Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Idil&Ruya Lolita Duo Deneyimi

8 Ara 2018
56
65
Cinsiyetiniz nedir?
Ruyacimi aradim Idil ile duo nasil olur diye sordum, dusunme gel demesiyle evden cikmam bir oldu, biraz trafik vardi ama kapinin acilmasiyla geldigime fazlasiyla degecegini anladim. Seksi kiyafetli iki lolita beni kanapeye oturttu biri sagimda biri solumda, tabi el ayak dolasiyo :)
Ruyayinin guzeligini zaten bilen bilir, Idil'in de fizigi cok iyiydi, yuzu de gayet guzel ve sicak kanli bir kiz. Ruya tabi ben gelmeden tum zayif noktalarimi Idil'e anlatmis. Ikisi ayni anda tum ilgisini bana verince bambaska bir manzara cikti ortaya, gerek sohbetleri ve muzurluklari, gerekse pozisyon zenginligi acisindan cok keyifli bir gorusme gerceklestirdim. Sagolun kizlar bitirdiniz beniii🤗

15 Kas 2009
3
-2,453
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bir birileri ile ilgilenmeleri nasıl yani viski kadehini alıp onları izleme olanağı kadar bir birleri ile alakadarlar mı ?

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ruyacimi aradim Idil ile duo nasil olur diye sordum, dusunme gel demesiyle evden cikmam bir oldu, biraz trafik vardi ama kapinin acilmasiyla geldigime fazlasiyla degecegini anladim. Seksi kiyafetli iki lolita beni kanapeye oturttu biri sagimda biri solumda, tabi el ayak dolasiyo :)
Ruyayinin guzeligini zaten bilen bilir, Idil'in de fizigi cok iyiydi, yuzu de gayet guzel ve sicak kanli bir kiz. Ruya tabi ben gelmeden tum zayif noktalarimi Idil'e anlatmis. Ikisi ayni anda tum ilgisini bana verince bambaska bir manzara cikti ortaya, gerek sohbetleri ve muzurluklari, gerekse pozisyon zenginligi acisindan cok keyifli bir gorusme gerceklestirdim. Sagolun kizlar bitirdiniz beniii🤗
Duo bizim vaz geçilmezimizdir 2 yıldır sayısız duomuz olmuştur özgürlümle her defasinda aynı hazzı alıyoruz görüşmemiz keyifli eğlenceli geçiyor zaman nasıl geçiyor anlamiyorum herşey için çok teşekkür ederiz devamina en kısa zaman da bekleriz unutma daha rövanşlarimiz var 😈😘

kanopus35 Çevrimdışı
23 Ara 2017
77
164
Cinsiyetiniz nedir?
Duo bizim vaz geçilmezimizdir 2 yıldır sayısız duomuz olmuştur özgürlümle her defasinda aynı hazzı alıyoruz görüşmemiz keyifli eğlenceli geçiyor zaman nasıl geçiyor anlamiyorum herşey için çok teşekkür ederiz devamina en kısa zaman da bekleriz unutma daha rövanşlarimiz var 😈😘
rüya hanım halen duo yapıyor musunuz acaba?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar