Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hızlı ve şehvetli

Kronikunutkan

Normal Üye
10 Haz 2019
5
1
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba
yolumun iş sebebi ile beylikdüzüne düşeceği bir gün için rüya hanımla görüşme planlamaya çalışırken kadere bakon ki o anda beylikdüzüne geçmem gerekti ve hemen rüya hanıma bir saat sonra gelebilir miyim diye sordum fırsatı kaçırmamak için. Sağolsun kırmadı ve kabul etti.
Evi ulaşımı kolay bir mevkide. Giriş çıkış sorunsuz.
Gerek bizim ateşimiz gerekse havanın sıcaklığı derken epey terledik :) tek sorun olarak bunu söyleyebilirim. Mümkünse yaz aylarında akşam serinliğinde gitmeyi tercih edin.
Güleryüzlü ancak biraz mesafeli karşılandım. Bunda sanırım benim alelacele görüşüp işimin başına dönme durumum etkili oldu.
Çıtı pıtı, ince yapılı ve esmer... Yüz güzelliği muhakkak ki göreceli bir kavram, ama kimsenin bu konuda memnuniyetsiz olacağını zannetmiyorum.
Ön sevişmeyi çok fazla uzatma şansımız olmadı.
Oralda beklentimin üstünde bir performans.
Yatakta birçok pozisyonu tek seansta denedik zannediyorum. Çok uyumlu, nazsız kaprissiz...
Pişman olmayacağınız bir deneyim yaşatacağına eminim

Diyego Çevrimdışı
28 Haz 2019
58
22
Teşekkürler paylaşım için. Beylikdüzünde hep seçenekler ama bana uzak.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba
yolumun iş sebebi ile beylikdüzüne düşeceği bir gün için rüya hanımla görüşme planlamaya çalışırken kadere bakon ki o anda beylikdüzüne geçmem gerekti ve hemen rüya hanıma bir saat sonra gelebilir miyim diye sordum fırsatı kaçırmamak için. Sağolsun kırmadı ve kabul etti.
Evi ulaşımı kolay bir mevkide. Giriş çıkış sorunsuz.
Gerek bizim ateşimiz gerekse havanın sıcaklığı derken epey terledik :) tek sorun olarak bunu söyleyebilirim. Mümkünse yaz aylarında akşam serinliğinde gitmeyi tercih edin.
Güleryüzlü ancak biraz mesafeli karşılandım. Bunda sanırım benim alelacele görüşüp işimin başına dönme durumum etkili oldu.
Çıtı pıtı, ince yapılı ve esmer... Yüz güzelliği muhakkak ki göreceli bir kavram, ama kimsenin bu konuda memnuniyetsiz olacağını zannetmiyorum.
Ön sevişmeyi çok fazla uzatma şansımız olmadı.
Oralda beklentimin üstünde bir performans.
Yatakta birçok pozisyonu tek seansta denedik zannediyorum. Çok uyumlu, nazsız kaprissiz...
Pişman olmayacağınız bir deneyim yaşatacağına eminim

Düşüncelerin ggoruslerin için teşekkürler canim ben gelen bütün misafirlerime aynı şekilde yaklaşırım mesafeli yaklaşmam asla belki biraz yorgunluktan olmuş olabilir maruz görmüşsündür beni tekrar Tskler:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar