- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İşler güçler,bitmeyen mücadeleler,kırgınlık,kızgınlık,sağlık problemi derken soluğu hastane oradan evde aldım.Neyse fazla tadım yok ama bir toplantı dönüşü.Aklıma marina düştü.Müsaitmisin diye sordum hızlıca cevaplardan sonra saat için karar kıldık.Zaten tanışıklığımız olunca yazışma uzamıyor.Yine kapıda hoş,güler yüzlü karşılamadan sonra çeşitli ikramlarla dolu salonuna oturdum.Konuşulacak çok konu vardı derin sohbet,muhabbet derken bir çok konuda sohbet ettik.Manevi olarakta çok iyi geldi.Bakışları güzel ee sonuçta rus gözler yakıyorZaten güzelliğine dayanmak güç koltukta başlayan sevişmemizle soluğu yatakta aldık.Oralı harika yapıyor,öpüşmesi dudaklar bal gibi,ten mis gibi,göğüsler sevilmelik,kalçalar dolgun olunca inanılmaz saatler yaşadımDogyde harika yaşamalısınız.Hemen hemen her pozisyonda seviştik.En önemlisi zevk alıyor monoton ilişki yaşatmıyor.Oramı buramı elleme öpme gibi kaprisi vs de yokSizi düşürmüyor aksine tahrik edip uçuruyorTer içinde,soluk soluğa,nefes nefese geçen özel anların ardından..Gitme zamanı gelmişti.İnsan hiç bitmesin istiyor ama ne yazık ki hep sonlar var hayattaYaşattığın hoş,keyifli anlar,dostane sohbetin ve misafirperverliğin için çok teşekkür ederimİyi ki varsın Sevgili Marina