Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hoş Bir Yazı : Topuklu Ayakkabılar Cinsel Seçilime Katkı Sağladı mı?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Selam ahali! 🤗

Takip ettiğim e....ag... adlı sitede denk geldim yazıya. Topuklu ayakkabıların cincel seçilimine etkisi üzerine yapılan birr araştırmaya dair hoş bir yazı olmuş.

Yazıyı okuyunca, Ahmet Altan'ın Kristal Deniz Altı isimli deneme kitabındaki Açık Ayakkabılar ve Ahlaksızlık yazısı geldi aklıma. ( Kısa bir deneme ama şimdi buraya koysam sayfa şişecekti. 😃 )

Okumak isteyenler için yazı aşağıda zaten ama forum üyeleri ne düşünür bununla ilgili merak ediyorum?

Ha bu arada, aşağıya beğendiğim bir kaç modeli ekleyeceğim , yazıya cevap yazarken beğendiğiniz bir dişi kişiyi hayal edin bakalım o ayakkabılar içinde ...

İlaveten, hanım arkadaşlar da konuya dair fikirlerini yazar umarım.

Ben hepsini giyerken kendimi hayal edince, şu ev ortamında bile kendimi feci sexi hissettim yahu! 😍 35.5larım aaah aah! 😍😍

Birçokları tarafından "gereksiz" bir araştırma olarak görülse de Evolution and Human Behavior isimli, etki değeri oldukça yüksek olan bir dergide yayınlanan araştırmaya göre, her ne kadar topuklu ayakkabılar rahatsız ve oldukça pahalı olsalar da, topuklu ayakkabıların giyilmesi, kadınların birbirleri hakkındaki ve erkeklerin kadınlar hakkındaki cinsel görüşlerini ciddi miktarda etkiliyor.

Ayakkabıların fiziksel yapısından ötürü, kadınların postürüne (duruşlarına) ve yürüyüşlerine olan etkisi, onları daha seksi gösteriyor ve onlarla ilgili cinsel tercihlerin olumlu yönde artmasını sağlıyor.

University of Portsmouth'un yaptığı çalışmada, "yüksek topuklu ayakkabılar kadınların cinselliğe özel karakterlerini vurguluyor, kadınların duruşu ve yürüyüşündeki seksapeliteyi arttırıyor ve daha önemlisi, erkekler üzerinde normal-üstü uyartı (supernormal stimulus) denen olumlu etkiyi bırakıyor" denildi.

Araştırmada, 6 santimetre uzunluğundaki topuklular ile düz ayakkabı giyen kadınların ve aynı zamanda, normal ayakkabılarıyla yürüyen erkeklerin yürüyüşleri filme alındı ve yüzleri, görüntülere dahil edilmedi. Bu görüntüler, hem kadınlara hem de erkeklere izletilerek hangisinin daha seksi, çekici ve dişil olduğu soruldu. Üstelik izleyenlere, kadınların ve erkeklerin gerçek bacak görüntüleri de verilmedi, sadece özel bir ışıklı işaretleme sistemiyle, kadınların yürüyüşünü 3 boyutlu uzayda temsil eden noktacıklar gösterildi. Dolayısıyla çekicilikleri yargılayacak olarak 120 kişilik grup, izledikleri görüntülerin kadın yürüyüşüne mi, erkek yürüyüşüne mi ait olduğunu bilmedikleri gibi, aynı zamanda kadın yürüyüşü ise topuklu ayakkabı giyilmiş mi, giyilmemiş mi, onu da bilmemektedirler. Dolayısıyla sadece ve sadece hareketlerin cinsel olarak çekiciliğini, kendi şahsi değer yargılarına göre değerlendirmişlerdir.

Alınan cevaplar ile denekler üzerinde yapılan biyomekanik analizler kıyaslandığında, topuklu ayakkabı giyenlerin yürüyüşü esnasında kalçaların rotasyonu ve hareketine olan etkisinin cinsel çekiciliğin belirleyici unsuru olduğu belirlendi. Elbette bu evrensel bir yargı değildir; ancak günümüz toplumları içerisindeki cinsel tercihlerin, kültürel yapımızdan nasıl etkilendiğini net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Bir yanda CERN'deki araştırmacılar evrenin sırlarını keşfetmeye adım adım yaklaşırken, bu şekildeki ilgi çekici, önemsiz gibi gözüken ancak hayatımızdaki en sıradan unsurların bile bilimsel kökenleri olabileceğini gösteren çalışmalar da varlığını sürdürüyor.

images.jpeg-32.jpgimages.jpeg-31.jpgimages.jpeg-30.jpgimages.jpeg-29.jpg90577-2017-yeni-seksi-ack-ayak-yueksek-topuk-sandalet-sampanya-icin-patent-deri-cut-ckslar-gla...jpgimages.jpeg-28.jpgimages.jpeg-27.jpgimages.jpeg-26.jpgimages.jpeg-25.jpg

Son düzenleme:
Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
698
451
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tek yorum topuklu ayakkabı şart kesinlikle seksi oluyor

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bence her aksesuar yakışır kadına
ilk resimde siyah model güzel

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şöyle ki yazar evrensel doğru dememiş fakat bu evrensel bir doğrudur. Evrensel doğru olmamasındaki ihtimaller arasından kadını kadının beğenmesi - erkeği erkeğin beğernmesi yani hem cinslerin birine olan beğenisi baz alınmamış görünüyor fakat, kadınların yada erkeklerin beğeni çıtasını yükseltmek için yedikleri içtikleri giydikleri emtiyalara bakınca tüm dünya genelinden "Kendim için" kelimesi bir çok kişi için boşa çıkıyor.
Topuklu ayakkabının ilk amacına bakarsak(kadınlar için); Kadının uzunluğu için hayatımıza girmiş daha sonrasında düzenli kullanımda kalçalardaki kavisli şeklin oluşmasına yardımcı olduğu için hayatın içinde kendine önemli bir yer bulmuş. Amacı uzun olmaktan çıkıp seksapeliteyi yükseltmek için kullanım ise sürekli kullanımdan ötürü kalçalara verdiği şekil yürürken kadının albenisini arttırması ve afrodizyak etkisi yaratması.
Erkeklerde topuklu giyiyor ama kadınlarda böyle bir etki yarattığını sanmıyorum. Bazı kadınlar tanıyorum erkeklerin kalçalarına ilgi duyan beğenen :) Tabi bunun topuklu ile alakası yok ama erkekler üzerinde böyle bir etkisi var mı yok mu araştırmak lazım :)

Ben topukluyu seviyorum ama yatağın dışında hafif öne eğilmiş yada duvara yaslanılmış bir duruşta kalçada oluşturduğu o görüntü inanılmaz şekilde beni tahrik ediyor aşağıda ki şekilde görüldüğü üzere :D

1589453527510.png

Bu arada bilmeyenler için balık etli iri beden severim :)

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ilkel atalarımızdan bize gerekli-gereksiz pek çok miras kalmış.

Doğurganlığı ve iyi bir ebeveynliği temsil etmesi sebebi ile nasıl iri ve dik göğüsler tahrik ediciyse.

Aynı şekilde dolgun ve çıkık kalça yapısı
Doğumların daha rahat ve güvenli olmasını sağlamasını sebebi ile içgüdüsel olarak tahrik edici gelir.

topuklu ayakkabılar ise kalça hatlarını belirginleştirmesi sayesinde aynı amaca hizmet eder

tabi bunlar genel geçer kavramlar, bireylere indiğin zaman pek çok değişken var.
Mesela iri göğüs fazla anaç görünmesi sebebi ile itici gelir bana 😂

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konuda ayakkabının kadına sexilik kattığı yadsınamaz. Ancak ayakkabıyı giyenin yürüyüşü çok önemli. anladığım kadarı ile topuklu ile yürümek gerçekten zor bazıları dizleri kırarak yürüyor falanya o itici ama küçük ayak. 10 ile 12 cm arası topuk stiletto veya ucu açık ayakkabı incede bilekli ise kadın acaip sexi duruyor.

Vay anasını lan yoksa ben ayak fetişisti falan mı oldum. . Yani gergedanın dediği gibi uzarda uzar.
ama şu tabanları kapalı ve kalın olup 20 cm topuklu ayakkablar gerçekten bana göre itici duruyor maalesef bir çok pembemiz bunları kullanıyor . Demekki ben bu işten anlamıyorum ( allahtan)

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
604
1,301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Topuklu ayakkabının kadınlara kattığı çekilik çok net, Rusyada o karda bile topuklu giyerler :)
yanlız açık ayakkabıya gelirsek, kimse kusura bakmasın ama bakımsız ayakları olanlara açık ayakkabı yasaklanmalı :) herşeyin bir raconu var sonuçta :)

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayakkabı sektörünle ilgilenen biri olarak topuklu ayakkabılara aşığım ama malesef çok fazla uzun kalamıyorum üstünde kadını seksi hissettiren ve gösteren meteryallerden birisidir.
yavrum sende o boyla bir de topuklu. biz bodurlar napalım. merdivenlemi gelelim yanına ayakta öpmek için

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet katılıyorum benim boyum uzun zaten 173 12 cnm normal bir topukludur giydiğimde 1.85 iri bir bayanım maşallah ayrı bir dünya gibi geziyorum. Ve topuklu ayakkabının üstünde durmak için omurganın sağlam olması lazım sırt kasları zayıf ve fıtık gibi rahatsızlık varsa o dediğin şekil yürümeye sebeb olur.
efendim siz favoriler arasından sıyrılıp öne çıkan birincimizsiniz. Bakicciz

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
bence her aksesuar yakışır kadına
ilk resimde siyah model güzel

İlk fotodaki beni de fena cezbetti. 😍😍 Yandan yırtmaçlı bir etekle fena bir kombin olmazdı diye düşündüm doğrusu.

Bu arada, kadın estetik bir varlık sonuçta, yakışır tabii.😍

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kombin güzel bir üstüne ipek beyaz dekolteli gömlek çok mükemmel olurdu

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Şöyle ki yazar evrensel doğru dememiş fakat bu evrensel bir doğrudur. Evrensel doğru olmamasındaki ihtimaller arasından kadını kadının beğenmesi - erkeği erkeğin beğernmesi yani hem cinslerin birine olan beğenisi baz alınmamış görünüyor fakat, kadınların yada erkeklerin beğeni çıtasını yükseltmek için yedikleri içtikleri giydikleri emtiyalara bakınca tüm dünya genelinden "Kendim için" kelimesi bir çok kişi için boşa çıkıyor.
Topuklu ayakkabının ilk amacına bakarsak(kadınlar için); Kadının uzunluğu için hayatımıza girmiş daha sonrasında düzenli kullanımda kalçalardaki kavisli şeklin oluşmasına yardımcı olduğu için hayatın içinde kendine önemli bir yer bulmuş. Amacı uzun olmaktan çıkıp seksapeliteyi yükseltmek için kullanım ise sürekli kullanımdan ötürü kalçalara verdiği şekil yürürken kadının albenisini arttırması ve afrodizyak etkisi yaratması.
Erkeklerde topuklu giyiyor ama kadınlarda böyle bir etki yarattığını sanmıyorum. Bazı kadınlar tanıyorum erkeklerin kalçalarına ilgi duyan beğenen :) Tabi bunun topuklu ile alakası yok ama erkekler üzerinde böyle bir etkisi var mı yok mu araştırmak lazım :)

Ben topukluyu seviyorum ama yatağın dışında hafif öne eğilmiş yada duvara yaslanılmış bir duruşta kalçada oluşturduğu o görüntü inanılmaz şekilde beni tahrik ediyor aşağıda ki şekilde görüldüğü üzere :D

Ekli dosyayı görüntüle 45782

Yes!

Ve kadın, kalçalarına kattığı seksepalite ve de duruşuna kattığı özgüveni fark edince topukluları muazzam bir silah olarak kullanmıştır. 🤣🤣 Topuklu ayakkabının ilk bulunuşu ve kullanım amacına bakınca şmdikiyle arada ne kadar fark var değil mi ??

Lalin Çevrimdışı

Lalin

Normal Üye
15 Mar 2020
63
53
30

Ekli dosyayı görüntüle 45782

Deadpool bey balık etli seviyo anlasilan 😃😃

IAMX Çevrimdışı
27 Mar 2020
160
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗

Takip ettiğim e....ag... adlı sitede denk geldim yazıya. Topuklu ayakkabıların cincel seçilimine etkisi üzerine yapılan birr araştırmaya dair hoş bir yazı olmuş.

Yazıyı okuyunca, Ahmet Altan'ın Kristal Deniz Altı isimli deneme kitabındaki Açık Ayakkabılar ve Ahlaksızlık yazısı geldi aklıma. ( Kısa bir deneme ama şimdi buraya koysam sayfa şişecekti. 😃 )

Okumak isteyenler için yazı aşağıda zaten ama forum üyeleri ne düşünür bununla ilgili merak ediyorum?

Ha bu arada, aşağıya beğendiğim bir kaç modeli ekleyeceğim , yazıya cevap yazarken beğendiğiniz bir dişi kişiyi hayal edin bakalım o ayakkabılar içinde ...

Ben hepsini giyerken kendimi hayal edince, şu ev ortamında bile kendimi feci sexi hissettim yahu! 😍 35.5larım aaah aah! 😍😍

Birçokları tarafından "gereksiz" bir araştırma olarak görülse de Evolution and Human Behavior isimli, etki değeri oldukça yüksek olan bir dergide yayınlanan araştırmaya göre, her ne kadar topuklu ayakkabılar rahatsız ve oldukça pahalı olsalar da, topuklu ayakkabıların giyilmesi, kadınların birbirleri hakkındaki ve erkeklerin kadınlar hakkındaki cinsel görüşlerini ciddi miktarda etkiliyor.

Ayakkabıların fiziksel yapısından ötürü, kadınların postürüne (duruşlarına) ve yürüyüşlerine olan etkisi, onları daha seksi gösteriyor ve onlarla ilgili cinsel tercihlerin olumlu yönde artmasını sağlıyor.

University of Portsmouth'un yaptığı çalışmada, "yüksek topuklu ayakkabılar kadınların cinselliğe özel karakterlerini vurguluyor, kadınların duruşu ve yürüyüşündeki seksapeliteyi arttırıyor ve daha önemlisi, erkekler üzerinde normal-üstü uyartı (supernormal stimulus) denen olumlu etkiyi bırakıyor" denildi.

Araştırmada, 6 santimetre uzunluğundaki topuklular ile düz ayakkabı giyen kadınların ve aynı zamanda, normal ayakkabılarıyla yürüyen erkeklerin yürüyüşleri filme alındı ve yüzleri, görüntülere dahil edilmedi. Bu görüntüler, hem kadınlara hem de erkeklere izletilerek hangisinin daha seksi, çekici ve dişil olduğu soruldu. Üstelik izleyenlere, kadınların ve erkeklerin gerçek bacak görüntüleri de verilmedi, sadece özel bir ışıklı işaretleme sistemiyle, kadınların yürüyüşünü 3 boyutlu uzayda temsil eden noktacıklar gösterildi. Dolayısıyla çekicilikleri yargılayacak olarak 120 kişilik grup, izledikleri görüntülerin kadın yürüyüşüne mi, erkek yürüyüşüne mi ait olduğunu bilmedikleri gibi, aynı zamanda kadın yürüyüşü ise topuklu ayakkabı giyilmiş mi, giyilmemiş mi, onu da bilmemektedirler. Dolayısıyla sadece ve sadece hareketlerin cinsel olarak çekiciliğini, kendi şahsi değer yargılarına göre değerlendirmişlerdir.

Alınan cevaplar ile denekler üzerinde yapılan biyomekanik analizler kıyaslandığında, topuklu ayakkabı giyenlerin yürüyüşü esnasında kalçaların rotasyonu ve hareketine olan etkisinin cinsel çekiciliğin belirleyici unsuru olduğu belirlendi. Elbette bu evrensel bir yargı değildir; ancak günümüz toplumları içerisindeki cinsel tercihlerin, kültürel yapımızdan nasıl etkilendiğini net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Bir yanda CERN'deki araştırmacılar evrenin sırlarını keşfetmeye adım adım yaklaşırken, bu şekildeki ilgi çekici, önemsiz gibi gözüken ancak hayatımızdaki en sıradan unsurların bile bilimsel kökenleri olabileceğini gösteren çalışmalar da varlığını sürdürüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 45772Ekli dosyayı görüntüle 45773Ekli dosyayı görüntüle 45774Ekli dosyayı görüntüle 45775Ekli dosyayı görüntüle 45776Ekli dosyayı görüntüle 45777Ekli dosyayı görüntüle 45778Ekli dosyayı görüntüle 45779Ekli dosyayı görüntüle 45781
Neden topuklu ayakkabıların içimi gıdıkladığı ve tarif edilmez haz verdiği ortaya çıktı bu şekilde.
Şimdi Mantıklı geldi bazı şeyler @AylinAylin hanımcım.😅
Kadınların ayrıca bu ayakkabılar içinde yürümeleri hareket etmeleri ayrı bir zanaat :)
Ayrıca yaratılıştan oldukça zarif ve naif oldukları için giydikleri her şeyle kendilerini adeta bir ziynet haline getiriyorlar.
Yukarıda paylaştığınız resimlere [1-9] arası numara vereyim ve bir kadının ayağında en zarif-dikkat çekici bulduklarımı söyleyeyim:
(9-8-7-4-1) bana göre kadının seksapelitesini vurgular nitelikte diye düşünüyorum.

Ah siz kadınlar olmasaydınız biz erkekler hayatımıza nasıl renk katardık hiç bilemiyorum iyi ki varsınız 💗💗

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yes!

Ve kadın, kalçalarına kattığı seksepalite ve de duruşuna kattığı özgüveni fark edince topukluları muazzam bir silah olarak kullanmıştır. 🤣🤣 Topuklu ayakkabının ilk bulunuşu ve kullanım amacına bakınca şmdikiyle arada ne kadar fark var değil mi ??

He ya wrecking ball cular gelir şimdi :)

Deadpool bey balık etli seviyo anlasilan
Balık etli olsun 5 milyor borcum olsun :D

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
505
283
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
inşallah birgün sizin gibi muazzam biriyle tanışırım

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗

Ekli dosyayı görüntüle 45772Ekli dosyayı görüntüle 45773Ekli dosyayı görüntüle 45774Ekli dosyayı görüntüle 45775Ekli dosyayı görüntüle 45776Ekli dosyayı görüntüle 45777Ekli dosyayı görüntüle 45778Ekli dosyayı görüntüle 45779Ekli dosyayı görüntüle 45781
Şimdi kadın yürüyüşü ile erkek yürüyüşünü anlamayan erkek mi olur canım? Hiç mi mühendislerde test yapmamışlar yahu? 500 mt öteden havadaki feromonu özümseyip , hatun kişinin gen haritasını çıkaracak özel özel güçleri olanlar var aramızda.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne gibi ne gibi biraz açarmısınız Sn müyendiz beyciğim onlar Yoksa aramızda medyumlar mı varrr çok merak ettim 🤔ayakkabımı bayanda güzel duruyor yoksa bayanlar mı ayykabıda bu da benim ilgimi çekiyor şahsen kafamda deli sorular boy 1.50 ama ayakkabı şahaser üstü şahaser hatun oldu ilahe 😉 bide yürüyebilse 🤣🤣
Medyum değil, kadınsızlıktan oluşan yoksunluğun getirdiği algı açıklığı diyelim. Anca müyendiz olan anlar...
Ayakkabı güzel ama sırta çıkıp çiğneme yapılamıyor, trampling olayından hazzetmiyorum, küçük ayaklar kulunçların üzerinde kelebek gibi uçacak ya da hamamda Sivaslı tellak. Tercih meselesi...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pembe pembe topuklar kabul ayakkabının dışından gözükecek tatlı tatlı tamam anlıyorum ama nedir o bazılarının topuklu içinden blush fantazisi 🤔Ekli dosyayı görüntüle 45787
Şimdi konuyu biraya getireyim (bira kaçınılmazdır (parmak şaklatma)) , Almanlar 1. Dünya savaşında kazandıkları zaferler sonrasında botta bira içmeye başlamışlar (bildiğimiz asker botu). Şimdi savaş alanında niye bira var ama bardak/kadeh yok onu vakanüvistlere bırakıyorum. O zamandan beri camdan yapılan botta bira içen bir takım bira severler mevcut.
Aynı gözle bakıldığı zaman; asker botundan bira içeceğime şişesinden içerim, bence aynısı şarap için de geçerli 😁

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Test grubunu yanlış seçmişler:D
Mimarlığın yada yabancı dillerin önünde avlanmaya çıkan mühendislerden seçmemeleri çok büyük hata.
Test yapanlar sosyolog ya da psikologlar olmalı. Mühendis erkeklerine yaklaşamamışlar ya da bariz olanı görememişler. İşte hayat burada tıkanıyor...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ah nerde azizim eski bilim kadınları.
Bilim yolunda hayatını kaybeden Marie Curie nerde mühendislerin kurlarına katlanamayan gereksizologlar nerde.
O güzel Amazonlar , o güzel demir atlarına binip gittiler... ondan sonra Japon bilim insanları seks robotu yaptı diye 3 ayda bir haber çıksın, onlar sadece bilim insanı değil aynı zamanda insanlığın arayışını çözen kıvrımlı beyinlerle dolu kafalı japon (bilim) askerleri 🙏
Stiletto sevmiyorum, dolgu topuk sevmiyorum, önü kapalı yüksek topuk tercihimdir. Karşı çıkan olursa ziyarete sandalet içine beyaz çorap giyip giderim.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahhh ahhh buldunuz birbirinizi dökün derdinizi az sevişin laaaa hopppp 🤣bi tek siz mi dertlisiniz bu dünyada esnafff naapsın kan ağlıyorrrr 😂
İçindeki bastırılmışlık nedir bilir misiniz @Moria aga. Şantiyede yalnızlık ve yokluk içinde... Hava feromon değil, Feridun kokar yurdumun dağlarında. Yokluk budur işte👊

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
beyaz çorap sıkışma sen beyaz atlet çizgili pijama ayaklarda önü açık terlik elde tüp gaz bir elinde mangal serçe parmağında bi poşet tavuk kanat al git daha yahşi olur 🤣
Tavuk kanat sevmiyorum, 2 gr et yiyip, 500 gr kemik dişlemek bana göre değil. Ama... fit hanımlara karşı zaafım var o ayrı, hem o ince bacaklara topuklu da yakışıyor 🤔
Cizgili pijamam olmadı hiç, sırf meraktan alacağım, size de bir yeni pijamalarım şuh bir yatak selfisi (kendirmesi) gönderirim. Layklamayı unutmayın 🤣

speechless Çevrimdışı
9 Haz 2019
139
657
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
topuklu ayakkabı kesinlikle kadınların çekiciliğini yükselten bir faktör bana göre. araştırma gerekenleri açıklamış :)

modellere gelirsek 7. sıradaki kırmızı olması itibarıyla bence en güzeli. 4. sıradaki bejin modeli de çok şık. plase olarak ise 2. sıradaki siyah diyebilirim.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
ilkel atalarımızdan bize gerekli-gereksiz pek çok miras kalmış.

Doğurganlığı ve iyi bir ebeveynliği temsil etmesi sebebi ile nasıl iri ve dik göğüsler tahrik ediciyse.

Aynı şekilde dolgun ve çıkık kalça yapısı
Doğumların daha rahat ve güvenli olmasını sağlamasını sebebi ile içgüdüsel olarak tahrik edici gelir.

topuklu ayakkabılar ise kalça hatlarını belirginleştirmesi sayesinde aynı amaca hizmet eder

tabi bunlar genel geçer kavramlar, bireylere indiğin zaman pek çok değişken var.
Mesela iri göğüs fazla anaç görünmesi sebebi ile itici gelir bana 😂

YES!!!

En güçlü dürtülerden biri olan dölleme ve döllenme güdüsünden gelen şeyler ne kadar büyük memeli? Ne kadar geniş kalçalı? Boyu ne?

Kadınlar içinse yine boyu? kilosu? ellerinin boyutları? ( Güçle ilişkilendirildiğinden ) Bilinçaltımızda kaynayan bu olgular ; zaman, hayat tarzı, yetiştirilme tarzı, psikolojik yapı vs vs doğrultusunda elbette değişkenlik gösteriyor.

Ha not : İri meme sevmeme hali ile ilgili yorum yapardım da , taşlanabilirim. 🤣

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bu konuda ayakkabının kadına sexilik kattığı yadsınamaz. Ancak ayakkabıyı giyenin yürüyüşü çok önemli. anladığım kadarı ile topuklu ile yürümek gerçekten zor bazıları dizleri kırarak yürüyor falanya o itici ama küçük ayak. 10 ile 12 cm arası topuk stiletto veya ucu açık ayakkabı incede bilekli ise kadın acaip sexi duruyor.

Vay anasını lan yoksa ben ayak fetişisti falan mı oldum. . Yani gergedanın dediği gibi uzarda uzar.
ama şu tabanları kapalı ve kalın olup 20 cm topuklu ayakkablar gerçekten bana göre itici duruyor maalesef bir çok pembemiz bunları kullanıyor . Demekki ben bu işten anlamıyorum ( allahtan)

Senin fetişist olduğunu hayal bile edemedim bir an ya. 🤣🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ayakkabı sektörünle ilgilenen biri olarak topuklu ayakkabılara aşığım ama malesef çok fazla uzun kalamıyorum üstünde kadını seksi hissettiren ve gösteren meteryallerden birisidir.

Zaman zaman beni de zorlasa da hem yarattığı görüntüyü hem de sesini seviyorum ya 😍

Softruh

Normal Üye
1 Haz 2018
41
34
Cinsiyetiniz nedir?
Ayak, çorap ve ayakkabı fetişi olan biri söylüyorum, evet :)

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
YES!!!

En güçlü dürtülerden biri olan dölleme ve döllenme güdüsünden gelen şeyler ne kadar büyük memeli? Ne kadar geniş kalçalı? Boyu ne?

Kadınlar içinse yine boyu? kilosu? ellerinin boyutları? ( Güçle ilişkilendirildiğinden ) Bilinçaltımızda kaynayan bu olgular ; zaman, hayat tarzı, yetiştirilme tarzı, psikolojik yapı vs vs doğrultusunda elbette değişkenlik gösteriyor.

Ha not : İri meme sevmeme hali ile ilgili yorum yapardım da , taşlanabilirim. 🤣

Şunu da eklemek gerekir-ki
Siz kadınlar ayda 1 üreme hücresi üretecek şekilde evrilmişken, biz erkekler tek seferde milyonlarca kez

bundan ötürü siz üreme ve neslini devam ettirme için en uygun eşi ararken, bizler olabildiğince fazla eş bulma eğilimindeyiz.

yani demem o ki
Bu mekanizmaları incelerken bizim o kadar seçici olmadığımızın hatırlatmak gerekir.2 kur yaptımı düşüyoruz zaten 🤣🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Topuklu ayakkabının kadınlara kattığı çekilik çok net, Rusyada o karda bile topuklu giyerler :)
yanlız açık ayakkabıya gelirsek, kimse kusura bakmasın ama bakımsız ayakları olanlara açık ayakkabı yasaklanmalı :) herşeyin bir raconu var sonuçta :)

Bakımsız ayaklara açık ayakkabı yasağı konusunda hemfikiriz, hatta bu konuda bir ayaklanma bile cıkarabilirim. 🤣🤣

Mete123

Normal Üye
13 Mar 2020
16
13
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🤗

Leopar desenliyi beğendim...üstunde de leopar tayt olcak...aman aman..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Örneklerdeki kadınlar topuklu yerine takunya giyse de farketmez. Bence yönlendirme var :D
Güzel kadın topuklu ayakkabı giymese de kendini belli ediyor.

Ya ona katılıyorum ama topuklunun kattığı ekstra estetiklik de yadsınmamalı.
Takunya mı? Onlar acıtıyor be . 🤣

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar