Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İki kaplan bir araya gelmemeliydik 🐯💕

Vulpes

Normal Üye
24 Ocak 2023
9
20
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylincim öncelikle bu biraz geç gelen referans yazısı için özür diliyorum. Aylin, her şeyden önce çok iyi bir ev sahibi, kendimi yanında hem çok rahat hem de sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaş gibi hissettim. İkramları eşliğinde yaptığımız felsefi konuşmalarla "kadın dediğin Hegel'i de bilecek kegeli de..." mottosunu fazlasıyla kanıtlıyor. Sohbeti o kadar keyifli ki o seksiliği olmasa sabaha kadar konuşurduk 😅

Bir ara ne oldu bilmiyorum, ama göz göze geldik ve sonrasında kendimi o, meşhur dar koridorda (ve sonrasında) buldum. Ayrıntıları anlatmayacağım elbette, ama o pürüzsüz "pale" ten, benzersiz oral deneyimi (inanılmaz), minyonluğu ve ateşliliği ile asla aklımdan çıkmayacak bir deneyim oldu. Kendime kaplan diyordum, bir dişi kaplan beni ehlileştirdi resmen 🙂Yeniden görüşmek dileğiyle

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

patientjoyist Çevrimdışı
11 Tem 2023
77
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylincim öncelikle bu biraz geç gelen referans yazısı için özür diliyorum. Aylin, her şeyden önce çok iyi bir ev sahibi, kendimi yanında hem çok rahat hem de sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaş gibi hissettim. İkramları eşliğinde yaptığımız felsefi konuşmalarla "kadın dediğin Hegel'i de bilecek kegeli de..." mottosunu fazlasıyla kanıtlıyor. Sohbeti o kadar keyifli ki o seksiliği olmasa sabaha kadar konuşurduk 😅

Bir ara ne oldu bilmiyorum, ama göz göze geldik ve sonrasında kendimi o, meşhur dar koridorda (ve sonrasında) buldum. Ayrıntıları anlatmayacağım elbette, ama o pürüzsüz "pale" ten, benzersiz oral deneyimi (inanılmaz), minyonluğu ve ateşliliği ile asla aklımdan çıkmayacak bir deneyim oldu. Kendime kaplan diyordum, bir dişi kaplan beni ehlileştirdi resmen 🙂Yeniden görüşmek dileğiyle
Forum profil metninde kelimeleri bu kadar güzel kullanıp derdini çok net anlatabilen Aylin Hanımın sevişirken de "dilini" ustaca kullanıp haklı bir şöhret kazanmış olması asla tesadüf olamaz! 😊 Tebrik ediyor ve hakkında okuduğum efsane yorumların etkisiyle olsa gerek yanına oturup tanımak istediğim dişiler sıralamasında kendisini en üstlere koyuyorum! Ya nasip ya kısmet be!🙏👍💙👏🧿😘🙏

ataxxx Çevrimiçi
5 Ocak 2024
399
318
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler, o meşhur dar koridora biz de bir gün gideriz elbet :giggle:

Atakanata Çevrimdışı
28 Kas 2022
174
272
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bu güzel referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar