istemiyorum derseniz en azından parası cebinde kalır başka biri ile görüşebilir. Kimsede sizi bunun için eleştirmez.Beyfendi robot değiliz. Çok basitçe siz erkek olarak her kadın aynı uyum oluyomusunuz?bizimde olmamış demek ki. Varsa kusur benimdir diyeyim kapansın konu. Ben uzatmak istemiyorum. Beyfendi de kusura bakmasın kıymetli vaktini kötü yapmak istemezdim. Kendisine de herkesinde görüsüne saygı duyuyorum ama konuyu uzatmak istemiyorum. Önümüzde ki görüsmelere bakalım. Güzel görüsmeleri referans alalım. Herkesi öpüyorum![]()
Haklı, haklı, haklıEvet efendim. Amacım polemik değildi zaten. Bu görüşmeden bağımsız olarak sizinle görüşmeyi düşünen biri olarak yazmıştım ben. Çünkü her bilgi önemli bizim için. O tanıtım yazısındaki Standart hizmetleri. Yasakları falan tek tek okuyarak geldiğimiz için sormuştum sadece. Sonuçta hiç kimse para vererek mutsuzluk satın almak istemez. Şimdi siz standart hizmetleri bazı kişilerle yapar bazı kişilerle yapmazsanız. Yapmadığınız kişiler kendisini hem para verip hem kötü hissedecektir. Onun yerine beğeni yoksa daha en başta kusura bakmayın görüşmek istemiyorum derseniz en azından parası cebinde kalır başka biri ile görüşebilir. Kimsede sizi bunun için eleştirmez.
Herkese sevgiler![]()
Son defa cevap veriyorum; konu kişisel beğeni kesinlikle değil. Kişisel bakım ile alakalı. O safhadan sonrada görüşme iptali pek mümkün olmuyor. Eleştirilcek bile olsam konuyu bu şekilde yazmiyim diyorum ama bi şekilde yazdıklarınızdan cevap vermem gerekiyür. Ben bunu yazarken bile rahatsız oluyorum ama birde bunu yaşıyorum böyle değerlendirin ve konuyu kapatmış olalım.Evet efendim. Amacım polemik değildi zaten. Bu görüşmeden bağımsız olarak sizinle görüşmeyi düşünen biri olarak yazmıştım ben. Çünkü her bilgi önemli bizim için. O tanıtım yazısındaki Standart hizmetleri. Yasakları falan tek tek okuyarak geldiğimiz için sormuştum sadece. Sonuçta hiç kimse para vererek mutsuzluk satın almak istemez. Şimdi siz standart hizmetleri bazı kişilerle yapar bazı kişilerle yapmazsanız. Yapmadığınız kişiler kendisini hem para verip hem kötü hissedecektir. Onun yerine beğeni yoksa daha en başta kusura bakmayın görüşmek istemiyorum derseniz en azından parası cebinde kalır başka biri ile görüşebilir. Kimsede sizi bunun için eleştirmez.
Herkese sevgiler![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!