- 12 Haz 2021
- 230
- 242
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
O bir Fortomodel
O bir Efsane
O bir Kapak Kızı
O bir Canlı Bomba
Öncelikle @azraistanbul ️ kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ederim...
Aylar günlerdir, hatta foruma ilk üye olduğundan bu buluşmaya en yakın takibimde olan yıldız.. ️️️️️
Nihayet bir seyahat dönüşü yolum İstanbul'a düştü.. Tabiri hızlı bir şekilde randevu aldım..
Lokasyon çok merkezi bir noktada... Ben ticari bir taksi ile çok rahat ulaştım... Toplu taşıma ile de rahatça ulaşmak mümkün..
Ve nihayet o ilk karşılaşma anı!.. Kapı açılır açılmaz; bir güneş gibi aydınlatan, beni yakan bir güzellik ve hele o vücut hatları inanılmaz!!..
Fotoğrafları hikaye kalır! Kendisi canlı canlı dünya gözüyle büyük bir efsane!
Heyecan tavan yaptı haliyle..
Biraz keyifli sohbet ve atıştırmalık ikramlar eşliğinde geçen dakikalar sonrası benim hayranlığım gitgide arttı..
Ev temiz düzenli, duş almak, vb imkanlar havlu vs düzenli, hazır, temiz..
Özel anlar çok çok özel geçti benim için.. @azraistanbul beni silkeleyip bir halı gibi yumuşacık yaptı..
Sadece benim heyecanima yenik düşmem o güzellik karşısında eriyip gitmem.. Her Seans Efsane Başlıyor.. Dayanılmaz bir güzellik
Benim uzun seyahat maratonunda ve uçağa yetişmek için biraz erken ayrıldım, tadına doyum asla olmuyor.. @azraistanbul da şaşırdı demek yerinde olur..
Caddede yürürken; @azraistanbul a dönüp bakmayacak, sürmeyecek insan asla yok! (Kadınlar Dahil)
Kucak dolusu sevgiler! İlk fırsatta yeniden uzun uzun görüşmek dileğiyle..
Ve @azraistanbul ile görüşmenin en tehlikeli yanı.. bir daha asla unutamazsınız..
Beni büyüledi, dünyam değişti, asla normal bir kadınla birlikte olamam artık!
Ve sanırım @azraistanbul bir Hollywood yıldızı ❤
O bir Efsane
O bir Kapak Kızı
O bir Canlı Bomba
Öncelikle @azraistanbul ️ kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ederim...
Aylar günlerdir, hatta foruma ilk üye olduğundan bu buluşmaya en yakın takibimde olan yıldız.. ️️️️️
Nihayet bir seyahat dönüşü yolum İstanbul'a düştü.. Tabiri hızlı bir şekilde randevu aldım..
Lokasyon çok merkezi bir noktada... Ben ticari bir taksi ile çok rahat ulaştım... Toplu taşıma ile de rahatça ulaşmak mümkün..
Ve nihayet o ilk karşılaşma anı!.. Kapı açılır açılmaz; bir güneş gibi aydınlatan, beni yakan bir güzellik ve hele o vücut hatları inanılmaz!!..
Fotoğrafları hikaye kalır! Kendisi canlı canlı dünya gözüyle büyük bir efsane!
Heyecan tavan yaptı haliyle..
Biraz keyifli sohbet ve atıştırmalık ikramlar eşliğinde geçen dakikalar sonrası benim hayranlığım gitgide arttı..
Ev temiz düzenli, duş almak, vb imkanlar havlu vs düzenli, hazır, temiz..
Özel anlar çok çok özel geçti benim için.. @azraistanbul beni silkeleyip bir halı gibi yumuşacık yaptı..
Sadece benim heyecanima yenik düşmem o güzellik karşısında eriyip gitmem.. Her Seans Efsane Başlıyor.. Dayanılmaz bir güzellik
Benim uzun seyahat maratonunda ve uçağa yetişmek için biraz erken ayrıldım, tadına doyum asla olmuyor.. @azraistanbul da şaşırdı demek yerinde olur..
Caddede yürürken; @azraistanbul a dönüp bakmayacak, sürmeyecek insan asla yok! (Kadınlar Dahil)
Kucak dolusu sevgiler! İlk fırsatta yeniden uzun uzun görüşmek dileğiyle..
Ve @azraistanbul ile görüşmenin en tehlikeli yanı.. bir daha asla unutamazsınız..
Beni büyüledi, dünyam değişti, asla normal bir kadınla birlikte olamam artık!
Ve sanırım @azraistanbul bir Hollywood yıldızı ❤
Son düzenleme: