Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hoş bir gün

Phoenix Çevrimdışı
14 Kas 2021
37
105
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanımla ilk görüşme için iki gün önceden randevulaştım ve bugün 1 saat görüştüm. İkametine ulaşım kolay . Evi geniş ve ferah. Güzel ve sıcakkanlı bir şekilde karşıladı. Dışarının dondurucu havasını kahvemizi yudumlayarak üstümüzden attık. Ama özel bir durumdan dolayı önceden yatak kısmında zorlayıcı pozisyonda yapmayalım diye rica etti. Yani klasik pozisyonda finalimizi yaptık. İlk kısımdaki oralı harika baya marifetliymiş hakketten. Fiziği de gerçekte fotoğrafları gibi ateş ediyor :love:

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,467
2,632
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu hanımla ilk görüşme için iki gün önceden randevulaştım ve bugün 1 saat görüştüm. İkametine ulaşım kolay . Evi geniş ve ferah. Güzel ve sıcakkanlı bir şekilde karşıladı. Dışarının dondurucu havasını kahvemizi yudumlayarak üstümüzden attık. Ama özel bir durumdan dolayı önceden yatak kısmında zorlayıcı pozisyonda yapmayalım diye rica etti. Yani klasik pozisyonda finalimizi yaptık. İlk kısımdaki oralı harika baya marifetliymiş hakketten. Fiziği de gerçekte fotoğrafları gibi ateş ediyor :love:
Paylaşım için teşekkürler... (y)

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,476
18,350
Çok teşekkür ederim belimi incittim kusura bakmayın lutfen çok pozisyon deneyemedik bir dahaki sefere acısını çıkarırız herşey için çok teşekkür ederim sizi tanıdığıma memnun oldum yine beklerim 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar