Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İki muhteşem görüşme

cerberos Çevrimdışı

cerberos

Normal Üye
31 Tem 2012
8
37
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhabalar! Üşengeçliğimi yendiğim o gün sonunda geldi çattı. Bugün, eksik yorumlarımı tamamlama günüdür :)

Şimal ile bugüne kadar iki defa görüştük. İlk görüşmemizin üzerinden aylar, ikinci görüşmemizin üzerinden haftalar geçti :) "Üşengeçlik" derken yalan veya abartı yok gördüğünüz gibi.

Şimal ile iletişim kurmak ve plan yapmak kolay. Yani öyle mesaja dönmeme, saatler içinde ancak cevap alabilme gibi sıkıntılar hiç olmadı. Fakat kolay derken ortak müsait zaman bulmayı kastetmiyorum, kendisi kişisel hayatında da oldukça meşgul birisi. Kendisini ziyaret ettiğinizde zaten kesinlikle anlayacaksınız ne kastettiğimi.

Sohbeti keyifli, ilginç deneyimler dağarcığı yüksek; benim hiç bilgim olmayan bazı alanlarda uzman seviyesinde bilgi sahibi. Sohbet hiç sıkılmadan akıyor gidiyor.

Yatak odasında da uyumlu olduğumuzu düşünüyorum :) Her seferinde karşılıklı olarak keyifli anlar geçirdik, tarzımız ve seksten beklentilerimiz çok örtüşüyor. Benim değerlendirmemle orta sert, yüksek tempolu spor seansları :) E ev de yakın olunca, aklıma görüşme yapmak düşünce Şimal hep ilk sıralarda oluyor listemde.

Son görüşmemizin üzerinden haftalar geçti demiştim, yazarken o anlar canlandı gözümde ve yeni bir plan yakındır gibi hissediyorum :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,229
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar! Üşengeçliğimi yendiğim o gün sonunda geldi çattı. Bugün, eksik yorumlarımı tamamlama günüdür :)

Şimal ile bugüne kadar iki defa görüştük. İlk görüşmemizin üzerinden aylar, ikinci görüşmemizin üzerinden haftalar geçti :) "Üşengeçlik" derken yalan veya abartı yok gördüğünüz gibi.

Şimal ile iletişim kurmak ve plan yapmak kolay. Yani öyle mesaja dönmeme, saatler içinde ancak cevap alabilme gibi sıkıntılar hiç olmadı. Fakat kolay derken ortak müsait zaman bulmayı kastetmiyorum, kendisi kişisel hayatında da oldukça meşgul birisi. Kendisini ziyaret ettiğinizde zaten kesinlikle anlayacaksınız ne kastettiğimi.

Sohbeti keyifli, ilginç deneyimler dağarcığı yüksek; benim hiç bilgim olmayan bazı alanlarda uzman seviyesinde bilgi sahibi. Sohbet hiç sıkılmadan akıyor gidiyor.

Yatak odasında da uyumlu olduğumuzu düşünüyorum :) Her seferinde karşılıklı olarak keyifli anlar geçirdik, tarzımız ve seksten beklentilerimiz çok örtüşüyor. Benim değerlendirmemle orta sert, yüksek tempolu spor seansları :) E ev de yakın olunca, aklıma görüşme yapmak düşünce Şimal hep ilk sıralarda oluyor listemde.

Son görüşmemizin üzerinden haftalar geçti demiştim, yazarken o anlar canlandı gözümde ve yeni bir plan yakındır gibi hissediyorum :)
paylaşım için teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
328
378
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
748
642
Bende yakınım, bende yakım ama sonuç sıfır. :)
Güzel paylaşım için teşekkürler.

Şimal Çevrimdışı
26 Ocak 2022
175
1,083
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

🥰🥰Teşekkür ederim ohalde tekrar görüşmek dileğiyle 🥰 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar