Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İftira/Yalan | Üye Banlandı | VİP MARİNANIN OLUMSUZLUĞU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torettoo Çevrimdışı
10 Ağu 2021
1
3
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bi hava bi ego bu kizlardan cektigim nedir ya biltirdilar artik neyse vip marinanin yaptigi rezillikden bahsedicem 3 gundur randevu almak istiyorum ne mesaja cevap veriyor dogru duzgun her neyse bugun bi randevu vericem sana dedi 2 saat 1.100 dedi duz 1.000 olmazmi dedim hayir dedi tamam ozaman dedim senin dedigin olsun yarin icin sozleselim hanifendi engelledi bu saatten sonra bedavada versen kalmamda gelmemde🤷‍♂️

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
756
868
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3 Saat daha mantıklı olurmuş aslında
Neyse, hanfendi engellemiş zaten.

İndirim talebini kabul etmediği için mi engelledi. 🤔
Bu kadar da kolay olmasın lütfen ama. Heee, sadece bu diyalogdan ötürü hanımefendi “bana güven vermedi” derse de söylenecek bir şey yok.

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
283
214
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pembişler genelde pazarlığa karşı

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bi hava bi ego bu kizlardan cektigim nedir ya biltirdilar artik neyse vip marinanin yaptigi rezillikden bahsedicem 3 gundur randevu almak istiyorum ne mesaja cevap veriyor dogru duzgun her neyse bugun bi randevu vericem sana dedi 2 saat 1.100 dedi duz 1.000 olmazmi dedim hayir dedi tamam ozaman dedim senin dedigin olsun yarin icin sozleselim hanifendi engelledi bu saatten sonra bedavada versen kalmamda gelmemde🤷‍♂️
Ne cevap gelecek bakalım,

Öncelikle naçizane tavsiyelerim var
1. İletişim çift taraflı olur. Mesajını yazarsın, cevap gelirse konuşursun. Yani üst üste ısrarcı şekilde mesaj atmanız bence 1. negatif hamle. Şahsen birine yazarım yada ararım müsait bir saatte, cevap vermezse tekrar aramam. Elindeki cihazı herkes kullanmayı biliyor yani size atılan bir mesajı görmüyorsanız müsait değilsinizdir, görüyorsanız ve cevap vermiyorsanız cevap vermek istemiyorsunuzdur. Bundan sonrası benim için ısrardır.

2. Pazarlık konusu, tamam siz yapabilirsiniz ama zaten iletişim konusunda -1 iken pazarlık ile -2 ye düştünüz. Zaten kişinin istediği fiyatı verecektiniz bu tatsız konuya neden girdiniz ?

3. "Bi hava Bi Ego" demişsiniz. Şimdi ben bu referansı silsem neden sildin olumsuz referans açtırmıyorlar diye yine sağda solda bir şeyler türeyecek. Bak arkadaşım, kimsenin seninle görüşme zorunluluğu yok, kimsenin senin telefonunu açma zorunluluğu yok, kimse sana indirim yapmak zorunda değil. Yeni üye olmuşsun, forumun işleyişini bilmiyorsun belli ki ama burada kimse kimseyi zorlayamaz görüşme için. Bu tavırlarınız ile zaten forumda kimsenin sizinle bundan sonra görüşeceğini sanmıyorum. O yüzden tavır ve davranışlarınızı düzeltmenizi tavsiye ederim. Birisi sizinle görüşmek istemiyorsa sizde bir başkasında şansınızı deneyin. Yani bu işler forumda sadece PARASI ile yürümüyor :)

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
234
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina görüşme ücretlerini zaten belirtmiş sayfasinda.O kadar kendisiyle iletişime geçmeye çalışip sonunda ücreti bilmene ragmen pazarlik yapmişin.Kısaca kendi ayağina sıkmışsın
Madem fazla geldi ücret,o zaman pazarlik yerine öteki pembişlere yönelseydin keşke

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,163
2,504
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir rezillik yapmamış engellemiş. Olağan bir durum yani sebep aramayada gerek yok istemiş engellemiş. Bence buraya konu açana kadar başka birisi ile iletişime geçseydin daha çok keyif alırdın. Bugüne kadar bu tarz görüşmeler yapıp ben hiç engellenmedim diyen erkek sayısı iki elin parmağını geçmez. O numarada pazarlık yapıyor diye fişlenmiştir yenisine sağlık😅😅

8 Mar 2021
112
168
37
Profilinde 2 saat 1.100 yazıyor zaten. Kendinizi haklı görüp ref açınca farklı bir tutar yazıyor zannettim.

Maalesef kadın haklı, 1.000tl olacak olsa öyle der zaten. Sizi üç hayır ile uğurluyoruz.

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazışmalar geldi

Birincisi zaten BÜYÜK HARFLE KONU AÇMAYINIZ yazan yere BÜYÜK HARFLE konu açıyorsun. Sizden zaten doğru bir şey çıkacağını düşünmüyordum ama bir ihtimal dedim.

Allah aşkına hiç mi kafanız çalışmıyor anlamıyorum. Bu konuştuklarınızın yazışmaları buraya atılmayacak mı sanıyorsunuz ?

Bir hava Bir Ego - YALAN gayet kibar ve nazik konuşmuş
3 gündür randevu almak istemiş - YALAN yazışmalarda saatlerden anlaşılıyor zaten
Gece 23:30 yazmışsınız o saatte bile cevap dönmüş
Sabahın köründe randevu istiyorsunuz yine de cevap veriyor
Başkalarına eksik ödeme yapmışsınız ona rağmen tamam demiş, darlamışsınız boğmuşsunuz okurken ben darlandım yemin ederim, bu kadar darlamanın ardına birde pazarlık.

Çok iyi dayanmış.

Seni 3 yalanla uğurluyoruz.
Partner arkadaşlar marinadan numarayı alabilir engellesinler, böyle arkadaşlara yer yok aramızda.

1628659393313.png1628659451602.png1628659605734.png1628659665004.png1628659740789.png1628659775845.png

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar