Vulpes
Normal Üye
- 24 Ocak 2023
- 9
- 20
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aylincim öncelikle bu biraz geç gelen referans yazısı için özür diliyorum. Aylin, her şeyden önce çok iyi bir ev sahibi, kendimi yanında hem çok rahat hem de sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaş gibi hissettim. İkramları eşliğinde yaptığımız felsefi konuşmalarla "kadın dediğin Hegel'i de bilecek kegeli de..." mottosunu fazlasıyla kanıtlıyor. Sohbeti o kadar keyifli ki o seksiliği olmasa sabaha kadar konuşurduk
Bir ara ne oldu bilmiyorum, ama göz göze geldik ve sonrasında kendimi o, meşhur dar koridorda (ve sonrasında) buldum. Ayrıntıları anlatmayacağım elbette, ama o pürüzsüz "pale" ten, benzersiz oral deneyimi (inanılmaz), minyonluğu ve ateşliliği ile asla aklımdan çıkmayacak bir deneyim oldu. Kendime kaplan diyordum, bir dişi kaplan beni ehlileştirdi resmen Yeniden görüşmek dileğiyle
Bir ara ne oldu bilmiyorum, ama göz göze geldik ve sonrasında kendimi o, meşhur dar koridorda (ve sonrasında) buldum. Ayrıntıları anlatmayacağım elbette, ama o pürüzsüz "pale" ten, benzersiz oral deneyimi (inanılmaz), minyonluğu ve ateşliliği ile asla aklımdan çıkmayacak bir deneyim oldu. Kendime kaplan diyordum, bir dişi kaplan beni ehlileştirdi resmen Yeniden görüşmek dileğiyle